octavie Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Ahoj všichni, potřeboval bych poradit s ABS. Mám Octávku 1.9Tdi 66kw,když dobržduji tak se mi cca při 20km/h aktivuje ABS,až do té doby než nezastavím úplně. Na diagnostice jsme nic nenašli. Moc děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardakrenek Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Ahoj všichni, potřeboval bych poradit s ABS. Mám Octávku 1.9Tdi 66kw,když dobržduji tak se mi cca při 20km/h aktivuje ABS,až do té doby než nezastavím úplně. Na diagnostice jsme nic nenašli. Moc děkuji. ahoj tak přišel si na to proč spíná abs já mám podobnej problém alá dělá mi to zase při rozjezdu mi spíná eds abs a přibržduje mi přední kola občas mi to udělá to co tobě už si s tím nevím rady vag nehlásí žádnou závadu tak čím to bylo u tebe dík jarda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 ahoj tak přišel si na to proč spíná abs já mám podobnej problém alá dělá mi to zase při rozjezdu mi spíná eds abs a přibržduje mi přední kola občas mi to udělá to co tobě už si s tím nevím rady vag nehlásí žádnou závadu tak čím to bylo u tebe dík jarda Ahoj, mám stejný problém a nevím co stím. Přišel jsi na něco? Při rozjezdu se mi spíná abs a když to píchnu na WAG tak to nic nehlásí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Zdarec lidi, dnes se mi nevím jak povedlo že jsem šlapl na brzdy a hura na tvrdo :-D proste z niceho nic se mi rozsvitila kontrolka ABS a prastalo chodit. Po vypnuti klicku a opetovnem nastartovani vse v pohode,kontrolka nesvitila ale po nekolika km se zase rozsvitila. Nevíte co s tím? Jde o O1 1.6AEE Díky J.H. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Treba to pripojit na diagnostiku... inak je to vestenie z kristalovej gule. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jenda88 Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Já mám octavii 81kw (1.9 tdi, rv. 2002) trvale mi svítí kontrolka ABS+protisklus ASR. Na diagnostice se ukázalo špatné čidlo abs - po výměně čidla závada neodstraněna. Na forech jsem se dočetl, že to může být ještě pojistkama nad autobaterii - taky nepomohlo. Nevím si s tím už rady. ABS a ASR je mimo provoz trvale. Kamarádovi to dělalo taky na 4x4 a závada u něj byla čidlo příčného / podélného zrychlení......oprava cca 3.500,-Kč :( tak budu muset asi sehnat někoho s kvalitní diagnostikou? nenajde se tady někdo z okolí VS, ZL, OL ?? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 No tak dnes diagnostika a hura hlasí mi to cerpadlo ABS. Kde je sakra jaky cerpadlo? :-D asi odpojim kontrolku :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Čerpadlo sa nachádza na pravej strane pri brzdovom valci a vyzerá takto : Skús ale skontrolovať poistku v skrinke na akumulátore a skontroluj vedenie a svorkovnicu na čerpadle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Tez tedy ted resim problem :-O ze me pri dobrzovani kolem 30-20km/h sepne ABS a kdyz to pustim a znovu seslapnu tak v poho :( tak nevim co ted 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hemyngvej Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Čau lidi dneska se mi rozsvítilo ABS nevíte někdo co může být nejčastější příčinou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.