Přejít na obsah

Čestné prohlášení pro pojišťovnu

Doporučené příspěvky

a na webovkách dané poji to není? pokud něco chtějí, většinou na to mají formulář

doporučuji, aby se necukali zjistit dopředu-jaké auto, do jakého pujčovného(kč/den), a jak dlouho jsou ochotni platit, optimálně využít smluvního partnera pojištovny a ne "nehodové experty"

Upraveno uživatelem Jim
Odkaz ke komentáři

Jo jo budu to mít u partnera pojišťovny AUTOSTYL Trutnov. Jak opravu tak náhradní vůz. Už jsem nějaké čestné prohlášení splácal. Dnes se jdu objednat na opravu - jsem se utěšoval, že auto dostane novej blatník, nárazník a světlo a ona tam je 50% amortizace :( Takže jeté díly nebo neorigoš... A to se vyplatí, člověk za to nemůže a ....

Odkaz ke komentáři

pokud mužeš domluv si schůzku s likvidátorem na místě u auta a nedej se, požaduj nižší z důvodu znehodnocení vozidla tím, že je havarováno

edit: ještě se podívej ejstli nemáš all exluziv(tam je živel, střet se zvěří a přímá likvidace-tzn šlo by to dle all)

Upraveno uživatelem Jim
Odkaz ke komentáři

Přesně já se taky soudím.Právník sdělil pojišťovně,že jsme si nechali udělat znalecký posudek,a po pár dnech poslali peníze,ale stejně je to málo,tak že soud.Jo a k tý amortizaci,pojišťovny počítají amortizaci už u 5ti letých aut!!

Mě už teď jde jen o princip.A to jejich chování je příšerný!!!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...