Guest laL.a Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Zdravim Vás. Potřeboval bych poradit. Před nedávnem se mi stalo, že při prudším zatočení doleva se objevila singalizace otevření kufru na maxidotu u me O1 (včetně nepříjemného akustického signalu). Ale vzápětí hned zhasla. To se mi stávalo jen zřídka. Ted už je to v takové fázi, že signalizace svítí a pípá pořád. Což je dost nepříjemné. Zkusil jsem vytáhnout všechny konektory co vedou do zámku kufru (krom centrálu) a ani to nepomáhá. Když otevřu kufr a zacvaknu zámek, tak je to vše v normálu jak má být. Co jsem si všiml tak to hodně reaguje na jakýkoliv otřes. Když projedu menší dírou tak to problikne. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Byl bych vděčnej za jakoukoliv radu (prozatím krom kupování nového zámku :-) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Úplně si nevybavuju jak to tam funguje, ale co zkusit ty dveře přitáhnout, takovou tu sponu co se do ní zacvakává zámek, aby se ty dveře víc přitáhly k autu. Třeba to těma otřesama nějak poskakuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest laL.a Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Úplně si nevybavuju jak to tam funguje, ale co zkusit ty dveře přitáhnout, takovou tu sponu co se do ní zacvakává zámek, aby se ty dveře víc přitáhly k autu. Třeba to těma otřesama nějak poskakuje. Zítra se na to půjdu podívat, děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest laL.a Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Tak jsem to zkoušel a nepomohlo to...:( ted už to prozměnu svítí pořád...aspoň to nepípá. Asi bych to viděl na zámek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mavericke007 Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 Ahoj, mam stejny problem. Jak jsi to nakonec vyresil?? Moc diky za radu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cigi Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Když vyděláš zámek, tak by na něm měl bát konektor, zkus ho jen proszříkat sprejem na konektory. Někdy to pomůže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Asi si nezkusil vytáhout všechny konektory,pod tapeckou u dolní hrany je schovaný takový, ke kterému vedou jen 2 vodiče a to je konektor k mikrospínači, který se někdy rozsype uvnitř a dělá tenhle bordel a stejné jsou i v ostatních zámcích na dveřích, takže tě můžou potkat i problémy s dveřmi, jako třeba mě :D . Ještě je potom jedna možnost, že kulový kloubek u táhla od kliky v 5. dveřích (aspoň myslím, že to je od ní) nemá správnou vzdálenost, stačí ocvaknout, utáhnout nebo naopak povolit, jelikož je na závitu a mohlo by to pomoci... Jinak ten mikrospínač třeba u mě (r.v.2003) signalizuje při sepnutém stavu otevřeno, předpokládám, že to bude stejné pro všechny octávie I. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bejerin Odesláno Červen 2, 2017 Sdílet Odesláno Červen 2, 2017 Ahoj prisli jste na neco? Mam to same u OII pred fl. Zamky jsem oba vymenil ale nic z toho. Diky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.