Přejít na obsah

Cukání motoru

Doporučené příspěvky

Ahoj.Včera jsem jel z práce a při předjíždění jsem šlápnul na plyn a v tom okamžiku mi to cuklo(trhlo).Je pravda , že motor nebyl jěště dostatečně zahřátý.Bylo to na 4 a při každém prudším přidání to cukalo.Ujel jsem dalších pár km aby byl motor zahřátý a pak to už neudělalo vůbec a to jsem na to šlapal.Začalo to nyní po těch velkých mrazech.Předtím jsem nic takového neregistroval.

Píše se tady něco o vstřikovačích , ale kdyby byly chycené nedělalo by to stále?

Děkuji všem za rady.

Odkaz ke komentáři

Z jednoho cuknuti pri velkych minusovych teplotach menit setrvak???

Podle mne ty trochu zamrzla nafta a potom jak si to zahral bylo vse OK...Vymenil by jsem filtr protoze poo 30 Tkm ma svoje za sebou a na setrvak teda komplet spojku by jsem moc nespechal.... to by ti musel bouchat jako divy...pri chcipani a to by si i jako lajk slysel... Pri chipani bouchne neco od prevodovky...

Odkaz ke komentáři

Z jednoho cuknuti pri velkych minusovych teplotach menit setrvak???

Podle mne ty trochu zamrzla nafta a potom jak si to zahral bylo vse OK...Vymenil by jsem filtr protoze poo 30 Tkm ma svoje za sebou a na setrvak teda komplet spojku by jsem moc nespechal.... to by ti musel bouchat jako divy...pri chcipani a to by si i jako lajk slysel... Pri chipani bouchne neco od prevodovky...

Palivák jsem vyměnil jak jsem psal výše a je to v pohodě.To klepání za studena mě trápí již delší dobu.Už jsem to tady psal.Nechci to měnit ihned.Ráno prostě nastartuju a slyším klepkání.Po ujetí cca 3 km je klid.Jak je auto zahřáté tak je to vpohodě.Přes leto taky v pohodě.Při chcípání taky v pohodě.Má to klidný doběh.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...