Přejít na obsah

odblokování SYMPHONY

Doporučené příspěvky

AHOJ MÁM DOMA RÁDIO ŠKODA SYMPHONY NA KAZETU A NEVÍM KÓD (BYLO NAMONTOVANÉ V MOJÉM AUTĚ KDYŽ JSEM HO KOUPIL URČITĚ TAM BYLO Z VÝROBY NA CD A VYMĚNILI HO )NEPOTŘEBOVALO KÓD ,ALE UŽ ROK TAM NÁM BLUPUNKT TRAVLPILOTA A JAK JSEM HO ZNOVU ZKOUŠEL UŽ CHCE KÓD .

DÁ SE ZJISTIT PODLE VÝROBNÍHO ČÍSLA ?(U ŠKODOVKY PREJ JO ,ALE Z VIN KÓDEM AUTA DO KTERÉHO TO NAMONTOVALI ) NEBO TO NĚKDO ODKÓDOVÁVÁ ? NEBO TO JDE VAGEM? MÁ TO RÁDIO VŮBEC HODNOTU ODKÓDOVÁNÍ? KDYBY TO NĚKDO UMĚL PODLE VÝR.ČÍSLA SKZ2Z3B1494254 MILAN

Odkaz ke komentáři
podle mého názoru to ani smysl nemá když už je dnes v módě flashka už i ty CD-čka pomalu mizej tak si raději kup lepší rádio a budeš mít klid.

Ale je to můj názor :)

JÁ TAM MÁM BLAUPUNKT TRRAVLPILOTA NA CD I S GPS (I KDYŽ JI NEPOUŽÍVÁM MÁM TOMTOMA) JEN JSEM SI ŘÍKAL ŽE NAPŘ. VE FELDĚ NEBO FABII BY NĚKOMU POMOHLO

Odkaz ke komentáři
mohu pomoci - prostějov

ahoj pokut je to pracnější jak psals zatím to nechám tak ,rádio mám na víc a je jen na kazetu i když hraje líp jak většina nových do 5000 a je ho škoda

až bych ho potřeboval dám vědět spíš se někdy zastavím nakódovat komfotku koupil jsem sice včera kabel na vag-com od sejvi-ho ale sám to asi s tímto neoživím tak až budu mět cestu do Prostějova milan

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Mam problém s odblokovaním rádia Symphony. Po odpojení batérie na Š Octavia I chce rádio kod. Aké mám možnosti ked do servisu sa mi zatial nechce?

Ďakujem za odpovede.

když se ti bude chtít tak autor. servis potřebuje dvě věci:

1. aby rádio pocházelo z toho vozu se kterým tam přijedeš

2. ochotu ho zjistit

bod 2, se málokdy podaří splnit

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

No nevím jak to funguje jinde, já měl stejný problém se zjištěním kódu. U nás na Kladně s tím autoriz. servis neměl problém, jen chtěli výrobní číslo rádia, velký TP k autu, kde bude radio jezdit a OP majitele toho vozu. Kód jsem věděl během 15 minut (i se zaplacením) - celá paráda vyšla na cca 20 minut a asi 350 Kč :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Jenom okrajově - koupil jsem na Aukru Symphony, zapojil "eurokonektory" a zasunul. Nevypíná se klíčkem a vůbec nesvítí. Tento problém jsem už tady na fóru vyčetl, ale zajímá mě nač je na rádiu ta horní velká svorkovnice - tu mám zcela volnou. Doufám, že už s tím nejsem otravný. Díky pánové.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 let později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...