Přejít na obsah

Nenastartuje - skáče centrál

Guest hexcross

Doporučené příspěvky

Guest hexcross

Zdravím,

prosím o radu, auto jezdilo v pohodě, pak jsem ho vzal na začátku února na hory zaparkoval, a druhej den už nešlo servo (bylo tam furt -20 asi), starty v pohodě...pak jsem to vzal domu a nechal to stát venku tak tejden (furt mrzlo) a teďka to nechce chytat. Baterka nová, i jsem jí dobil ale stejně nic.

Když chci nastartovat tak skáče zmatenej centrál nahoru a dolu a jak je hadička do motoru tak je tam maličká bublinka (ne led), trošku si to natahne ale hned to vrátí, proste jak by si to nebralo naftu nebo elektronika? Nevím nejsem v tomhle odborník :D

Kontrolky OK, jak řikám dojel jsem nechal jsem to stát a už nic..

A do servisu se mi to moc nechce dávat...

Díky za každou radu :)

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

prosím o radu, auto jezdilo v pohodě, pak jsem ho vzal na začátku února na hory zaparkoval, a druhej den už nešlo servo (bylo tam furt -20 asi), starty v pohodě...pak jsem to vzal domu a nechal to stát venku tak tejden (furt mrzlo) a teďka to nechce chytat. Baterka nová, i jsem jí dobil ale stejně nic.

Když chci nastartovat tak skáče zmatenej centrál nahoru a dolu a jak je hadička do motoru tak je tam maličká bublinka (ne led), trošku si to natahne ale hned to vrátí, proste jak by si to nebralo naftu nebo elektronika? Nevím nejsem v tomhle odborník :D

Kontrolky OK, jak řikám dojel jsem nechal jsem to stát a už nic..

A do servisu se mi to moc nechce dávat...

Díky za každou radu :)

Můj případ z neděle kdy mrzlo -25.Ráno přijdu nastartuju a po cca 10s chcípl motor,mrknu tedy do prostoru motoru jak vede hadička od filtru-nafta zamrzlá nebyla byla tam jen bublina,tak jsem ho odlačil na slunce a pokusil se nastartovat jak bylo cca -14 a furt nic-naftu to natáhlo,ale poté šla zpět do filtru-tak jsem oddělal ten černý bazmek na filtru a nafta nikde.Auto jsem nechal odtáhnout do servisu-zde auto stálo v teple do druhého dne,dali nový filtr a jezdím zas.Filtr jsme rozřezali a ten bordel co tam byl no hnus

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...