Guest houmik Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 tak v tomhle se vubec nevyznam ;) ale je to takova obdoba VSemiho, taky "sem tam" svari cely auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Burek. No dneska se na autech (a nejen na těch) vaří přeážně COčkem... :D Jsem zvědavej až to uvidím na živo... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Lukyne: koukej tu čubku co nejdřiv prodat a zařadit se mezi elitu národa ;) :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 to si myslel sebe? :D ;) ;) by si musel koupit minimálně new supa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 jako fotky jsou nic moc, v servise kdyz sem jim vcera volal me rekli at se necham prekvapit na to kdyz sem se optal jak to vypada.... no a jak vyjeli z garaze sem padnul na prdel, moc se me to libi ale ten anszor nemus semnou sdilet xxx lidi... kvalita fotek je nic moc.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Samozřejmě že to byl vtip :D Lukyn mě zná osobně a ví jak to myslím...že ano,lásko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Lukyne: koukej tu čubku co nejdřiv prodat a zařadit se mezi elitu národa ;) :D ;) jako mam dva favority volvo xc90 a audi A4 3.0 V6 ale zati oktule zustane doma doplatim ji dam zene at ma cim jezdit a ja pokouknu po necem jinym pokud budou penizky a nebude svistak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Burek: tak ty to tahnes s Romanem, jo... tak vis co, na srazu si stuj vedle neho s autem, ja uz te nechci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 ja vim romco ze to byl jooke... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Burek: tak ty to tahnes s Romanem, jo... tak vis co, na srazu si stuj vedle neho s autem, ja uz te nechci jendo neeeeeeeeeeee!!!! ja chci mit auto pod tvym pivnim stankem :D ;) ;) ;) pls 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Ten predni naraznik vypada nejak divne. Kdyz jsem ti delal VT, tak jsem ti tam misto tech origo mrizek daval plast tahokov, to samy do masky + cernej ramecek masky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Ten predni naraznik vypada nejak divne. Kdyz jsem ti delal VT, tak jsem ti tam misto tech origo mrizek daval plast tahokov, to samy do masky + cernej ramecek masky :D cernej ramecek tam prijde a tuzingovej tahokov nechci... nelibi se mi to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 týjo, moc pěkný Luky :D fakt se mi to líbí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 peto diky moc... jako je pravda jak pise konwas ze ten predek vypada divne i me se na nte fotce nelibi ale na zivo to vypada fakt pekne....puvodne sem chtel varit i ty spodni diry ale nebylo me to doporuceno a navic tam chci pridat par kobyl at se neplazim po te silnici :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Ale ja myslel z plastu: http://tuning.autodoplnky.cz/autostyle/alu...-plas-s23929012 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 ajo tak, no uvidime kazdopadne by sem chtel masku jak ma amogh tak uvidime jak to bude vypadat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 jako fotky jsou nic moc, v servise kdyz sem jim vcera volal me rekli at se necham prekvapit na to kdyz sem se optal jak to vypada.... no a jak vyjeli z garaze sem padnul na prdel, moc se me to libi ale ten anszor nemus semnou sdilet xxx lidi... kvalita fotek je nic moc.... kde ti to lakují ? u Humla v RF ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 kde ti to lakují ? u Humla v RF ? jasne jinam uz nejezdim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 ZDAREC BURÁKU ;) VYPADÁ TO PĚKNĚ ;) MÁ TO TEĎ TAKOVÉ HLADKÉ TVARY. A JAK PSAL KONWAS.......TY ORIGO MŘÍŽKY SE K TOMU FAKT NEHODÍ :D DEJ TAM TEN PLASTOVÝ TAHOKOV A BUDE TO PECKA ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 A jak se tam ten tahokov montuje?to musim asi upravit ze?no jenze nevim,jestli se bude hodit k te masce kterou chci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 A jak se tam ten tahokov montuje?to musim asi upravit ze?no jenze nevim,jestli se bude hodit k te masce kterou chci. TAK DEJ TEN PLASTOVÝ TAHOKOV I DO ORIGO MASKY A BUDEŠ TO MÍT KOMPLET 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 (upraveno) TAK DEJ TEN PLASTOVÝ TAHOKOV I DO ORIGO MASKY A BUDEŠ TO MÍT KOMPLET Presne tak! mnohem vice parady za malo penez, jak nejaka maska od mattigu.. ;) staci jen narezat plastve a vlepit to do narazniku.. nedaval bych to uplne na kraj, ale asi tak 1 - 1,5 cm od kraje a bude to jak u VT.. Upraveno Červen 16, 2010 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 tak spatne to nevypada jako..... jestze o tom popremyslim.a v te masce to musim vylamat asi ty mrizky origo a nalepit tam ten plast?vterinakem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 tak spatne to nevypada jako..... jestze o tom popremyslim.a v te masce to musim vylamat asi ty mrizky origo a nalepit tam ten plast?vterinakem? Maska se sklada ze 3 dilu, hlavni ram (barva vozu), mrizky a jako posledni chrom ramecek. Ty ty mrizky vyndas a nechas jen ty 2 zbyly. Vezmes si ten chrom ramecek a do nej (pod nej) vlepis ty plastve, pak to spojis s hlavnim dilem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 DOVOLIL JSEM SI TADY HODIT JEDNO FOTO CHIPMANNOVY KRÁSNÉ KÁRY ABYS MĚL PŘEDSTAVU JAK TEN PLAST V ORIGO MASCE VYPADÁ, SNAD TO CHIPMANNOVI NEBUDE VADIT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 Taky jsem koukal na jeho foto.asi mu napisu jak to udelal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 Taky jsem koukal na jeho foto.asi mu napisu jak to udelal. JÁ UŽ MU KDYSI DÁVNO PSAL JAK MU TO TAM DRŽÍ A JESTLI SI DOBŘE VZPOMÍNÁM, TAK TO MÁ PŘILEPENÝ NĚJAKÝM TMELEM CO SE S NÍM LEPÍ AUTOSKLA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Taky jsem koukal na jeho foto.asi mu napisu jak to udelal. Vzdyt jsem ti to psal, prilepis to k ramecku masky a vlozis do druhyho dilu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Vzdyt jsem ti to psal, prilepis to k ramecku masky a vlozis do druhyho dilu.. nad tím už se tady nepozastavuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 ¨jo to vim ale jakym lepidlem to presne lepil atd..-- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.