FireMakin Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Drsný no...každopádně pokud má borec služebko - tzn., že škoda je na "cizím" (pokud není firma jeho), tak by měl automaticky volat policii, škoda způsobená třetí osobě... mám pocit, že se tam rozlišuje pokud máš auto v osobním užívání, nebo jen služební pŕes den když to blbě řeknu....každopádně bych taky automaticky volal policii a bylo by !!!!! Jinak tě navštíví likvidátor a vyčíslí škodu ??? tak rychle namontuj rozbité couváky :-D jo a jinak ten slovník samá píííííííííí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 tak sjem na DP sehnal v laku mem zadni vrata a naraznik za 2t coz jde.... ale naraznik pry nalakovat ze je trosku oskrabanej, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 (upraveno) Drsný no...každopádně pokud má borec služebko - tzn., že škoda je na "cizím" (pokud není firma jeho), tak by měl automaticky volat policii, škoda způsobená třetí osobě... mám pocit, že se tam rozlišuje pokud máš auto v osobním užívání, nebo jen služební pŕes den když to blbě řeknu....každopádně bych taky automaticky volal policii a bylo by !!!!! Jinak tě navštíví likvidátor a vyčíslí škodu ??? tak rychle namontuj rozbité couváky :-D jo a jinak ten slovník samá píííííííííí nemam parkovaky prave ale napadlo me no to nejak pocasnovat kazdopadne borec co byl uprostred rekl ze na to sere ze ma sluzebaka a ze si to nejak vyresi sam at si to sepisu stim vzadu uplne...no likvidator ji prijde vycislit tak doufam ze to bude sul nul ze nebudu doplacet... Upraveno Prosinec 20, 2009 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Nazdar Luky, tomu rikam fakt smula, kdyz se to sere tak poradne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Nazdar Luky, tomu rikam fakt smula, kdyz se to sere tak poradne. caueeccc draku!!!!! presne to ams naprostou pravdu.... zacalo to altikem konci to naraznikem a zadnima dverma... ja jen doufam ze likvidator bude v poho a naceni to nejak seriozne aby jsem to mel sul nul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 musis ji poradne umyt, aby vypadala jako nova, holka jedna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 umyvat ji budu az me prestane zlobit... hlavne nez prijde likviodator tak chci aby byla desne zasrana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 konecne jsem udelal log vykonu, ktery tam cca je tak ho sem dam .. asi na 5 pokus se povedlo toto mozna kdyby jsme to umel lepe asi by jsem z toho treba dostal vetsi vykon ale nebyla zase volna silnice atd... takze je to priblizne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdenal C. Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Ahoj Lukyne, napis pak, jak si dopadl s likvidaci auta (nemysleno zniceni ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 konecne jsem udelal log vykonu, ktery tam cca je tak ho sem dam .. asi na 5 pokus se povedlo toto mozna kdyby jsme to umel lepe asi by jsem z toho treba dostal vetsi vykon ale nebyla zase volna silnice atd... takze je to priblizne. Co to je za softver? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 KPower.. na měření výkonu.. ale je to jen orientační hodnota.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 KPower.. na měření výkonu.. ale je to jen orientační hodnota.. ano, je to orientacni , brzda je brzda...me slo spise o to si to ozkouset jak to funguje atd...jelikoz zacinam s vagem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ja se v tom neviznam vubec......jak se dela s'tim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdenal C. Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Ahoj Lukyne, jak jsi dopadl s likvidatorem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 tak od vcerejska mam auticko v servise... tak snad bude brzo hotove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Ahoj Lukyne, jak jsi dopadl s likvidatorem ? vcera tam jel do rf auta a dofocoval to.... tak uvidime jak to vse dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 (upraveno) tak azdni naraznicek bude v zavareny taky... na predek dam facelift taky varneej a jeste si chci nejak poladit ty mrizky... asi jednu necham zavarit a tu druhou upravim... musim to poradne promyslet, houmik chce konkurenci :lool: :lool: Upraveno Leden 13, 2010 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 :lool: kamarad... bejvalej budu si muset jeste neco vymyslet, abych taky vyhral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 :lool: kamarad... bejvalej :lool: budu si muset jeste neco vymyslet, abych taky vyhral :lool: :lool: :lool: pry byvalej kamarad :lool: ja uz toho mocc namyslet nebudu jen naraznik a folie mozna soft u tdi funa ale to envim jak budu s financema... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 tak do patku by jsem mel mit auto doma ze servisu... jsem zvedavej jak bude vypadat varena zadni lista 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Určitě bude vypadat dobře... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 TAK DRŽÍM PALCE ABY BYLO VŠECHNO V POHODĚ A BEZ ZBYTEČNÝCH REKLAMACÍ :lool: UŽ SE TĚŠÍM NA FOTEČKY TÉ TVOJÍ ČERNÉ PERLY :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 taky doufam ze vse bude v poho... fotos hned dodam jak budu mit auticko.. snad zitra... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 jj, u nás v Poho je všechno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 jj, u nás v Poho je všechno ;) :smich: :smich: tome jak se mas, jsem te nevidel co je rok dlouhej?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 hosi , chci nejak upravit predni naraznik a potreboval by jsem udelat VT nemohl by nekdo neco sklohnit kdyby jsem udelal navrh? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Jo jasne udelam ti to jak budes chtit. Jen mi rekni co chces a dej mi fotku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 kowas jdu ti psat sz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 konwas, luke: a fofrem at na to nemusim cekat mesic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 uz se to resi... pozadavek: sniozeni, folie a predek face ale upraveny .. ne jenom zavareny... bude prekvapko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.