burek Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Co máš v plánu? :) no plany jsou ale penize zatim ne snad to od unora bude lepsiu... no chtel by jsem dat turbo vetsi a sw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 uz mas v obalce samolepku, hned jak se dostanu na postu tak leti k tobe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 dobry den pane vedouci!!!! mnohokrate vam dekuji!!!! mate to u me!! co jsem dluzen? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 prd :) druha je porad v cene clenstvi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 prd :) druha je porad v cene clenstvi :D oouu moc diky!!!!! mas to u me vitto!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Tak jsem se snazil co to slo, ale jak jsem ti psal. Nechal bych to u ty 1. verze tady. Ted uz z toho zaciinam pomalu delat nejakyho bastarda a nenii to ono. Proste bych byt tebou nechal v naraniku 3 diry a poresil plastovy mrizky, ktery bych implantoval i do masky. Zbytek se mi uz moc nelibi. Naviic se ti to vsechno v ty cerny stejne schova, tak jestli to ma cenu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 JO JO TA PRVNÍ VERZE JE NEJLEPŠÍ :D TY DALŠÍ TŘI UŽ JSOU TAKOVÉ DIVNÉ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 ja sem pro tu posledni variantu. v kazdym pripade mrizku s vodorovnyma zebrama, ikdyz stoji ranec. ta dira v tom narazniku ten naraznik podle me dela min mohutnej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Jo jo první je super i dvojka by se dala... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petros Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Čau Lukyne, budeš teda chtít ode mě to VAčkový turbo, jak jsme se bavili? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 konwas moc diky ale ty prvni jsou asi fakt lepsi namyslim to a neco stim udelam jinak zde prikladam foto auta z opravy.. faktura byla vystavena na 25 000KC a mam usetreno 4500 co me budou v servise vracet takze takovej solich... ale to me daji bocakem az jim to vse zaplatim... vypada to fakt luxusne to zavareni jsem ani netusil ze to bude tak k svetu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 (upraveno) Čau Lukyne, budeš teda chtít ode mě to VAčkový turbo, jak jsme se bavili? cauky, kdo jsi??ani nevim ze jsme stebou neco resil s turbinou? jako urco se nejak domluvime!!! Upraveno Leden 26, 2010 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Dobrá práce! Hlavně aby se to nelišilo od jiných části karoserie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Dobrá práce! Hlavně aby se to nelišilo od jiných části karoserie vypada to ze to je udelane opravdu pekne vse sedi atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 vypada to ze to je udelane opravdu pekne vse sedi atd... Tak hlavně Lukyne opatrně...viš jak? Znám kluka co přijel z lakovny a za týden jel znova :palec: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Tak hlavně Lukyne opatrně...viš jak? Znám kluka co přijel z lakovny a za týden jel znova :palec: :) hej romco me povidej cumim do spiglu jalk oteklej kdyz dopbrzduju na krizovatku... a jela zamnou nejaka nana v necem vestsim neco jako santafe ale byla to honda nevim jaka volala picovala do telefonu co jsem odeziral :D a jako myslel jsem ze je ve me krava :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 hej romco me povidej cumim do spiglu jalk oteklej kdyz dopbrzduju na krizovatku... a jela zamnou nejaka nana v necem vestsim neco jako santafe ale byla to honda nevim jaka volala picovala do telefonu co jsem odeziral ;) a jako myslel jsem ze je ve me krava :P Jooo taky koukám dop zrcátek a jednou jsem viděl, že skoro zastavila asi dva metry za mnou a stejně mě trefila... Tak snad už máš klid a vybranou smůlu... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 konwas moc diky ale ty prvni jsou asi fakt lepsi namyslim to a neco stim udelam jinak zde prikladam foto auta z opravy.. faktura byla vystavena na 25 000KC a mam usetreno 4500 co me budou v servise vracet takze takovej solich... ale to me daji bocakem az jim to vse zaplatim... vypada to fakt luxusne to zavareni jsem ani netusil ze to bude tak k svetu... udelali to pekne jak to vidim z fotek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 kluci diky moc.... povedlo se jim to jo a rekl by nekdo ze to je ten muj starej zbouranej naraznik?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 vypadá to hodně dobře pane ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 musis nahodit nejaky lepsi fotky z vezsi dalky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 vypadá to hodně dobře pane ;) dekuji peto , to potesi kdyz se libi... musis nahodit nejaky lepsi fotky z vezsi dalky :P jasne nafotim to jak budu moct ale dnes to bylo vse na fofr takze sem to dal jen tim telefonem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 PĚKNĚ HLADKÁ PRDELKA TO ÚPLNĚ LÁKÁ TY PŘEDNÍ NÁRAZNÍKY ;) :P ALE NECHCI NIC PŘIVOLÁVAT DALŠÍ ANÁLNÍ STŘET BY SI ASI TĚŽKO VYDÝCHÁVAL :) MÁŠ TO PĚKNÝ CHLAPE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 PĚKNĚ HLADKÁ PRDELKA ;) jo, to ta lukynova je paradne hladka :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 PĚKNĚ HLADKÁ PRDELKA TO ÚPLNĚ LÁKÁ TY PŘEDNÍ NÁRAZNÍKY ;) :P ALE NECHCI NIC PŘIVOLÁVAT DALŠÍ ANÁLNÍ STŘET BY SI ASI TĚŽKO VYDÝCHÁVAL :) MÁŠ TO PĚKNÝ CHLAPE RAZTAKU DIKY MOC... NO JAKO DALSI ANALNI STRET BY JSME FAKT UZ NEDAL.. ASI BY JSEM SE ZHROUTIL :P DOUFAM ZE TO VYDRZI NEJAKY PATEK BEZ SKRABANCE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 mam obavu z toho ze na sidlisti nevydrzi... bohuzel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Lukyne pekné ;) ale snáď to nepoškrabeš pri vykladaní veci z kufra alebo sa nenájde dobrá duša :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 no je dobry ze to alespon neposkrabe kdyz zase neco nedobrzdi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 tak poskrabu neposkrabu konstrukce je stejna nikde se lkrom listy nic nezmenilo..tak pokud by se lakova s listou stejne by jsem mel strach aby me nekdo neotukal..ted budu asi mesic parkovat v garazi nez papaaaa doveze nove auto.. pak me vystehuje .. jinak na sidlisti no nevim no jako unas pred barakem parkuji docela v poho lidi co si na to dvaji bacha ale nedej boze ze me to nekdo odre s kulou , to budu asi zabijet ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 no je dobry ze to alespon neposkrabe kdyz zase neco nedobrzdi ;) jako ja? ja jsem nedobrzdoval ja jsem stal kdyz me nabourali nebo nevim kam tim miris... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.