burek Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Jsou ty silentbloky levnější než Powerflexy ? :)Davals všechny nebo jen ty velké zadní ? daval jsem silenbloky do ramen takze dva kusy a oba staly 700KC bez prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Lukyne: ty do toho auta cpeš prachy jako o život člověče :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Jsem mu ho v HK pochvalil, tak do toho zase sype, aby to mel jeste lepsi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 houmiku moc ti dekuji za pochvalu,jsem rad ze se libiiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 (upraveno) tak me neco zacalo hvizdat u motoru... zajekl jsem do servisu a menili me napinaci kladku, prestalo to ale mirne zahvizdavani tam od remene jeste je takze tento tyden bude asi druhz kolo jinak mereno zrychleni 0-100km H a cas byl 9.6s ale mel jsem v kufru bordel a silnice byly po desti..takze jak to zlkusime na suchu tak dam snad lepsi vysledek Upraveno Červenec 27, 2009 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 tak me asi 30km od bydliste praskla volnobezka na altiiku... takze jsem najel asi 70km bez dobijeni... hviozdalo to jak hrom..remen nastesti zustal... dnes si jedu do servisu pro opravenyyyy vuuz..tak jsem zvedav .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 ČAU LUKINE....ZRYCHLENÍ Z 0-100 ZA 9.6....TOŠ DOBŘE TI TO FIČÍ JO A PROSÍM TĚ JESTLI BUDEŠ V KONTAKTU SE SNÍŽKEM, TAK SE HO PŘEPTEJ NA TY TYPÁČE.....DÍÍÍÍÍKY ;) PSAL SEM MU ZPRÁVU NA STARÉ FORUM. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2009 ČAU LUKINE....ZRYCHLENÍ Z 0-100 ZA 9.6....TOŠ DOBŘE TI TO FIČÍ :lool: JO A PROSÍM TĚ JESTLI BUDEŠ V KONTAKTU SE SNÍŽKEM, TAK SE HO PŘEPTEJ NA TY TYPÁČE.....DÍÍÍÍÍKY PSAL SEM MU ZPRÁVU NA STARÉ FORUM. cauec raztaaku dikec... zkus mu napsat i tADY MYslim ze na stary forum uz moc chodit nebude... ale napisu mu sms 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 tak me neco zacalo hvizdat u motoru... zajekl jsem do servisu a menili me napinaci kladku, prestalo to ale mirne zahvizdavani tam od remene jeste je takze tento tyden bude asi druhz kolo jinak mereno zrychleni 0-100km H a cas byl 9.6s ale mel jsem v kufru bordel a silnice byly po desti..takze jak to zlkusime na suchu tak dam snad lepsi vysledek ty woe ozvi se a půjdu taky měřit :), jinak to kilo mastíš na dvojku ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 ty woe ozvi se a půjdu taky měřit :), jinak to kilo mastíš na dvojku ? :) cauec ..ne ne to kilo davam na trojaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Září 18, 2009 Sdílet Odesláno Září 18, 2009 tak co tady bude novýho ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 18, 2009 Sdílet Odesláno Září 18, 2009 Burek: si delas legraci, ze mas narozeniny 24.7. 1986? ty bejku jeden... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 18, 2009 Sdílet Odesláno Září 18, 2009 za motor, :) za kola, ... a hlavně ;) :palec: za barvu ať jezdí a dělá radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Září 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2009 houmiku: no jo no jsem starej kokot uz :) ;) kajman: moc ti dekuji za pochvaleni, jsem rad ze se moje auticko libii... fire: novyhi nevim zatim nic v planu neni... takovy ty klasiky: folie,chip.... znas to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Lukyne: máš brutální snížení :) když jsem jel za Tebou v Brně tak jsem si řikal že to máš nějak hodně nizko a jestli náhodou nevezeš v kufru basu piv... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Béda Čech Odesláno Říjen 2, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 hezká okťa máš dobrý vkus, mě se líbí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 romco lasko moje: no snizenicko je jeste by to slo na obouch napravach o cca 3.5cm a to by kola byly luxusne v podbehu... ale ty nase silnice... :D uz jsem kvuli tomu musel davat plech pod motor a nebyt ho asi uz jsem 100x kupoval vanu novou.. nekdy ty rany jsou luxusni.. me popada vsechno z palubaku a navi se odloupava z okna :D :D zatim mam romco co jsme s lugem pocitali 4cm dolu azadek si trosku klesl... bedo: moc ti dekuji.nahodou ta tvoje je taky v moc púeknem stavu. hlavne se me libi ta 4x 4 tu by jsem moc uviital.treba jsem jel ted do prace a pred praci je 90ka levotociva nevim jestli by me 4x4 pomohla ale asi jo... najel jsem tam jak demon a uz se to trhalo a ja se vezl na obrubnik nastesti jsem to vytahnul na kvaltu ale nadelano jsem mel v gatiich ... nejak to tam klouzalo po raanu :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 no jóóóó, si to rozbij :D , mladej a blbej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 LUKYNE PO RÁNU TO VŽDYCKY PĚKNĚ KLOUŽE, ALE PAK NENÍ NADĚLÁNO V GATÍCH, ALE NA PROSTĚRADLE :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 (upraveno) no jóóóó, si to rozbij :D , mladej a blbej :D :D lepsi nez velkej a blbej :D :D zee?? pane radiio.. ja neprorayil vanu kdyz sem to krosil po lese Upraveno Říjen 3, 2009 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 LUKYNE PO RÁNU TO VŽDYCKY PĚKNĚ KLOUŽE, ALE PAK NENÍ NADĚLÁNO V GATÍCH, ALE NA PROSTĚRADLE :D :D :D :D ale vse jsem mel pod kontrolou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 par foto z umyvani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 TY VOE...ČERNÁ ČUBKA V RAJSKÉ ZAHRADĚ A LESKNE SE JAKO PSÍ KOULE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 ty woe ty dojedes az k baraku ??? nedřež ??? jsem tam tenkrát nedojel ani s fáčkem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 chci takovou octu!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Lukyne: moc hezky fotečky a pěkná zahrada ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 TY VOE...ČERNÁ ČUBKA V RAJSKÉ ZAHRADĚ A LESKNE SE JAKO PSÍ KOULE no lestil jsem jako demoon .. pujcil jsem si od kamarada docela dobrou lesticku.. a sonax je TOP ty woe ty dojedes az k baraku ??? nedřež ??? jsem tam tenkrát nedojel ani s fáčkem :-) heeej makine jako po pravde obcas pridrhnbu ale jenom ramenama... takze v poho... kazdopadne kdyz jedu hooodne opatrne nepridrhnu a kdyz je po znich jezdim po poli je to hned vedle priijezdovky chci takovou octu!!!!!!!!!!!!!!!!!! je na prodej za 500 000 :D :D pokud mas zajem muzeme se o cene pobavit jeste ;) ;) Lukyne: moc hezky fotečky a pěkná zahrada dikec romco je to u nas jak rikame my NA CHALUPE :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 je na prodej za 500 000 :smich: pokud mas zajem muzeme se o cene pobavit jeste ;) ;) HA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 HA ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 ;) ;) co se směješ .....je to 18.500eurao......ty brd'o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.