Přejít na obsah

MOJE 1,8 TSI

Doporučené příspěvky

Lojza: Jojo, přímo ze stránek výrobce. Velmi rychlé dodání, skvělá komunikace a zpětné ověření spokojenosti s ujištěním, že kdybych něco potřeboval, ať se kdykoli ozvu.

Počítej jen s tím, s čím jsem nepočítal já - clo a DPH. Celkově tedy i s těmito poplatky jsem zaplatit cca 12 tis. Kč, OS je Windows. ;)

Odkaz ke komentáři

Ma to vse ;-) Navi,dvd,bloototh hendsfree,radio,hry ovladac atd,Vsak se sejdem muzu ti to ukazat jeste ;-) kamera tam je ;-) Mapy mam nove igo8 rok2013

Muzes poustet jakekoliv filmy,klipy na dvd nebo pres usb flash do 128gb ;-) ukazu,predvedu,mam flesku 32gb a vpoho,film Rychle a zbesile 2gb a jede vpoho ;-) hensfre muzes poustet pisnicky pres bloototi z mobilu nebo volat jako hensfre,poustet aplikace cokoli ;-) muzu vse predvest ;-)

Odkaz ke komentáři

Lojza: Já ale Columbus nechtěl, proto Čína ;)

Má to neporovnatelné množství funkcí, větší displej (HD 7"), vypadá jako origo, ale s nižším rizikem krádeže.

A především: Na rozdíl od bazarových Columbusů jsem to koupil nové, ne kradené ;)

Navíc oproti originálům má neporovnatelně lepší zvuk, nyní jsou limitujícím faktorem samotné měniče a ne rádio, jak tomu s originály bývá..

Nevýhody však má, nefunguje vždy tak 100%, jak člověk očekává.. :unsure:

Odkaz ke komentáři

Poněvadž se o zvuk zajímám na řekněme audiofilské úrovni, myslím, že rozdíl poznám. Vaše rádia jsem neslyšel, své ano. Přiznávám,. Columbus jsem nikdy neslyšel, porovnávám s Bolerem, Amundsenem (měl jsem) Swingem, Audience, Streamem (měl jsem) a Melody (měl jsem). Oproti uvedeným má mé rádio mnohem kvalitnější zvukový projev jak ve vyšších kmitočtech (zvuk je v rámci možností sametovější a neškrčí při vysokých hlasitostech - původně jsem myslel, že je to měniči, očividně ale ne), tak v nižších kmitočtech v rozmezí 30 - 50Hz, které jsou poměrně realisticky a nenásilně podány, lidově řečeno "nehučí" jako u výše zmíněných.

Pokud Columbus ale hraje lépe, než výše zmíněné, možná hraje i lépe, než to mé - to nevím, musel bych jej slyšet :unsure:

Odkaz ke komentáři

Tak první věc dnes dorazila, akorát jsem ji ještě neviděl... :lool: páč sem přes týden mimo domov, ale o víkendu se snad domů podívám :pivo:

Nebudu napínat, je to difuzor :)

tady mám foto od prodejce B)

No a druhá věc by měla přijít na auto už zítra, pokud teda všechno klapne tak jak má :lol:

post-8198-0-08739200-1381341262_thumb.jpg

post-8198-0-95942500-1381341269_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...