Steel Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 zdravím, predelával jsem interier na facelift (do černa) no a koupil jsem na aukru nový kastlík v cerne barve a chtěl jsem prohodit zámky z toho starého šedivého dát do toho nového černého.. Zámek z toho šedivého jsem vyndal bez problemu jelikoz k nemu mám klíč, ale u toho černého nemuzu vubec vyndat ten zámek .. Je nejaky zpusob jak to vyndat? Nebo to bez origi kllice k němu nevyndám? Děkuji za odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Opravdu nikdo neví? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Vem ten černý a zajeď k nějakému šikovnému zámečníkovi, během chvilky ti to odemkne a vysune zámeček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Zamok sa da vybrat aj bez kluca. Prehodit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 No tak porad jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenedi Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 tiez ma zaujima 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Celá klika je nacvaklá ve třech částech dvě packy dole v krajích a jedna packa nahoře nad zámkem. Na tu nad zámkem se nedá dostat, takže musíte opatrně šroubovákem odpáčit ty dvě spodní, ale pozor ať si je neulomíte (jako já ) U vložky pak musíš prostě zatlačit stavítka, ze zadní strany třeba dvouma silnějšíma jehlam (nebo zašpičatěný dráty 1mm). Mě ale pasuje klíč z mojí Octavie se šedým interiérem i do černýho kastlíku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.