Guest freze1 Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Zdravim vsechny, co rikate na tuto oktavu? 150800 km, 1.9 TDI 81kW (110 PS), prvni registrace 2002, 1 majitel, ABS, Centrální zamykání, El. ovládání oken, Elektrická vyhřívaná sedadla, Imobilizér, Kožené sedačky, Litá kola, Parkovací senzory, Posilovač řízení, Tempomat , Čelní, boční a další airbagy Cena 95 000 Kč. mi se moc nelibi ty km... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 V Km nemusí být problém, pro příklad, moje Octa oslaví za pár týdnů 10 let, mám k dnešku najeto poctivých 120300 Km a vše mohu doložit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 chlape to je jako věštění z koule... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Jn, taky nechapu, co chteji ty lidi porad slyset. :lool: Pockej, vyctu ti to z karet. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Ojetina je vždy sázka do loterie... člověk musí mít štěstí. Tomu štěstí se dá trochu pomoct, když si sebou vezmeš někoho kdo autům rozumí - projet, kouknout na motor i zespoda jestli není potečenej, jak se auto chová při zatáčení, řazení, jak startuje, dým z výfuku při akceleraci atd, atd... Do motoru/turba/převodovky nevidí nikdo takže 90% z nás co má auto z 2. 3. 4. ruky to prostě risklo. Já se řadím mezi ty šťastné, které bazarista neodrbal... A ačkoli jsem koupil auto ve velmi dobrém stavu, stejně jsem do něj investoval (každý auto je prostě kasička), takže s tím taky počítej... Na dálku těžko něco radit, pravidla nákupu ojetin jsou ale vždy stajná. Jinak tvoje obava z kilometrů... o stáčení km jsou popsány tisíce webů... Je to jen jeden z ukazatelů, který poukazuje na stav vozidla - záleží na tom, kdo s autem jezdil. Prase zhuntuje auto k nepoznání po pár tisících km, řidič co se o auto stará může mít najeto 300 000km a auto je jak nový (pravidelný servis, když se něco vydrbe, hned opraví.. .. ..). Vše je to o posouzení, projetí se, všímání si kde co vibruje, klepe, vrže... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.