Mumuinek Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Pta se tu hodne lidi tak se tu zeptam i ja. Popis problemu: Kdyz prejedu pricny prah hodne pomalu , je slyset takove lupnuti od predni napravy jakoby od ridice, kdyz jedu po silnici z kostek take se cosi ozyva od prdnich kol (Jakoby lupani nebo bouchani) jinak po silnici na rovine v zatackach pri rychle i pomale jizde vse v poho. Byl jsem u Mechanika a pred zimou se vymenily Silenbloky na ramenou, udelala se Geo a rekl vse OK. Pak vse jeste kontroloval zda je vse ok a nic nenasel i tak sem tam obcas neco slysel ted je to slyset zas vice. Muze nekdo poradit na co se zamerit a kde hledat problem ?Vymeneny byly jeste obe predni pruziny a vrchni ulozeni pruzin protoze mi zacatkem zimy jedna praskla. Predem Diky za rady a napady . V brzke dobe budu muset navstivit zas mechanika aby na to juknul ale stejne nic nenajde.. :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Kosti stabilizátoru jsou OK ? Neklepou ti přední destičky v brzdiči - to mě kdysi trápilo na Feldě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 to mi ted delalo a byly to kosti stabilizatoru a ulozeni stabilizacni tyce (2 gumovy pouzdra kteryma prochazi stabilizacni tyc na predni naprave ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Březen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 o tech gumach jsem slysel to vyzkousim jako prvni nestoji to moc , ale co to jsou ty "Kosti" stabilizatoru nevim .. Desticky to nebudou, byl by slyset jiny zvuk , prilozil jsem obrazek muzete mi tedy blize rict co to jsou ty kosti? Ta guma je pod cislem 15.. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Na tvém obrázku je to asi číslo 3 a 5 vypadá to takhle : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Březen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Tak se zeptam jeste na jednu vec.Nameril sem prumer tyce stabilizatoru 21mm .. Jake luzko mam koupit? Od mechanika mi bylo doporuceno koupit mensi prumer 20mm ze uz to bude vybehane muzete nekdo poradit? Bohuzel tech prumeru je strasne moc .. diky predem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 Tady máš odkaz na lůžka stabilizátoru, něco si vyber, já bych tam dal to, co tam patří, možná má někdo jinou zkušenost a napíše sem svůj poznatek . http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/luzko-stabilizatoru.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Duben 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Tak na 99% vše v pořádku. Ukáže ještě čas a možnosti přejezdu kostek .. Výměna lůžek a kostí pomohla. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.