Přejít na obsah

Osvetlenie SPZ LED

jopoz

Doporučené příspěvky

Zdravim

Kupil som si Cuvaciu kameru, je namontovana namiesto jedneho osvetlenia SPZ, no kamera ma v sebe zabudovane LEDkove osvetlenie.Problem je v tom, ze druha strana svieti na zlto, klasicka ziarovka, tak som si kupil tie ziarovky s LED a ze vymenim tu jednu nech to svieti na bielo. Problem ale nastava v tom, ze ked to zapojim svieti to asi 5s a potom zhasne a zaroven zhasne aj osvetlenie v kamere. Akokeby neprepustala napatie. Nemate niekto s tymto skusenosti? Ked tam naspat vratim klasicku ziarovku svieti to ako ma. Dakujem za rady

Odkaz ke komentáři

toe jasný protože tam máš ledky buď tam musis dat odpor a nebo koupit led diody už s odporama prostě ta jednotka je nerozsvítí a příště trošku hledej je tady toho ohledně led diod napsáno dost a dost

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

ahoj,

no ja mam podobny problem vpredu - parkovacky... kupil som tuto dvojicu t10 smd... to, ze mi to zhasne po 5 sekundach - po kontrole ziarovky - je pochopitelne, ale:

- zhasne len jedna z dvojice (vzdy lava - nechapem preco), prava ostava svietit

- zhasne len vtedy, ked motor nie je v cinnosti... akonahle nastartujem a znovu parkovacky zasvietim, funguje dalej bez problemov... stale... problem robi len pri vypnutom motore - ked napr. potrebujem odstavit auto a nechat rozsvietene parkovacky... ledky mam vsetky ostatne ziarovky (okrem zadnych hmloviek - tam treba vyssi svetelny tok, ktory ledka neda), a ziadna z nich mi nezhasina ani nevypisuje chybu pri kontrole ziaroviek - pochopil by som to tak, ze ma zrejme v sebe zabudovany odpor (i ked vyrobca upozornuje, ze nie je), ale preco vzdy LP parkovacka a len pri vypnutom motore?

btw - sranda, ze retazec "led" mi nevyhodil ziadny vysledok vyhladavania :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...