Přejít na obsah

4.OCTAVIA SRAZ 2012

vittorio

Doporučené příspěvky

Jelikož jsem taky nějaký akce pro více lidí organizoval, tak vím, že to není sranda. Do poslední chvíle před začátkem člověk neví, jestli přijede dost lidí, jestli není málo nebo moc tohodle a támhle toho... A ke všemu si toho lidi neváží nebo možná ani neuvědomují, že to není jen tak samo, že se to jen tak nevyskytlo.

Myslím, že akce se povedla. Znám zas nějaké nové xychty, které jsem dříve znal jen jako přezdívky. Některé si přiřazuji až teď podle diskuze po srazu. Třeba o Sejvim jsem nevěděl, že je Sejvi :D

Díky

Odkaz ke komentáři

Tak přátelé a kamarádi i já přidám pár písmenek a poděkovaní.

Takže místo bylo super a rozhodně lepší než Rozkoš, páteční déšť vůbec nevadil a ba naopak prospěl tomu, že celá "grůpa" lidí byla pod stanem a tudíž byla lepší a stmelenější zábava :palec: a sobota už potom byla úplná pohoda.

Jak už tu padlo, tak velké díky patří Vittovi, Vojtovi (chjetjov) a jejich sestře Veronice, kteří se bezvadně starali o chod a organizaci a také paní prezidentové, která se snažila v rámci možností věnovat snad každýmu, což byl neuvěřitelnej výkon (na to že byla na srazu poprvé a nikoho téměř neznala). Ta holka byla prostě všude :D . Další velké díky patří Jardovi a Ol@fovi. Jarda jako vždy dodal parádní maso na steaky a Ol@f to téměř 4 hodiny griloval !!!. A taky nesmím zapomenout na šternyho, kterej konečně dostál svému slovu a dodal vynikající salát :palec: .

Jsem rád, že jsem vás zase všechny viděl a poznal další nové členy. Už se těším na 5. ročník :pivo:.

P.S. Až se proberu z totálního vyčerpání, tak zase dodám nějaké fotky, ale nějakou dobu to potrvá.

P2P: neboj tvoji fotku po probuzení a vstávání tvoji maličkosti z kufru tvého auta mám a jako tvůj kamarád o to zbytek republiky neochudím :lol: a pokud dáš svolení tak mám i jednu s napůl holím zadkem :loool:

Odkaz ke komentáři

tak jsem tu sledoval postupně příspěvky, skouknul jsem video a moc mě mrzí, že mi letos rodinné důvody nedovolily dorazit a ještě tak posílit rekordní účast...

jsem rád, že vše dopadlo na výbornou a vůbec, ale vůůůůbec nezávidím účastníkům :lol:

trošku se stydím za to, že teď všichni kritizují Rozkoš, bůůů jako rodilého skaličáka mě mrzí, že naše místní zastupitelstvo nedokáže líp využít areál kempu :(

Odkaz ke komentáři

trošku se stydím za to, že teď všichni kritizují Rozkoš, bůůů jako rodilého skaličáka mě mrzí, že naše místní zastupitelstvo nedokáže líp využít areál kempu :(

ahojda, to asi neni ze bchom ji kritizovali, ale proste tohle je daleko utulnejsi kemp a pro tenhle typ srazu naprosto idealni, i kdyz je to asi silny slovo :) je to proste takovy uzavrenejsi a libivejsi. rozkos je proste obri :) jinak jsme tam meli 3 super rocniky, takze to neni nic spatnyho, jen to chtelo zmenu a ta tomu vyslovene sedla :)

Odkaz ke komentáři

kritika je ale v pohodě, a musím říct, že oprávněná...

je mi 30 a za poslední roky se v kempu změnilo jediné, postavily se nové záchody a sprchy, toť vše...za dlouhých 20 let, takže se není co divit, že nedrží krok

a přitom bylo na stole tolik plánů, některý nereálný (jako třeba obří akvapark) ale spousta docela realizovatelných, jenže politika je svinstvo, takže to většinou rychle vyšumělo...hlavně, že si po sezoně stěžujou zastupitelé na malou návštěvnost :(

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat dají se koupit někde ty samolepky OC clubu a jsou samostatné pro každý republikový sraz?Docela rád bych jí měl za tenhle rok.Na místě sem neměl dost peněz :(

Veškeré nálepky OC lze u Vitta zakoupit a ty barevné srazové, které jsou na každý ročník celorepublikového srazu OC dostal každý při vjezdu v té igelitce B)

Odkaz ke komentáři

JJ byla to supr akce, škoda, že jsem nezustali dýn, na příští rok, to vychytáme lépe. Jinak :palec: Ale třeba bych uvítal i nějakou jízdu zručnosti, nebo třeba, orienták v autech, zažil jsem na jiným sraze a perfektní akce.

Hlavne myslet i na nas co mame "žehličky" :D

Odkaz ke komentáři

Tak sraz jako kazdy rok, POHODICKA, SRANDICKY, velmi dobra zabava. Kemp o DOST lepsi nez Rozkos a toho SPORTOVNIHO vyziti tam...

To mate aqaupark, tenis, squash, fitness, disco, minigolf, bowling, detske hriste...

To by si ani pan Lorenc nezapamotoval.. :D

Dokonce i VLASY mi tam narostly, TVL se z toho poseru a priste jedu zas! :lol:

Odkaz ke komentáři

DEKUJI

vsem kdo prijeli, ze jste ukazali, ze se s tim Viktor netreapi zbytecne, vsem co Viktorovy byt jen malinko pomohli a Vsem co maji v planu to udelat priste. Neni to legrace a doufam Viktore, ze si na to vzpomenes tak za 8 mesicu.

i za hlasy pro moje auto, nechapu co se Vam na tom furt tak libi :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

jj Vittovi a jeho rodine diky za organizaci a dle meho super sraz a ve finale i to pocasi vyslo a bylo uplne v pohode. Pristi rok by mel byt zase o neco lepsi a tak se to snad ve zvladne organizovat .-)

bohuzel poznamky od lidi, ze je neco spatne a neceho malo, tak bych jim nechal jeden rocnik organizovat a pak bych si s nima rad popovidal jak to je jednoduchy a bezproblemovy.

Ja uz se ted tesim na dalsi rok a dalsi sraz .-) a jestli nebyl nekdo kvuli pocasi tak uz to tak nejak vubec nechapu, ale to jsou spis vymluvy nez padne duvody k tomu nevyrazit na sraz. Je to pak velka skoda a mohli bychom se tam schazet ve vetsich poctech :-)

Stve me, ze jsem se diky pocasi nedostavil, myslim, ze by bylo dalsi celo na drevenem stole!! a ze to ku*va umim, co kluci? :D

No mohlo to byt LEPSI, jsem mu rikal at mi to udela do culiku... :D

Ale dobrej typek z V8 Design studio co mi to strikal na celo, akorad nevim pros se mi porad smal, kdyz me videl.

Ty jsi uplne uzasnej!!!! PECKA!!! :D :D :D Na me by asi stravil jeste vice casu, mozna bych mel celou palici airbrush! ;)

Za sebe mou rici, byt jsem tam nebyl, ze to, co Viktor dela pro club a pro srazy a akce je neco nevidaneho!!!

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...