Přejít na obsah

Predne kotucove brzdy na zadnu napravu


Doporučené příspěvky

Ahojte vsetci,

 

chcem sa opytat, ci je mozne vymontovat zadne bubnove brzdy a namiesto nich dat kotucove brzdy z predku. Je to mozne urobit velmi jednoducho? Alebo je to narocne a vykaslat sa na to. Pytam sa preto,lebo by som chcel dat na predok 280mm kotucove brzdy a tie stavajuce 256mm by som cele aj s celustami dal dozadu namiesto bubnov. Dik za odpoved

Odkaz ke komentáři

Ako na mieste moderatora ,by som vam vsetkym dal BAN. Robite si tu pixu, ale ani jeden neodpovedal k veci. Ak sa nudite, tak radsej lustite krizovky a nepiste do prispevkov blbosti.

 

JA VIEM,ze moznost je dat tam zadnu kotucovu napravu, ALE JA SA PYTAM NIECO UPLNE INE!!!!!!!! Komplexy si rieste niekde inde

Odkaz ke komentáři

chlapče uklidni se trochu jo?

 

komplexy si tu nikdo neřeší a jasnou odpověď si už dostal-od houmika-tak co tu řešíš?

 

abys neřekl, že to není k věci:

 

tak přední si za větší klidně vyměň, ty původní prostě někomu nabídni-pokud jsou v dobrým stavu.

na zadek to nepředěláš-to by nedal ani David Coperfield dohromady,ruční brzda atd.

pokud chceš kotouče na zadek, tak sežeň originál kotoučovou zadní nápravu(jak ti napsal houmik) a je to

Upraveno uživatelem TomášT
Odkaz ke komentáři

JA VIEM,ze moznost je dat tam zadnu kotucovu napravu, ALE JA SA PYTAM NIECO UPLNE INE!!!!!!!! Komplexy si rieste niekde inde

 

Tak mi teoreticky rekni, jak by si chtel resit treba rucni brzdu? :lool:

Odkaz ke komentáři

Asi ked sa nieco take pytam,tak tomu asi VOBEC NEROZUMIEM a PRETO SA PYTAM !!!. A namiesto normalnej odpovede, ze toto sa neda takto zrobit, su tu same offtopic prispevky , smajle smiechu a ine pixoviny ! Tak sa spamatajte. Clovek hlada radu a len podjebavate!

 

A rozhodne ma rozculuje spravanie ludi, od ktorych cakam radu, NIE POSMECH !!!

 

Takisto ta prva odpoved od houmika URCITE nehovori JASNE ! Tak by som poprosil bez kecov typu ukludni sa(TomasT)!.

 

A ze to je blbost som necakal, lebo som videl niekde uz upravu bubnovej brzdy na fabii na kotucove a tam to islo,tak preco TU NIE?

Odkaz ke komentáři

Prosit můžeš...až se přestaneš chovat jako malej, tak ti to přestanu psát...

 

Ano na Fabii jsi to možná viděl, ale věř, že ty brzdy na zadní nápravě rozhodně nepochází z nápravy přední.

 

Stejně tak u Octavie-zadní kotoučová náprava se tam dá přehodit ze silnějších modelů, ale předek na zadek prostě nenaroubuješ. Leda že bys měl slévárnu, NC frézu a defakto vyrobil všechno od začátku...stálo by tě to tak nehorázný prachy, že by to mělo větší hodnotu jak celé auto a celkem by mě zajímalo co by tomu řekli na STK.

 

Čili celkové resumé:

- tvoje řešení je PITOMOST na ENTOU!!

-jestli chceš kotouče vzadu, tak si sežeň nápravu z 1,8T, nebo z TDI 81Kw

 

Dál se o tom nebudu bavit. Tečka.

Odkaz ke komentáři

No vidis. Tolko kecov zo zaciatku (od vsetkych) a pritom stacilo napisat to,co si napisal v poslednom prispevku a bolo by mi to jasne UPLNE hned, ze je to uplne hlupost ,rozmyslat o takom niecom . A presne male deti robia to,ze sa posmievaju inym kvoli niecomu, tak neviem,kto sa spraval ako maly :) Ja som len dal jasne najavo,ze sa pisu veci off topic. Dalo sa to hned aj normalne. Dik (aj) za taku odpoved.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...