Přejít na obsah

Etka 7 v2

Doli

Doporučené příspěvky

Ja to stahoval ten den co sjem to tu daval a uplne v pohode.

divný... já ho stáhl asi 5x a pokaždý hlásí při rozbalování chybu a při testu ho to ani neber jako pokračování předchozích rarů. Nemáš náhodou v počítači ten poslední part?

Odkaz ke komentáři

Nastavit ceny u značek

Značka - Utilita - INI editor - Nastavení zemí - nastavit: DPH A 20.0 CZK

Přejmenovat soubor FPREIS.BIN

Přejmenovat v adresáři u káždé automobilky C:\Etka\DATA\XX\ soubor na např. FPREIS_SK.BIN

Tento soubor musí být před každou aktualizací přejmenován na původní nazev a typ.

XX - SK, AU, VW, SE

Nakopírovat ceníky

Ceníky jsem upravil stačí nakopírovat do příslušného adresáře značky.

Např Škoda_1.12.2009.rar. rozbalit a obsah nakopírovat do adresáře C:\Etka\DATA\SK\

Download:

Uloz.to

rapidshare.com

nahraj.to

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli nedělám něco špatně, ale aktualizace mi nejde :)

Stáhnul jsem, rozbalil do C:\, spustil, a nic.. Píše že se nemůže připojit k serveru. A v ini-editoru to hlásí neplatné heslo/uživatele..

Může být problém že mám nainstalovanou i původní v2 verzi od Tecaru?

Odkaz ke komentáři

S VIN uz je to znamy problem, blbne to uz Skodovky, jde to udelat takto: Spustit AUDI vlozit VIN pro Skodovku nacte se VIN, hodi chybu. Odkliknout. Prepnout manualne na Skodovku a vlozit znovu VIN...nacteni OK. ;)

Ted se mi asi stahla aktualizace pro Skodovku 321.

Odkaz ke komentáři
S VIN uz je to znamy problem, blbne to uz Skodovky, jde to udelat takto: Spustit AUDI vlozit VIN pro Skodovku nacte se VIN, hodi chybu. Odkliknout. Prepnout manualne na Skodovku a vlozit znovu VIN...nacteni OK. :P

Ted se mi asi stahla aktualizace pro Skodovku 321.

Jj, už se to stahuje taky :lol:

Jen rozbalit do C:\ a nic víc není potřeba :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Já jsem asi úplná lama, ale nevím jak aktualizovat :)

Updaty se mi stáhly (do C:\Etka\DATA\SK\Upload\ - eupdsk320D.exe a 321), ale automatická aktualizace neproběhne - jen to nabídne aktualizaci, ale pak to nic neudělá. Zkoušel jsem spustit updaty ručně, zadal jsem přiložené heslo, rozbalilo se to všechno do c:\, ale pak to ohlísilo chybu (nelze nalézt winupd.exe). Předpokládám že se měl rozbalit ještě i winupd.exe a nahrát do C:\, ale Vista mají c:\ chráněné..

A nebo se to má dělat ještě nějak jinak? Dá se rozbalit update jinam než do C:\?

Upraveno uživatelem P.T.
Odkaz ke komentáři
pri aktualizaci SK 323 mi to neustale konci chybou. Je problem je pouze u mne nebo se jim tahle aktualizace nepovedla?

mě aktualizace funguje také bez problémů uz SK325 ...

a neměl jsi tam při aktualizaci dané české ceny ? při aktualizaci tam musí být vždy původní ceník/soubor FPREIS.BIN jinak update skončí chybou ...

Odkaz ke komentáři
Já jsem asi úplná lama, ale nevím jak aktualizovat :palec:

Updaty se mi stáhly (do C:\Etka\DATA\SK\Upload\ - eupdsk320D.exe a 321), ale automatická aktualizace neproběhne - jen to nabídne aktualizaci, ale pak to nic neudělá. Zkoušel jsem spustit updaty ručně, zadal jsem přiložené heslo, rozbalilo se to všechno do c:\, ale pak to ohlísilo chybu (nelze nalézt winupd.exe). Předpokládám že se měl rozbalit ještě i winupd.exe a nahrát do C:\, ale Vista mají c:\ chráněné..

A nebo se to má dělat ještě nějak jinak? Dá se rozbalit update jinam než do C:\?

A nechybi ti treba aktualizace pred tim a proto ti to neaktualizuje ?

Odkaz ke komentáři

To ne - aktuální sestavení mám 785/313/319/785, stažené mám VW 786 a 787, SK 320 a 321, SE 314 a 315 a AU 786 a 787. Ceníky jsem tam zatím nenahrával, je to přímo ta verze stažená z netu. Jediná úprava byla nastavení DPH pro všechny značky, ale to by na update nemělo mít vliv, ne?

Jak aktualizujete vy? Stáhne se to a zaktualizuje samo přímo v Etce, nebo to automaticky stáhnete, ale pak aktualizujete ručně? Případně je potřeba ještě něco nastavit v ini editoru?

Odkaz ke komentáři

Po spuštění Etka sama zkontroluje aktualizace a pokud nějaké jsou, tak je stáhne a napíše, že aktualizace jsou staženy, a že se instalace aktualizace spustí v přehledu značek, takže pak v tom přehledu značek (úvodní obrazovka) klikneš na aktualizace a tím se ti to začne instalovat a samozřejmě je pak potřeba zadat heslo ...

Odkaz ke komentáři

Tak to mi právě nejde :palec: Aktualizace se stáhly, nabídne to aktualizaci VW 786, ale když to potvrdím, tak se nic neděje :palec: Ani heslo nemám kam zadat :D

Edit: Tak už vím, v čem byl problém. Pod Vista je nutné Etku spouštět v administrátorském režimu!

Upraveno uživatelem P.T.
Odkaz ke komentáři
Tak to mi právě nejde ;) Aktualizace se stáhly, nabídne to aktualizaci VW 786, ale když to potvrdím, tak se nic neděje :D Ani heslo nemám kam zadat :D

Edit: Tak už vím, v čem byl problém. Pod Vista je nutné Etku spouštět v administrátorském režimu!

A nebo si vypni řízení uživatelských účtů a máš klid :angry:

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...