boukic Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Ono stačí, když najedeš na youtube a zadáš dectane škoda octavia, tak kdyžtak mrkni tam, ale podle toho videa, to vůbec nesvítí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitic Odesláno Květen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Ono stačí, když najedeš na youtube a zadáš dectane škoda octavia, tak kdyžtak mrkni tam, ale podle toho videa, to vůbec nesvítí. zde je video s montáži, je to přesně odle tohoto a je tam i montáž toho motorku jinak svíti to celkem slušně, jak jsem psal, zítra udělám video a hodím ho sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Na to video jsem zvědavej, ale ty máš jinýho výrobce než je tenhle na tom videu viď? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 No nevím ale ta životnost světel bude určitě horší než origo(viděl jsem to na vlastní oci) tím myslím odolnost proti poškrábani odolnost proti uv záření atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitic Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 No nevím ale ta životnost světel bude určitě horší než origo(viděl jsem to na vlastní oci) tím myslím odolnost proti poškrábani odolnost proti uv záření atd to zatím nevím, mám je rok a jsou zatím jako nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitic Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 takže asi video nenahraji, píše mi to tohleto - Nejsi oprávněn nahrávat soubory tohoto typu nevím co s tím mám udělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laslop Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Pekná biela ako moja . Nad čiernymi elektrónmi si neuvažoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitic Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Pekná biela ako moja . Nad čiernymi elektrónmi si neuvažoval? popravdě ani ne, celkem se mni líby co jsem sehnal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laslop Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 popravdě ani ne, celkem se mni líby co jsem sehnal Mne sa rovnako páčili vo farbe v akej som ich kúpil - klasika. Syn ich potajomky zobral, dal nalakovať a jeden z nich mi zabalil a strčil pod stromček. To bolo prekvápko, keď som do poslednej chvíľky nevedel čo v tej krabici je. A to sa spojil s mojou polovičkou a jej bratom. Nechcel som čierne ale teraz už áno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitic Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 nevíte někdo co použít za soubor videa abych to mohl nahrát, nejak mi nic nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 nahraj na youtube a pak to sem hod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitic Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 http://youtu.be/ILl4_lU0XPk http://youtu.be/UdA_pgtjMiI myslím, že to takhle bude stačit - video svítění led světel moc se mi sice do toho nechtělo, to dát na youtube, ale kdo má odkaz, ten to uvidí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Tak jsem ty videa viděl a popravdě jsem si myslel, že to bude svítit víc. Ale možná na mé černé oktávce by ty světla navíc v černém provedení víc vynikly. Tak nevím, jestli do nich jít nebo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 tak ale je videt ze kdyz se na ty svetla clovek diva z vysk v jake ma hlavu kdyz ridi tak je to videt obstojne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 tak ale je videt ze kdyz se na ty svetla clovek diva z vysk v jake ma hlavu kdyz ridi tak je to videt obstojne. A ty by si do nich šel, na mém místě? Originální xenony jsou nádherný, ale tohle je méně obvyklá věc, kterou moc lidí nemá, otázka je ale proč? Odpovím si sám, co kvalita, výdrž atd. Neříkám, že by se mi je nechtělo zkusit, ale co potom s nima v případě neúspěchu? Kdybych chtěl, tak originál světla prodám asi snadněji než tyhle. A taky ta cena, 6000Kč není zrovna málo na věc, u které si nejsem jistej, že se mi bude na autě líbit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitic Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 svíti to dobře a z pohledu řidiče to je i dobře vidět - v černém to jistě bude i lepší, ono to stříbrné pozadí tomu taky moc nedá, ale černé světla k bílej barvě moc asi nejdou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laslop Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Chcelo by to natočiť v noci ako sietia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 A ty by si do nich šel, na mém místě? Nesel, nelibi se mi. Tohle slusi vyssim svetlum, je videt ze je to tam nejak namackane. Hlavne mam rad kdyz to svetlo je vic spojite ne tolik bodove, navic mi to pripadne jako napodobovani audi za kazdou cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitic Odesláno Květen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Chcelo by to natočiť v noci ako sietia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitic Odesláno Červen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Přední světla angel eyes CCFL s LED Škoda Octavia II 04-08 černá docela na fotce vypadají dobře, kdybych neměl tito světla, docela bych přemýšlel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Ahoj,tak já pořídil takové světla,komplet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitic Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 další úprava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Asi by to chtělo Rs nárazník nebo do toho co máš šoupnout plástve a dolů lízátko :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitic Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 RS nárazník moc nechci, má to každý, spíše spojlerík, neco decentního 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Jn, ten je ideální :palec: a změní to vzhled auta mooooc k lepšímu Jen bych změnil výplň toho nárazníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitic Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 vše je pomalu v plánech, zatím na to moc peněz nezbýva, takže jak něco málo bude budu pokračovat koukal jsem na auto a asi i zabělím černé lišty kolem auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Jj, to je rozumné :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitic Odesláno Červenec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 ještě pár foteček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.