Přejít na obsah

Kennyho tédéíčko

Doporučené příspěvky

opět po nějaké době přidávám foto nejakých úprav :lol: auto je už zprovozněné turbo je na svém místě a nechal jsem si přidat pár koníků, ted jich tam 135 :huh: ;)

hehe .... tak PD to nejni ... kdyby ses tuhle viděl,jak si se tvářil když si tam dal tu šestku a sešláp :P .... :D ... no sem zvědavej jak to pošviháš po dálnici v rakousech,ale držel bych se tě i s igelitem v turbu :lol: ... budu mít na střeše rakev,tak žádný jančení :palec:

co ta manžeta,už to máš pokupě?

Odkaz ke komentáři
Po kolika Km se Ti odporoučelo to turbo? Jaká byla příčina?

Jinak budíky jsou super!

díky :huh: turbo se podělalo po 199000 km ;) půl roku nefungovala regulace turba a civka co to ovládá, po vyčištění a rozhejbavání se zhruba po měsíci podělalo :lol: asi se to tak mělo stát akorát mě vadí že jsem ho měl venku dvakrát :D

Odkaz ke komentáři
hehe .... tak PD to nejni ... kdyby ses tuhle viděl,jak si se tvářil když si tam dal tu šestku a sešláp :P .... :D ... no sem zvědavej jak to pošviháš po dálnici v rakousech,ale držel bych se tě i s igelitem v turbu :lol: ... budu mít na střeše rakev,tak žádný jančení :palec:

co ta manžeta,už to máš pokupě?

jasný :huh: dneska jsem jí tam dal a vše je zas ok :lol: ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Super spotřeba :lool: , tos to musel fakt lechtat!

Když se chce, tak to jde. Já se někdy neudržím když mě někdo brzdí - dám tomu koně a pak je spotřeba někde jinde. :D

po Itálii jsem jel dokonce za 3,9 :D maximální rychlost tam byla 110 km/h celkovej průměr byl 4,6 je super :D jsem moc spokojenej, ja se taky obcas neudržím normálně jezdím tak 5,3l

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
:palec: :) jakej kousek byla od tý sahary :)

vyhořel ventilátor na chladiči a asi to nebude jištěný pojistkou páč motor byl uplně rudej hulilo se z toho jako svin,ale proud do nej sel furt :D pomohlo až bleskové odpojení baterie :D

Upraveno uživatelem kenny
Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...