Rammpa Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 Zdravim mam taky problemik. zrazu mi vypol motor a vybehla kontrolka co znasornuje ASP/ESR. a nemohol som uz potom vobec nastartovat. Odtiahol som to typkovi do servisu. a nemohol sa s VAGom spojit s riadiacov jednotkou. cize nemohol nasjt chybu. potom zistil, ze nejde prud do riadiacej jednotky. tak preto to napojil napriamo cez poistku. sice neviem presne, pretoze nie som opravar. a startovat a jadzit ide, takze parada..len si myslim, ze je to provizorne riesenie. Teraz ma zaujima ako by sa to dalo opravit aby to bolo v poriadku. nerad by som tam nieco odpalil a podobne. vie niekto ako by sa to dalo dat do povodneho stavu, alebo co konkretne moze byt zavadne? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rammpa Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Tak asi nikto nic.. a dokonca sa mi zda ze stracam vykon. teda je to lenivejsie ako predtym. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Tak především by ten týpek měl prozradit, přesně který kontakt ŘJ propojil na plus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 nic nepropojuj nejdřív kontrola pojistek a pak výměna relé 109 klasická závada sám jedno pro jistotu vozím v záloze někdy pomůže ho rozebrat proletovat spoje a očistit kontakty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rammpa Odesláno Duben 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 RELE 109 ? co to je? no a teraz s mi stalo to, ze ledva siel nakopnut motor. a teraz sa nam podarilo to nahodit na VAG, a ukazalo zavadu nejakeho cerpadielka. je mozne ze je to spominane rele109. velmi sa v tom nevyznam. idem to vymenit teraz v sobotu, tak by to malo byt oki. apropo pavel71 : kde sa to presne nachadza, kedze to vozis stale so sebou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Taky se ptám, kdeže je nějaké relé 109? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Nad pedalmi, daj dolu kryt a za vypinacom svetiel ho zbadas. Ma na sebe velkym napisane 109 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 ano a vypadá takto http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia/elektrosoucasti/5637-rele-109-nahradni-dily-skoda.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ado Odesláno Květen 5, 2020 Sdílet Odesláno Květen 5, 2020 Zdravím ja mám tiež ten problém že mi auto neštartuje. Seat Toledo 1.9 tdi. 81kw r.v.2000. Rj motora immo off. Rj motora na stolici ok. Ale nemám pocit že to robí rele 109 lebo som dal nové a stále nejde prúd do rj motora respektíve do pinov ktore su pod oknom na strane vodiča. Tým pádom nejde ani do rj motora. Poistky ok, relatka ok. tak neviem. Poprosim radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cubal Odesláno Červenec 30, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2024 Vyriešil si tento problém? Lebo aktuálne mám presne toto iste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.