jardakrenek Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Ahoj mám problem na vagu mi to hlásí čidlo teploty paliva mám o1 81kw 1999 kod motoru je AHF.Ale toto čidlo nemohu najít prosím vás o radu a když to bude možné i foto kde toto čidlo hledat a jak ho vyměnit předem všem moc a moc děkuji za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 No to bude problém Čidlo je přímo ve vstřikovacím čerpadle. Mám doma volné celé vstřikovací čerpadlo v perfektním stavu Pokud bys potřeboval ozvi se Je z motoru 81kW ASV model 2001 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Čidlo koupíš samostatně a vyměníš,celé čerpadlo je blbost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Ok když myslíš. Jen tak hrabat dovnitř do čerpadla? Asi jednoduchá záležitost. A ty víš za kolik bych mu to čerpadlo nabídl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardakrenek Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 ahoj já ale nevím jestli ty čerpadla jsou stejný aby mi to tam pasovalo.A jestli jo tak co by si za nej chtěl.jinak díky všem co se ozvali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Kdyz dovezes cidlo, vymenim ti ho na pockani... Mam Bosch pripravky atd.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardakrenek Odesláno Duben 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 moc dík ale pro mě to je k tobě trochu z ruky jsem z libereckého kraje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardakrenek Odesláno Září 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2014 Chlapy prosím hodte sem někdo link kde se dá to čidlo sehnat a i s novím těsněním moc dík Jarda :beer: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hellboycze Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Cau Jardo, link: http://www.autodilyplus.cz/snimac-teploty-vstrik-cerpadla-1-9-50-66-81kw K vymene potrebujes specialni klic bosh, pokud jej ma, rozdelas viko cerpadla (ctyri srouby, jeden prave specialni), a cidlo drzi na dvou sorubcich, ktere proste vysroubujes, das nove cidlo, zasroubujes, zadelas dekl a je hotovo. Absolvoval jsem to loni, je to trivialni zalezitost. Potreba je dat si pozor na to, ze kdyz otevres cerpadlo, vyhrne se tak deci nafty ven (takze dat okolo hadr, aby to nesezralo nejaky plast). Klic k otevreni je nejaky specialni bosch pripravek, ktery uz nesezenes, ja si delal nastroj na na soustruhu a dopiloval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.