Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

já si právě myslel, že na brzdový světlo je dvouvláknová.. a vona není....

a ještě ty ceny, kolik ty lift lampy stály???

V lifte je dvojvláknová aj na brzdy aj na hmlovky... len kombík to má trochu inak ovládané... ;)

A ja som ich ešte nezháňal tak neviem... len Roman tu písal nejakú vysokú sumu... :lol:

Odkaz ke komentáři

tys to koupil i s tema drzakama na zarovky ? ja to mel bez nich, vytahl jsem ven zarofky jako bych je chtel menit, oddelal svetlo, pridelal nove a zarofky zasunul dovnitr. Tusim me prisli na 1000 nebo 1200 ted nevim musel bych se podivat na ucet kolik jsem platil.

Odkaz ke komentáři
No ale zase jsi to měl hnedka a mohl jsi nám kecat, že máš nový vejfuky...ikdyž my to už dávno měli vyfocený a věděli, vo co gou :lol: ;) :D

No jo no...jednou vyděláš podruhé proděláš...hold to je život.Vlasy si na hlavě rvát kvůli tomu nebudu...Horší je že musim jet opravovat odpad segře jelikož je v prdeli a ten umělec co ji dělal nové jádro tak celej sprchovej kout zazdil a neudělal tam ani dviřka :D Ted se k tomu syfonu nemužu ani dostat to znamená že budu sekat...to zas budou lítat sprosty slovíčka :D

Odkaz ke komentáři
a co má s odpadem??? vaničkový sifony jsou všechny čistitelný zvrchu.... ;)

takže nesekej omg :D jediný důvod, proč bys musel sekat je to, kdyby ten sifon nenapojil na odpadní trubku a to snad udělal ne?

Právě že ten debil-umělec tam dal nějaký bezudržbovej a jakmile tam zajelo péro(ne moje! :lol: ) tak to bylo v řiti :D

Odkaz ke komentáři

no lol... a jaký magor čistí vaničkový sifon pérem??? no mazec!!! :lol:

všechny vaničkový sifony se čistí tak, že sundáš krytku, pak vyndáš ten vniřek a jestli tam něco je, jako třeba vlasy, tak to vyndáš a pak to zase vrátíš zpátky... a jestli bylo uspáný odpadní trubky, tak teda fakt nevím čím... ale nejdřív bych to čistil nějaký sráčem chemickým, než bych tam rval péro...

Odkaz ke komentáři
no lol... a jaký magor čistí vaničkový sifon pérem??? no mazec!!! ;)

všechny vaničkový sifony se čistí tak, že sundáš krytku, pak vyndáš ten vniřek a jestli tam něco je, jako třeba vlasy, tak to vyndáš a pak to zase vrátíš zpátky... a jestli bylo uspáný odpadní trubky, tak teda fakt nevím čím... ale nejdřív bych to čistil nějaký sráčem chemickým, než bych tam rval péro...

Však jo! Zkoušel jsem to Krtkem ale nepomohlo to! Mysliš že jsem včerejší nebo co? :lol:

Odkaz ke komentáři

Ono péro jako takový je vůbec na hovno, protože tam sice "propíchneš" dírku (v tom ucpaným místě), ale postupem času se to stejně znova zanese. Na takový věci je ideálka něco, čím ten bordel můžeš vyplavovat, tzn. buďto aspoň klasická hadice, nebo pak něco spešl, třeba jakožto nástavec na wapku nebo tak něco. A když tam pereš teplou vodu, tak tím líp, žejo :lol:

Odkaz ke komentáři
a kde to má teda ucpané??? někde v odpadní trubce? tam někdo narval hadr ne? ;)

Stačí, když se umejváš klasickým mýdlem s jelenem :D ..vážně, to je takovej hajzl, že se to lepí na stěny a postupně zanáší spolu s vlasama atd. všechno možný :lol:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...