Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Q7 je mrda, ale za ty prachy bych poridil neco jineho... :) treba A6 allroad... :palec:

Petra říkala, že si nemůžete dovolit svatbu, tak jaká A6 :( a dnes jsem jí viděl, pěkná je, ale mě prostě nebere...

A neni lepší koupit za ty prachy menší domeček? :)

Ten taky. P1 je Q7 a později P2 usadit se a mít nějaký domeček...

Odkaz ke komentáři

Tu Q7 fakt nechápu. Z venku sice mastodont, vevnitř místa tak nějak normálně, nic moc. 3.0TDI těžce nestíhá, takže by to muselo mít podstatně výkonnější motor... A než přijde nějaký facelift, tak to teď už ani vzhledově není tak super, jak to bývalo ze začátku.

Odkaz ke komentáři

Tak krome 3.0 TDI maji jeste 250kW 4.2 quatro za 1.870 MKc nemluve o silenosti 6.0l V12 368kW za 3.368 MKc, co se faceliftu tyka tak tusim se jednu chvili rikalo ze facelift je v podstate vzhled V12, jestli to jeste trochu upravi to nevim. Ten prostor uvnitr to je fakt na povazenou, a treba audi predela 3.0TDI na 3.0BiTDI a dostanou z toho podobonou hodnotu jako BMW z jeho 3.0sD tedy 210kW

Odkaz ke komentáři

No hlavně ta Q7 je snad absolutně nejnepoužitelnější SUV vůbec...maximálně se to hodí pro honění ega mladým nagelovaným managerům nebo starým páprdům, co si potřebují něco dokazovat...ale tím to končí. Schopnosti veškeré žádné, neohrabanej mastodont je to.

Odkaz ke komentáři
Tu Q7 fakt nechápu. Z venku sice mastodont, vevnitř místa tak nějak normálně, nic moc. 3.0TDI těžce nestíhá, takže by to muselo mít podstatně výkonnější motor... A než přijde nějaký facelift, tak to teď už ani vzhledově není tak super, jak to bývalo ze začátku.

Ty motory by mě zajímaly...co se týká prostoru, tak je to tak nějak v souladu s politikou AUDI, hlavně vevnitř moc "nelítat"....

Odkaz ke komentáři
No hlavně ta Q7 je snad absolutně nejnepoužitelnější SUV vůbec...maximálně se to hodí pro honění ega mladým nagelovaným managerům nebo starým páprdům, co si potřebují něco dokazovat...ale tím to končí. Schopnosti veškeré žádné, neohrabanej mastodont je to.

Já jsem ten mladej nagelovanej :palec:

Odkaz ke komentáři
Ty jsi taky mastodont - to samé by mohl někdo říct o Tobě a RS :)

Tak to každpádně :D ...Ale mi prostě vadí, když si něco hraje na rádobyteréňáka a přitom je to v terénu horší než průměrný osobní auto s pohonem všech kol. Navíc za tu cenu, díky níž si Audi hraje na rádobyprémiovku. Prostě pokud už bych měl dát ty prachy za tento typ auta, tak musí především něco umět (mimo silnice) a až potom si může hrát na stylovku, což prostě ta Q7 nesplňuje. Ostatně ono stačí si v zimě občas vyjet na hory a když člověk vidí, jak se tam chudák Q7 trápí, tak mi to vykouzlí vždycky úsměv na rtech. Ale to je samozřejmě můj názor, pokud někdo (hodně kompromisní) audinu rád, tak prosím :lool:

Odkaz ke komentáři

kuci, hlavně se tu nehádejte! :)

jo Olafe... vím, že je Otesánek frajer.... taky ho mám kurewsky rád a o to víc mě sere, že mám na levým boku škrábanec v délce a si 3 metry ... asi nějaká vypíčená větev! :(

jinak dneska jsem Otesánka lehce protáhl po zablácené cestě a paráda... akarát mě sere, když mám plnej rejd a to auto jede furt rovně :D :D :D

ale tu 250 metrů dlouhý koleje co jsem pak nechal na silnici by mi mohla leckterá Q7 závidět! :lool:

Odkaz ke komentáři

mě teď po ránu trápí.... :rolleyes: byl jsem s tím v servisu už loni.... chvíli to nedělalo a teď je to zpět... objevuje se to u studenýho motoru... když se zahřeje, zvuky jsou pryč... auto jede pořád stejně... tak co by to mohlo být???

v pondělí jdu na 60 k km servis... tak snad to vyřeší....

Odkaz ke komentáři

k Vášovi jsem to dal omylem... chtěl jsem to dát ke Garnymu.... tak aby ses hned neposral :rolleyes: u Váši jsem to hned smazal a taky jsem si dovolil to dát sem do svýho vlákna, ale jestli ti to tak moc vadí, tak to vymaž omg...

fakt, někdy jedna blbá věta dokáže nasrat

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...