romariooo Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Q7 je mrda, ale za ty prachy bych poridil neco jineho... :) treba A6 allroad... :o A neni lepší koupit za ty prachy menší domeček? Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 A neni lepší koupit za ty prachy menší domeček? Ty teď žiješ domečkem, ale ještě před pár měsíci by jsi taky kupoval RS6 :o Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Ty teď žiješ domečkem, ale ještě před pár měsíci by jsi taky kupoval RS6 :o Přehodnotil jsem priority Lanci a za další bych asi za auto vic jak půl mega nikdy nedal :) Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Přehodnotil jsem priority Lanci :o a za další bych asi za auto vic jak půl mega nikdy nedal Já bych za auto taky víc jak půl míče nedal, kdybych teda neměl zrovna peníze nazbyt, což myslím nikdy nehrozí. :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 tak... odhazuji svoje Dunlopky SP Sport 01 v dáli... celkový stav najetých km 34 793 ... ještě by se na tom dalo v pohdoě jezdit nějakej ten kiláček..., ale na jaro už mám nachystaný nový Pirellky Zero Rosso... :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 od 30.10.08 do 30.10.09 jsem najel přesně 32 359 km... což je průměr na den 88,65 km... kurwa, to je nějak moc, na to, že to mám do práce 3 km :) :palec: Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 od 30.10.08 do 30.10.09 jsem najel přesně 32 359 km... což je průměr na den 88,65 km... kurwa, to je nějak moc, na to, že to mám do práce 3 km :) :palec: A pak ze se ti nevyplati naftak :o Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 A pak ze se ti nevyplati naftak kecy, kecy ale nakoniec prišiel na to, že to má niečo do seba :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Q7 je mrda, ale za ty prachy bych poridil neco jineho... :) treba A6 allroad... Petra říkala, že si nemůžete dovolit svatbu, tak jaká A6 :( a dnes jsem jí viděl, pěkná je, ale mě prostě nebere... A neni lepší koupit za ty prachy menší domeček? :) Ten taky. P1 je Q7 a později P2 usadit se a mít nějaký domeček... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 no jo kuci...kdo by to byl cekal, ze budu tolik jezdit!!! :) na druhou stranu mit TDI, nemam dneska Otesanka a to bych fakt moc nerad!!! :) 2 Mi., nemelo by to byt obracene??? :( Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Tu Q7 fakt nechápu. Z venku sice mastodont, vevnitř místa tak nějak normálně, nic moc. 3.0TDI těžce nestíhá, takže by to muselo mít podstatně výkonnější motor... A než přijde nějaký facelift, tak to teď už ani vzhledově není tak super, jak to bývalo ze začátku. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Tak krome 3.0 TDI maji jeste 250kW 4.2 quatro za 1.870 MKc nemluve o silenosti 6.0l V12 368kW za 3.368 MKc, co se faceliftu tyka tak tusim se jednu chvili rikalo ze facelift je v podstate vzhled V12, jestli to jeste trochu upravi to nevim. Ten prostor uvnitr to je fakt na povazenou, a treba audi predela 3.0TDI na 3.0BiTDI a dostanou z toho podobonou hodnotu jako BMW z jeho 3.0sD tedy 210kW Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Jasný, že mají i výkonnější motory, než 3.0TDI, ale těma benzínama potom už v podstatě benzín jen protíká na principu raketového pohonu... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 pockej pockej ta 4.2 a 6.0 to jsou TDI Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 6.0 jo, 4.2 jsem myslel, že mají (aspoň vždycky měli) benzín. Ale máš pravdu, někde jsem na to teď koukal na A8, že to bylo 4.2 TDi Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 No hlavně ta Q7 je snad absolutně nejnepoužitelnější SUV vůbec...maximálně se to hodí pro honění ega mladým nagelovaným managerům nebo starým páprdům, co si potřebují něco dokazovat...ale tím to končí. Schopnosti veškeré žádné, neohrabanej mastodont je to. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 jo, proto bych bral radsi allroad to je sportovni auto jak ma byt!!! :) jinak se vsak obavam,ze mi jeste hodne dlouho bude muset stacit Otesanek! :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 otesanek je fajn auto, dneska jsem videl nablejskanej cervenej v televizi ta prdel se mi libi cimdal vic Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Tu Q7 fakt nechápu. Z venku sice mastodont, vevnitř místa tak nějak normálně, nic moc. 3.0TDI těžce nestíhá, takže by to muselo mít podstatně výkonnější motor... A než přijde nějaký facelift, tak to teď už ani vzhledově není tak super, jak to bývalo ze začátku. Ty motory by mě zajímaly...co se týká prostoru, tak je to tak nějak v souladu s politikou AUDI, hlavně vevnitř moc "nelítat".... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 No hlavně ta Q7 je snad absolutně nejnepoužitelnější SUV vůbec...maximálně se to hodí pro honění ega mladým nagelovaným managerům nebo starým páprdům, co si potřebují něco dokazovat...ale tím to končí. Schopnosti veškeré žádné, neohrabanej mastodont je to. Já jsem ten mladej nagelovanej Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Ty jsi taky mastodont - to samé by mohl někdo říct o Tobě a RS :) Tak to každpádně :D ...Ale mi prostě vadí, když si něco hraje na rádobyteréňáka a přitom je to v terénu horší než průměrný osobní auto s pohonem všech kol. Navíc za tu cenu, díky níž si Audi hraje na rádobyprémiovku. Prostě pokud už bych měl dát ty prachy za tento typ auta, tak musí především něco umět (mimo silnice) a až potom si může hrát na stylovku, což prostě ta Q7 nesplňuje. Ostatně ono stačí si v zimě občas vyjet na hory a když člověk vidí, jak se tam chudák Q7 trápí, tak mi to vykouzlí vždycky úsměv na rtech. Ale to je samozřejmě můj názor, pokud někdo (hodně kompromisní) audinu rád, tak prosím :lool: Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 kuci, hlavně se tu nehádejte! :) jo Olafe... vím, že je Otesánek frajer.... taky ho mám kurewsky rád a o to víc mě sere, že mám na levým boku škrábanec v délce a si 3 metry ... asi nějaká vypíčená větev! :( jinak dneska jsem Otesánka lehce protáhl po zablácené cestě a paráda... akarát mě sere, když mám plnej rejd a to auto jede furt rovně :D :D :D ale tu 250 metrů dlouhý koleje co jsem pak nechal na silnici by mi mohla leckterá Q7 závidět! :lool: Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 asi budu potřebovat ten škrábanec rozleštit... není to hluboký... bude se hodit každej tip na dobrýho lakýru... :lool: Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 a nemáš to náhodou od častého onanovania? :lool: ...a kde sú fotky prvého offroadovania? :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 na fotky nebyl čas... ale našel jsem tu v Ústí spoustu parádních cest na ještě lepší offroadování :lool: takže videa budou! :) oléééééé Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 mě teď po ránu trápí.... byl jsem s tím v servisu už loni.... chvíli to nedělalo a teď je to zpět... objevuje se to u studenýho motoru... když se zahřeje, zvuky jsou pryč... auto jede pořád stejně... tak co by to mohlo být??? v pondělí jdu na 60 k km servis... tak snad to vyřeší.... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 ty wole pavle to nemyslis vazne das to sem, k Rolbarovy a Vasovy a ke garnymu kde na to jeste narazim ? Hadam v motorech tam kde by to melo byt asi uz ne co? Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 A ten zvuk motora je jak moje studené TDI... ale tie divné zvuky našťastie nemám... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 k Vášovi jsem to dal omylem... chtěl jsem to dát ke Garnymu.... tak aby ses hned neposral u Váši jsem to hned smazal a taky jsem si dovolil to dát sem do svýho vlákna, ale jestli ti to tak moc vadí, tak to vymaž omg... fakt, někdy jedna blbá věta dokáže nasrat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 jj studený FSI je skutečně jak TDIčko Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky