ViktorMPI Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Skaja: jasně, píšeš ale na veřejný fórum, proto když napíšeš něco kontroverzního, tak taky musíš čekat různý reakce, od toho tady diskuze je a je to v pořádku , takže to Bladiku vidím stejně, jinak bych to vůbec neřešil, kdybych si nemyslel, že se můžem v tématu někam posunout. Já tu zas na druhou stranu nejsem tak aktivní a pohybuju se z 95% v tématech OII, takže taky nevím všechno, kde se co probere. On to je jak píšeš začarovanej kruh, proto nečekám, že bychom tu dospěli k nějakýmu jasnýmu řešení, to je koneckonců na politicích, jejichž jednání někdy není dostatečně transparentní a vůbec vlídné k českým motoristům. V podstatě v médiích i ta jejich jednání a chování mezi sebou vidíme, ale napadá mě myšlenka - jaký národ, taková elita. Souhlasím s váma, že prostě některé způsoby vykonávání vynutitelnosti veřejnými činiteli jsou nemorální, i když z pohledu platného práva legální, proto mi tady taky nepřipadá ne na místě řešit to taky legálními způsoby oněmi kličkami, ale všechno by mělo mít své hranice a nemělo by to být za každou cenu zneužíváno. To nám nepomůže zvednou celkovou úroveň morálky ne jen mezi řidiči. S těmi německými řidiči je to možná ale taky trochu relativní, na jedné straně je jich ohleduplnost a disciplína úplně jinde než u nás, na druhé straně se zeptám.. chovají se stejně u nás jako u nich? Já myslím, že často ne, ale je to otázka národního cítění nebo je rozdíl v něčem jiném (třeba menší hrozba sankce)? Co tu píší naši slovenští kolegové, tak se mi taky zdá, že to u nich dost zpřísnili nebo ve VB je prý radar na každém rohu nebo si pusťte nedávný díl pořadu AutoSalon, kde testovali BMW X6 Hybrid na Floridě, co říkali o tamějším policejním dozoru.. to upřímně jsem rád, že můžu jezdit tady a to Německo máme "za rohem" ;)B). Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Já právě taky píšu většinou jen do několika málo témat, kde se většinou vyskytují jedinci, se kterými se znám osobně...ono se ani nedá stíhat všechno (Teda pokud nejsi Roman ;) ) Jinak k těm slovákům - ano, tam je to na jednu stranu celkem hukout, na druhou stranu mají spoustu věcí, který považuji za přínosné pro dopravu a myslím, že se do jisté míry snaží brát fungující věci ze zahraničí a mají tendenci se někam posouvat B) Oproti tomu u nás se pořád vymýšlejí nějaké unikáty, který ve výsledku stojí za prt a přitom by se taky dalo inspirovat od sousedů Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 dobre napsane Viki! Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Druhá věc je, že se u toho ten policajt motal jak holub na větvi - pořád se otáčel na toho kolegu, cosi ječel do vysílačky a přitom podvědomě mával tím robertkem na všechny strany a jaksi zapomněl, že se podle něj někteří řídí ;) ...Jako to jsem si tenkrát říkal, že nám nějak všichni vyšli ze cviku - řidiči neví, co mají dělat a policajti neumí dávat dávat jednoznačný a srozumitelný pokyny ;) Jo tak to byl ten druhy pripad, toto jsem mel moznost vyzkouset ze smeru od Ronda a to jsem zatacel doprava - smer Viden...coz je nejjednodussi ukon, jako ze jezdim skoro kady mesic v Rakousku a tam policajti ridi dopravu dost casto a umim cist to co na me mava(tim robertkem :lool: :lool: ), tak tady ty dve trubky co tam staly...to byly zmatenci maximalniho kalibru. Za prve nevim proc to ridili dva (asi aby se nebali ze :lool: ;) ), za druhe kdyz uz to ridi dva nemeli podle me absolutne domluvenou komunikaci mezi sebou. Bohuzel tady jsou opravdu policajti jen pro to aby te akorat kasirovali a kdyz maji nahodou u neceho pomoci, tak je to ve prde.. To o cem jsem mluvil v predchozim prispevku byla krizovatka o nec dale a to kdyz jedes smerem od Zvonarky na Olomouc tak tam nefungovali svetla...byla kompletne zasekana cesta od nadrazi a on porad poustel od Zvonarky...asi se mu nechtel menit smer, tak tam na nej vsichni troubily a on porad nic az se jeden manik nasral a proste vjel tomu policajtovi skoro na nohy, krasa na to hledet jak se zabicka vztekala ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 tady ty dve trubky co tam staly...to byly zmatenci maximalniho kalibru No přesně tak, já myslel, že se z nich poseru ;) ;) ;) :lool: Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 dobre napsane Viki! My děkujeme Otesánkovi, že nám tady dal prostor rozvést tuhle debatu ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 v poho,super js si pocetl! Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Jj Otesasnkovi tady takhle zvedame pocet prispevku a rating ze? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak počtem příspěvků je z Otesánka už lídr sekce ;) ...Akorát ještě lehce zvednout sledovanost a porazíme Hificar Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Já právě taky píšu většinou jen do několika málo témat, kde se většinou vyskytují jedinci, se kterými se znám osobně...ono se ani nedá stíhat všechno ;) (Teda pokud nejsi Roman :lool: ;) ) Jinak k těm slovákům - ano, tam je to na jednu stranu celkem hukout, na druhou stranu mají spoustu věcí, který považuji za přínosné pro dopravu a myslím, že se do jisté míry snaží brát fungující věci ze zahraničí a mají tendenci se někam posouvat ;) Oproti tomu u nás se pořád vymýšlejí nějaké unikáty, který ve výsledku stojí za prt a přitom by se taky dalo inspirovat od sousedů Tak tých unikátov sa hodne nájde nájde aj u nás, napr. jak naposledy chceli zakázať všetky veci zo zorného poľa vodiča a nemohli byť ani navigácie na čelnom skle... až keď to novinári začali komentovať tak sa zbadali jakú blbosť vypustili... Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak počtem příspěvků je z Otesánka už lídr sekce :lool: ...Akorát ještě lehce zvednout sledovanost a porazíme Hificar ;) Nj, ale na starem foru Otesanek propadnul kamsi na druhou stranku ;) To lubinob: S tema navigacema, to by bylo fajn ze ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 ale chlapci...nejaky cisla me ale vubec nezajimaji...na to jsou tu jini experti!!! ;) ale samozrejme to jinak potesiiii....;) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Jj je nam to vsem uplne jasne jak to vlastne je, ze ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 no moc jasny vam to asi neni,kdyz tu nejsou zadny novy prispevky!!! :) :lool: Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Nj kdyz ty nepridavas zadne nove fotecky ci nejake namety, musis si ten svuj blog udrzovat :) :lool: Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 no moc jasny vam to asi neni,kdyz tu nejsou zadny novy prispevky!!! :) No při nejhorším si tu můžeš zas povídat sám se sebou jako tuhle když jsi jel na výlet :-D Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Dotaz na Otesanka...uz si kupoval nove letni pneu? Nekde jsem videl tady v tematech o pneu ze si vybiral, pokud ano jake si vybral. Cetl jsem ze by nemely byt sipoveho tvaru, ze jsou pak prave vyskakane ... bohuzel muj aktualni problem, tak se pokousim zjistovat nejake informace co vlastne mam koupit :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Dotaz na Otesanka...uz si kupoval nove letni pneu? Nekde jsem videl tady v tematech o pneu ze si vybiral, pokud ano jake si vybral. Cetl jsem ze by nemely byt sipoveho tvaru, ze jsou pak prave vyskakane ... bohuzel muj aktualni problem, tak se pokousim zjistovat nejake informace co vlastne mam koupit :( :) ja a Ol@f ti radíme Micheliny ;) ...ale to je klasika, čo človek to názor (Mich. vydržia pri normálnej jazde 40-50t) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 No jde o to abych na nich nemel stejny problem jako ted na tech Bridgestonech...mam 17-ky 225/45 a sou zubate jak moje tchyne :) Proto se ptam na nazory ostatnich :( Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 s tými šípovými pneu to asi bude mať súvis, šípové Fuldy mi vzadu do 10t km začali vždy hučať a Conti sportcontact 2 boli tiché aj po 15t km... na leto mám nachystané sportcontact 3 tak uvidím čo to bude robiť.... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Klesne Ti spotřeba, mě klesla skoro o půl litru. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 tak protoze ma Otesanek horkou jizanskou krev,tak jak na zimu, tak na leto obouva italsky backurky... na leto to budou Pirelli Zero Rosso jsem na ne dost zvedavej...se zimnima jsem dost spokojeny... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 2 Mi. - tuhle jsem si i malem telefonoval sam...to kdyz jsi mi nezvedal telefon a pak jsi ani nezavolal zpatky... Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 tak protoze ma Otesanek horkou jizanskou krev,tak jak na zimu, tak na leto obouva italsky backurky... na leto to budou Pirelli Zero Rosso :D jsem na ne dost zvedavej...se zimnima jsem dost spokojeny... Nemohl bys sem dat fotku dezenu, neb bych rad vedel jak poznam ten sipovy dezen ci co to je, jsem v tomhle smeru ohledne gum strasne gumovej :P Jo a jestli to neni tajne tak kolik te vysly :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 dezen si najdi na netu a ty gumy me vysly vsechny 4 na Kc 10.000,- 225/50 R17 A samo,ze jsou to funglovky! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 ty wole a Otesankovi jsou 3! Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 2 Mi. - tuhle jsem si i malem telefonoval sam...to kdyz jsi mi nezvedal telefon a pak jsi ani nezavolal zpatky... To jako já? A kdy?? Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 PS: Do sekce motor by byla potřeba fotka Tvého motoru, šlo by to zařídit? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 jo np,ale mam tucha,ze uz js ji tam daval! Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky