vorlajz Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Nemáš dírku v nádrži ???? Mam,jak jinak bych asik tankoval? Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 (upraveno) Mam,jak jinak bych asik tankoval? Myslím dole,pod autem. Upraveno Červenec 8, 2009 uživatelem Rosťa19 Odkaz ke komentáři
VRBIC Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Milane, obávám se, že ty jsi "mimo" furt! ;) muhahahaha Ještě budeš prosit ty smetáku :) abych s tebou vůbec šel na kávu ..... . Každopádně si připrav bojový plán : 1. vyleštit Vrbičovi s Nano jeho stařičkou Octavušku 2. pochválit Vrbičovi jeho stařičkou Octavušku 3. znovu přeleštit Vrbičovi s Nano jeho stařičkou Octavušku 4. oslovovat Vrbínose Velkým Vezírem 5. pokusit o vyjednávání s termínem na kávu ..... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 to je samý "V", ty VOLE! :) Odkaz ke komentáři
VRBIC Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 neboj je to jednoduchý - ne ty Vole ,ale Velký Vezíre :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 btw. nemáte někdo Nokii E 75 ? nějak po ní pošilhávám... tak by se mi hodila nějaká nezujatá recenze... :) co vy na to? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 ...tak jsem dneska prodal E75 a musím říct, že ten telefon nic nevydrží :) fakt 2 dny a stop. Funkcema je přeplácanej, má snad vše, co obyčejnej smrtelník stejně nevyužije, ale má to. Není ani tak velký, ani těžký. Vzhled se mi líbil, stejně jako rychlost Symbiana v9. Ale co už, už je ve světě ... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 jak jako nevydrží? jako baterka? jako já nabíjím stejně každý den :) mě ta moje E51 nevydrží dva dny... leda bych jí nepoužíval... Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 (upraveno) Pavle po prečítaní tejto nezaujatej ;) recenzie získavaš ako bonus diplom zo slovenčiny :) http://www.fony.sk/index.php?podstranka=re...islo_clanku=892 Upraveno Červenec 9, 2009 uživatelem Laci L&K Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 tak to vypadá, že ta E75 bude to samý v trochu jiném balení toho, co právě mám,... a to je E51... no tak zbývají ještě dve možnosti.... Xperia X1 a Samsung Omnia i900... tak nevím no... co myslíte? Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 asi bych šel do Soňáka ..nebo poslední dobou ještě dost pošilhávám po I- Phonu Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Iphone by som nekúpil ani zanič, je to akože mobil obalený Applom, ale má toľko nedostatkov, že si to uvedomiš keď to používaš... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 no já bych šel do té Xperie... ale mám strach, aby mi to dobře fungovalo s BT sadou v autě... předchozí SE P990i se mi odpojoval... současná E51 funguje na 100% !!! Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Win mobile funguje perfektně i se starou ŘJ :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Jirko a myslíš, že ta Xperia je dobrá? já mám strach z toho WM, aby se to nezačalo za půl roku srát... apod... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Hele, tak WM je "bez probému". Respektive je to sice windows, ale jako není to tak, že bys to musel nějak přeinstalovávat jako PC nebo něco takovýho, prostě to funguje "pořád", páč tam netlačíš milion pikačovin jako do kompu. Já mám teď svůj první telefon s WM a nemůžu si stěžovat, naopak jsem z toho nadšenej, jak to umí dokonale spolupracovat s Vistou a co všechno to umožňuje. To ti nenabídne ani Symbian a už vůbec né Iphone, tam to musíš řešit přes jejich SW a jsou s tím jen komplikace. Teď jsem zrovna nedávno mluvil s Ol@fem ohledně různých telefonových platforem a on vystřídal prakticky všechno a to tak, že kromě běžnýho užívání se na to díval i z manažerskýho hlediska a používal to k firemním účelům, takže to začleňoval do firemní sítě, propojoval na exchange server atd a jako říkal, že s WM byl relativně spokojenej a klidně by do něj šel dobrovolně znova. Naproti tomu u ostatních OS byl vždycky nějakej zádrhel, kterej né vždy šel nějak elegantně pořešit. Já mám teď HTC Touch PRO a kdybych bral další foun, vzal bych zase HTCčko a sice Touch PRO 2 - hrál jsem si s ním nedávno na jedné prezentaci a je to parádička, ten design a elegance se jen tak nevidí, to se jim povedlo. Já to v podstatě beru jako menší notebook, když se to tak vezme. Brouzdám si na netu kdekoliv se mi to zlíbí, běhá mi na tom navigace, takže když někam jedu, nemusím nic brát s sebou a když je náhodou potřeba, tak vytáhnu telefon a sem v pohodě. Mám v tom 8GB kartu, takže to používám jako flashku, protože se to umí přes USB tvářit jako disk. Fakt jsem spokojenej, nikdy jsem neměl tak multifunkční a všestranej telefon. A jestli někdo tvrdí, že se nedá WM ovládat prstem, tak je to jelito, protože já jsem si zvykl relativně rychle a nikdy jsem stylus moc nepoužíval. Navíc jsem ho "nedávno" někde ztratil, takže teď dělám asi dva měsíce všechno jenom prstem a bez sebemenšího problému, jakýkoliv nastavení kdekoliv není problém naklikat, jen to chce si zvyknout :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 díky za vyčerpávající odpověď.... když půjdu do té Xperie, tak bych nemusel šlápnout vedle, když to pro SE dělá HTC... :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Jj, tak nějak...asi bych se toho nebál, v podstatě to vypadá na první pohled z technickýho hlediska jak "klon" např. toho Touch Pro, takže by neměl být problém :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 no asi do ní skočím... :) oléééé můžuj jí mít za 2 tácy... noooo Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Tak to neváhej, to je prakticky zadarmo :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 kdyz uz me Jirik nejak zminil, dovoli bych si rici, ze jsem doplnil, ze bych si dal ale pozor aby to bylo WM6.1 dostatecne taktovane CPU a dost velka ROM a RAM. Kolega mel HCT Touch Diamond ( ten ma tusim i snizek pokud nema tu HD verzi) a ten se tad s prvnima verzema tvaril docela zamrzle. Xperii bych si dal rict, 2000 to je dotovanej ? Muzes jich mit vic ? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 ano, je to dotovanej a můžu mít jeden.... :( :( :( jinak díky za rady a tipy! ;) doufám, že s tou Xperií nešlápnu vedle!!! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 poskytovatel je O2 ? zkusenosti > http://www.mobilmania.cz/clanky/sony-erics...42/default.aspx Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 jj... Ou tů... why? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 tak mam tam smlouvu vyznamneho zakaznika a tak si rikam ze bych mohl repodepsat ale ja zkusim asi Palm s WM Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 no právě, mám tam rámcovku... a když si podepíšu smlouvu na číslo na další rok, tak ten telefon stojí 7095,- a já tam mám balík peněz na nákup HW a konkrétně 5000,- ... tak bych to měl za 2100,- no... ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 jj koukam mame stejny pocet cisel, repodepisuje se to kazdej rok nebo dva? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 rámcovka jako taková se podepisuje každý rok a smlouvu na mobil, tzv. Mobil+ můžeš udělat jednou za 2 roky, ale můžeš to "předeběhnout" o 6 měsíců... takže kdybys podepsal smlouvu třeba 1.1.2008, tak můžeš udělat Mobil+ už 1.7.2009, tzn. za rok a půl... chápeš? ;) jinak je tam pak závazek na rok, že měsíčně platíš 2000,- ... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 zavazek me netrapi otec ma ten unlimited tarif a pochvaluje si to, navic signal je unas poradnej jen na O2 takze v klidu. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky