Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Milane, obávám se, že ty jsi "mimo" furt! ;) muhahahaha :lol:

Ještě budeš prosit ty smetáku :) abych s tebou vůbec šel na kávu ..... . Každopádně si připrav bojový plán :

1. vyleštit Vrbičovi s Nano jeho stařičkou Octavušku

2. pochválit Vrbičovi jeho stařičkou Octavušku

3. znovu přeleštit Vrbičovi s Nano jeho stařičkou Octavušku

4. oslovovat Vrbínose Velkým Vezírem

5. pokusit o vyjednávání s termínem na kávu .....

Odkaz ke komentáři
...

tak jsem dneska prodal E75 a musím říct, že ten telefon nic nevydrží :) fakt 2 dny a stop. Funkcema je přeplácanej, má snad vše, co obyčejnej smrtelník stejně nevyužije, ale má to. Není ani tak velký, ani těžký. Vzhled se mi líbil, stejně jako rychlost Symbiana v9. Ale co už, už je ve světě ...

Odkaz ke komentáři

Hele, tak WM je "bez probému". Respektive je to sice windows, ale jako není to tak, že bys to musel nějak přeinstalovávat jako PC nebo něco takovýho, prostě to funguje "pořád", páč tam netlačíš milion pikačovin jako do kompu. Já mám teď svůj první telefon s WM a nemůžu si stěžovat, naopak jsem z toho nadšenej, jak to umí dokonale spolupracovat s Vistou a co všechno to umožňuje. To ti nenabídne ani Symbian a už vůbec né Iphone, tam to musíš řešit přes jejich SW a jsou s tím jen komplikace.

Teď jsem zrovna nedávno mluvil s Ol@fem ohledně různých telefonových platforem a on vystřídal prakticky všechno a to tak, že kromě běžnýho užívání se na to díval i z manažerskýho hlediska a používal to k firemním účelům, takže to začleňoval do firemní sítě, propojoval na exchange server atd a jako říkal, že s WM byl relativně spokojenej a klidně by do něj šel dobrovolně znova. Naproti tomu u ostatních OS byl vždycky nějakej zádrhel, kterej né vždy šel nějak elegantně pořešit.

Já mám teď HTC Touch PRO a kdybych bral další foun, vzal bych zase HTCčko a sice Touch PRO 2 - hrál jsem si s ním nedávno na jedné prezentaci a je to parádička, ten design a elegance se jen tak nevidí, to se jim povedlo. Já to v podstatě beru jako menší notebook, když se to tak vezme. Brouzdám si na netu kdekoliv se mi to zlíbí, běhá mi na tom navigace, takže když někam jedu, nemusím nic brát s sebou a když je náhodou potřeba, tak vytáhnu telefon a sem v pohodě. Mám v tom 8GB kartu, takže to používám jako flashku, protože se to umí přes USB tvářit jako disk. Fakt jsem spokojenej, nikdy jsem neměl tak multifunkční a všestranej telefon. A jestli někdo tvrdí, že se nedá WM ovládat prstem, tak je to jelito, protože já jsem si zvykl relativně rychle a nikdy jsem stylus moc nepoužíval. Navíc jsem ho "nedávno" někde ztratil, takže teď dělám asi dva měsíce všechno jenom prstem a bez sebemenšího problému, jakýkoliv nastavení kdekoliv není problém naklikat, jen to chce si zvyknout :)

Odkaz ke komentáři

kdyz uz me Jirik nejak zminil, dovoli bych si rici, ze jsem doplnil, ze bych si dal ale pozor aby to bylo WM6.1 dostatecne taktovane CPU a dost velka ROM a RAM. Kolega mel HCT Touch Diamond ( ten ma tusim i snizek pokud nema tu HD verzi) a ten se tad s prvnima verzema tvaril docela zamrzle.

Xperii bych si dal rict, 2000 to je dotovanej ? Muzes jich mit vic ?

Odkaz ke komentáři

rámcovka jako taková se podepisuje každý rok a smlouvu na mobil, tzv. Mobil+ můžeš udělat jednou za 2 roky, ale můžeš to "předeběhnout" o 6 měsíců... takže kdybys podepsal smlouvu třeba 1.1.2008, tak můžeš udělat Mobil+ už 1.7.2009, tzn. za rok a půl... chápeš? ;) jinak je tam pak závazek na rok, že měsíčně platíš 2000,- ...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...