Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

no u tebe to ten rozmer ovlivnuje vic nez je zdravo ale na druhou stranu:

udaje z pneunet.cz

nejlevnejsi letni pirellli 225/50R17 - 4100 (nevim jestli mas nejakej extra pristup k tem pirelkam kdyz jsi psal ze pirelli za 2000, nebo jestli bylo nejake cenove zemetreseni)

nejlevnejsi letni michelin 225/50R17 - 4578

nemuzes nazout 225/40R17 ? k tem ronalum mas typovej list ne? neni tam ten standardnejsi rozmer ??

Odkaz ke komentáři
Zajimave je ze to netvrdime jen my uzivatele, ale i testy pneu, primacy HP je proste guma ktera drzi na silnici jak ma a opotrebuje se minimalne.

no uvidíme, ako som písal guma po 2rokoch stráca svoje schopnosti takže aj keby tam malo byť 80t a menil by si to až po 4 rokoch tak je to o život a myslím že tie primacy budú musieť ísť na konci sezóny preč, škoda že som nezmeral aký majú dezén, najbližšie to zmerám a uvidíme, na ceste to drží to máš pravdu, ale ako každá, musí byť dobre zahriata ;)

Neviem čo mal teda otcov kolega za gumy na Pegasusoch, zdá sa mi že tiež Micheliny a za sezónu ich rozbil ako Raketka :D a teraz zobral tie nové Pirelli to som sa len zasmial že nevydržia ani do konca leta :D :D cena za gumu cca 70€ to ide nie?

Odkaz ke komentáři

jojo...sehnal jsem ty gumy bokem...ale jsou to funglovky...takze neresim... Pocitam,ze ty dve sezony vydrzi... :D a davt nizsi profil nechci...to bych prisel o svetliu vejsku... :D

Otesanka Marosku jen tek nekdo neodre...ostatni auticka z neho maji respekt!!! ;)

Odkaz ke komentáři
Neviem čo mal teda otcov kolega za gumy na Pegasusoch, zdá sa mi že tiež Micheliny a za sezónu ich rozbil ako Raketka ;)

No jasně, o gumě to není. Můžeme se bavit o tom, jestli vydrží ta která guma o 10% víc nebo o 5% míň, ale tím to končí. Zásadní je jízdní styl, ten může dělat rozdíly v řádech násobků a co se týče Raketky, je potřeba si uvědomit, že když v ní jel jednou Ondra do Turnova na sraz, tak celou cestu pičoval a modlil se, aby už byl doma, takže asi tak :D

...V podstatě bych se nebál přímo spojit opotřebení gum se spotřebou (při srovnatelných motorech samozřejmě). Pokud jezdí Lunárka za 6l a Raketka za 10l, tak je v podstatě odpovídající, že v prvním případě vydrží gumy třeba 50tis a v druhým jenom 30tis :D

Odkaz ke komentáři

to je porad dokola jizdni styl jizdni styl, si tu gumy kup a uvidime pokud vydrzi min nez bridze doplatim ti rozdil, mas castecne pravdu ale pokud neco vydrzi jednu sezonu a neco v pohode tri tak to asi rozdil bude. Ja to zkusil na zimu jsem poridil neco jine nez michelin nejsem spokojen.

Odkaz ke komentáři
...V podstatě bych se nebál přímo spojit opotřebení gum se spotřebou (při srovnatelných motorech samozřejmě). Pokud jezdí Lunárka za 6l a Raketka za 10l, tak je v podstatě odpovídající, že v prvním případě vydrží gumy třeba 50tis a v druhým jenom 30tis :D

no jeho spotreba na 2.0TDI DSG je okolo 8-8.5L ;) - jazdí agresívne, aj predtým na 1.8T mal nadpriemerné hodnoty teda dvojciferné takže tvoja teória by platila :D

Odkaz ke komentáři

Míšo díky... ty fólie by byly super, to vím, ale nechci mít voplejtačky s cajtama... a když už fólie, tak i na přední okna, ne? ať je to jednobarevný.... jo a že jsem tak smělý, dávají se fólie i na přední okno??? někdy mi přijde, že mají auta zatmavený všechny okna i to přední....

co se týče gum, tak bych souhlasil se Skajou.... o jízdním stylu to je dost... ale jak jsem psal, při mých nákupních cenách nebudu řešit zda 30 - 50 tis. km... furtt se mi to vyplatí jednou za dva roky přezout... ne? ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...