Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

dneska v noci mě stavěli cajti a pánko cajt povídá... to musí být paráda jezdit v takovým autě a já mu říkám... však vy už taky máte nový auta... a on se otočil a podíval se na stařičkou Fabču v bílo zeleném provedení :D :D :D málem jsem uchcal smíchy! ;)

Odkaz ke komentáři

tak si to dneska valim po dalnici na Prahu 160 tacho a predjizdi me Hyundai Getz... si rikam, kurwa, vo co mu jako de? :D tak seslapnu plyn, Otesanek se zacne razantne zakusovat do D8cky...rychlost na tachometru stoupa...zacinam toho frajera dojizdet...cihnu na tacho a bylo to tam ... 200 jak vysitych... na 6 st, 5500 ot. Takze by to asi jeste slo... :D ale to jsem uz nedaval...nechal jsem Getze Getzem a jel si svych 160...v prvnim kopci jsem mu udelal paa paa ;)

Odkaz ke komentáři
tak si to dneska valim po dalnici na Prahu 160 tacho a predjizdi me Hyundai Getz... si rikam, kurwa, vo co mu jako de? :D tak seslapnu plyn, Otesanek se zacne razantne zakusovat do D8cky...rychlost na tachometru stoupa...zacinam toho frajera dojizdet...cihnu na tacho a bylo to tam ... 200 jak vysitych... na 6 st, 5500 ot. Takze by to asi jeste slo... :D ale to jsem uz nedaval...nechal jsem Getze Getzem a jel si svych 160...v prvnim kopci jsem mu udelal paa paa ;)

220by si urcite vytlacil...ja som na starej 1.8T ktora ma tiez 150k siel neco nad 230..kedze je otesanek tazsi tak ma asi aj mensiu maximalku :D

Odkaz ke komentáři

Můj tatík jel na kole přes most , kde jezdí každý den a nějaké blbé děcko natáhlo přes něj drát a on si málem urval nos.Kluci jak jsem ho vezl do nemocnice tak mi do smíchu nebylo.To jsem v životě neviděl.Nos byl na sračku. Drát byl natáhlý přesně v té úrovni. Naštěstí vše dobře dopadlo, nos mu sešili , sice jizva jak kráva ,ale díky bohu že se nepodřezal.

Odkaz ke komentáři
tak si to dneska valim po dalnici na Prahu 160 tacho a predjizdi me Hyundai Getz... si rikam, kurwa, vo co mu jako de? :D tak seslapnu plyn, Otesanek se zacne razantne zakusovat do D8cky...rychlost na tachometru stoupa...zacinam toho frajera dojizdet...cihnu na tacho a bylo to tam ... 200 jak vysitych... na 6 st, 5500 ot. Takze by to asi jeste slo... :) ale to jsem uz nedaval...nechal jsem Getze Getzem a jel si svych 160...v prvnim kopci jsem mu udelal paa paa :palec:

keby mu na tom Getze prasklo koleso zostala by z neho asi iba palacinka :lol: :lol: :lol: ...nepochopím keď niekto ide s takým autom takto ako blázon

Odkaz ke komentáři
scout FSI ma maximalku 202 km/h... Ale 200 tacho bude dle me tak 190 real... Co myslis? :lol:

202 snad len nalozeny :lol: ..tie papierove hodnoty co su napisane v skodovackych technickych udajoch a v technicaku su len orientacne zatial mam s kazdym autom skusenost ze slo viac ako to malo napisane v papieroch...teda..aspon podla tachometra :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...