Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

jojo,prodejna bude vetsi!!! A hlavne to nebude uz nudle, ale je to ctverec... dloluho jsem se mordoval s rozvrzenim stojanu a koji, tak doufam, ze se to povedlo... ale to uvidim,az tam budou ty veci stat...aletreba podlaha se povedla...dlazba 60x60 a vypada skutecne paraaadne!!! :lol:

jk Romco, ta Nokia E75 je super! Psat na qwertz klavesnici jde uplne skvele! Asi mi to vyhovuje taky diky tomu, ze pisu na pocitaci vsema 10, takze vim kam sahnout! A e-mailovy klient je pro me taky za jedna!!! Takze jsem ras, ze jsem nakonec vybral dobre! :lol: :)

Odkaz ke komentáři

Aspon si člověk při stěhování udělá pořádek ;)

E75 je pěkná - o tom žádná.Já jsem o ní jeden čas taky dost vážně uvažoval.

Jinak za 3 hodinky a 20 minut nastupuju do letadla a skáču :palec: takže kdybych nepřežil tandém tak na mě vzpomínejte v dobrém :D

Odkaz ke komentáři

Ahoj Vorlíku, takže Scout je zase doma ze servisu, píši díly které byly vyměněny.

1. Snímač tlaku ve výfukovém potrubí - svítila kontrolka

2. lem zadního blatníku - byl odchlípnutý

3. torzní tyč a uložení

Byla kontrolána celá přední a zadní náprava a vše v pořádku . Nikde nic neklepe apod. Ještě o víkendu auto znovu prolezu a budu hledat nějaké ty chybky ,ale o žádných nevím .

Jinak jsem si nechal i vyměnit olej v Haldexu , který se mění až v 60.000 a já mám zatím 44.000km . Raději pro jistotu , stál pouze 434,72Kč . Doufám ,že ti Scoutík výborně slouží a bude sloužit i nadále.

Scoutík je krásně umytý a vyčištění. Takže paráda.

Odkaz ke komentáři

Vašku... já mám nalítáno přesně 50 900 km... a co se týče podvozku, tak vše v pohodě... :) ale introš,... tam to vrže a skřípě...

namátkou...

strop v oblasti sluneční clony

loketka

madlo dveří u řidiče

opěradlo sedačky u řidiče

budu to řešit, až pujdu na servis 60 tis. ten bych měl zmáknout do konce záruky.... což je 9.11.09 ufff

Odkaz ke komentáři
tak nakladame a vozime!!! :smich: Skajo, jeste par fur a sesadim te z trunu nejvetsiho "vozickare" zde na foru!!! :lol:

Myslím, že tohle je bezkonkurenčně největší náklad...rozměrově určitě a hmotnostně myslím to loňské bourání v garáži a odvoz suti si v ničem nezadal se skajovým vožením štěrku. Takže pár gum a palet nic moc ;)

Odkaz ke komentáři
Tak to je drsný...čím menší vozík, tím větší náklady...to se bude muset Pája setsakramentsky pochlapit, aby nás dohnal ;) :smich:

Největší fuška to bylo dostat to tam - nejdřív ven ze stodoly těma minivratama, byla původně smontovaná uvnitř, a pak jí dostat na vvozík...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...