wrccko Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 sedim v hospe na chalupe, soutez v piti tuplaku, tak jsem se prihlasil a vysledny cas 17,12 vt.! oleeeeee tak tá wikipedia nájde všetko a znova som o niečo múdrejší :D - je to slušný čas :) :) http://cs.wikipedia.org/wiki/Tupl%C3%A1k Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 snazil jsem se co to slo! :) Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 tak ja som to natocil ale bol predomnou passat tak som nemohol zrychlit poriadne..ale v 80ke som ho predbehol cez dvojitu plnu :D a vtedy som na to dupol maximalne natacala to priatelka na 2x po ceste z obeda btw..pekny zvuk co? :) Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Souhlas, ale normy jsou normy, některý Audiny po faceliftu dopadly stejně. Jinak mně se FL líbí na RS, klasiku bych už nechtěl a nejhůř dopadl asi Scout. Hlavně je podstatně levnější dávat na vícero modelů ty samý zrcátka... Jinak mě se Scout z těch FL líbí asi nejvíc... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Jurachu, to je podpásovka !!! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 twe Corro, tak z toho tvýho videa nejní nic poznat!!!! Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Jurachu, to je podpásovka !!! Není já to tvrdím dlouhodobě a konstantě Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 jasně... už jsi to psal... na základě toho jsem se rozhodl, že na rozkoš nebudu auto ani mejt... a vono to tak opravdu dopadne... páč nemám čas! :/( Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 uhodnete kdo to je a v čem jede??? :( Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 uhodnete kdo to je a v čem jede??? :) :( není to náhodou Vorlík na otesánkovi? a né to je ňáká veselá kopa na samochodu Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 hh Mobby... :( vyhrál jsi lízatko... na srazu se o něj přihlaš! Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 kua lizatko na piate dvere by sa zislo aj mne :( Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Corro, na srazu budeš? Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 hh Mobby... :( vyhrál jsi lízatko... na srazu se o něj přihlaš! Určo sa prihlásim,lízatko ja moc rád Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 nie nie na zrazy nemam cas...ale ked nejaky cas bude urcite na nejaky zraz pojdem..ale teraz to fakt nejde ..velmi rad by som sa s vami vsetkymi zoznamil :( Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Hele Vorlajzi, už máš hotovou masku ? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Storme... neměl jsem na to vůbec čas..... takže maska bude, ale nevím kdy... :D teď jsem stěhoval firmu a mám v ní ještě spoustu práce! .... takže masku budu dělat při dlouhých zimních večerech! Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 V tom případě bych to už nechal na příští rok. Můžeš si udělat takový jarní Facelift 2010 Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 no jasně... MR 2010 hihi Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 tak Otesánek dnes dostal nový kobereček do kufru... samozřejmě 4x4!!! :( Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Kobereček pěknej, ale trošilinku nepraktickej, špatně jde vysávat... Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Proč jsi nevzal ten gumovej Pavle ? Jinak co se toho modelu týče, jak to že nejní kapučínovej ?? :( Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 capucino uz vysla z mody :( aa gumeny je fakt lepsi...vysypes..umyjes a je to...aa ty dost veci prenasas...ale zase ked mas vozik drbnes to do neho a kufor sa nespini :( Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Alebo tam ten kobereček bude dávať len keď bude potrebovať čistý kufor a zakryje ním tú špinu v kufri.... :( :( Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Nekazte radosť chlapcovi - vyzerá pekne :( ale asi sa tam bude držať špina :( Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 vyzera pekne...aj koberceky latkove vyzeraju pekne..len je to kua neprakticke...blato..voda...sneh... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 ja nevim hosi, ale ja nevozim v aute nic od blata, snehu ci vody... ale chapu, ze mi zavidite ti logo :( ne, delam si legrqaci!!! :( mam vysavat ten puvodni koberec ci tento? :( Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 jo a ten model, ten je pro kamose k narozkam!!! Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 tak kamarádi... začínám shánět lidi na brigádu... je potřeba nařezat, nasekat a uklidit nějaké to dřevo! :D Skajo, to je hozená rukavice, co říkáš? ;) No jasný...však jsem ti to říkal, že jakmile se vrátím z dovolené, tak mám času mraky :lool: ...a hlavně jsem odpočatej, tak to bude lítat Napiš kdy to hodláš spustit a to by bylo, aby to nebylo Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 tak a teď je to hozená rukavice mě, co? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky