beny777 Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Dobry den, znaky na aute su uz uplne znicene a chcel by som ich vymenit, no neviem ako. Predpokladam, ze su tam dost silno nalepene a bude potrebne pouzit fen alebo nieco a vypacit to, len sa bojim, aby som nieco neposkodil. Takisto by ma zaujimalo ake lepidlo nasledne pouzit, nerad by som znak po 2 dnoch stratil :D Dakujem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 :palec:Neboj ked kupis nove znaky mas tam original lepiacu pasku. Znaky urcite nestratis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 (upraveno) Jak píše PROCHY603 na nových znacích máš ze zádu lep.pásku,na kulatých znacích Škoda ne na nápisech OCTAVIA a pod. jsou výstupky které ti budou pasovat do dírek v masce (karoserii) ty můžeš ze vnitřku roztavit nebo roznýtovat.Já osobně jsem je jen přilepil a v pohodě.Pokud ti je někdo bude chtít ukrást tak je stejně ukradne ale neudělá ti takovou škodu na laku. Upraveno Duben 8, 2012 uživatelem Roman1173 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beny777 Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Dakujem velmi pekne za odpovede, len by ma este zaujimalo ako najlahsie ten stary znak dat dole :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Zadny znak len odlupnes. ODSTRANIS staru pasku z auta a nalepis novy znak. Predny znak treba odvrtat roztavene cupliky z masky ,ocistit, nalepit.;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beny777 Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Dakujem velmi pekne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marcelp Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 ja to měnil a ta lepka šla dost blbě dolu. nahřival jsem ji horkovzduškou a škrabal škrabkou na okna ,je plastova a nepoškrabala lak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Když už se tu řeší znaky prodávají se na O1 ty nové znaky stříbrné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 já to měnil nedávno na předku vrtneš ty roztemovaný konce na druhý straně pak sem musel opatrně tenkým nožem oříznout znak okolo neb mi to při sundavání mělo snahu sebou brát ten chrom z masky pak sem to sundal oškrábal zbytky lepidla odmastil a nalepil novej znak na druhý straně roztavil pájkou čudlíky a kolem znaku do mezery vecpal tenkou vrstvu bílýho silikonu a zas to pěkně vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Zadní znak jsem sundal tak, že jsem vzal niť a uřízl ho od lepidla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beny777 Odesláno Červen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Caute, potrebujem surne poradit. Odlepil som predny znak, no pod znakom na mieste, kde sa lepi maska je este taka strieborna ako farba alebo folia alebo nieco podobne, a polovicka toho sa mi s tou paskou spolu zlupila. Na polovicke je teraz len ciste plast. Mozem to na to miesto nalepit? Bude to drzat dobre? Dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Poriadne to odmasti a nalep ten predny znak. Bude na 100% drzat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Kokos1945 Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Přední znak nevím :-) .Ale zadní, pokud není jen přilepený a je zajištěn i těma packama, tak musíš sundat vnitřní plastový kryt na pátých dveřích. A tam už je uvidíš, jdou normálně ucvaknout štípačkama, nebo je ulomit jinýma kleštěma, pak iž ti bude držet jen na tom lepidle jak už psali kluci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 to sou kecy sou to jen vodící čudle nic vic nic mín vem režnou nit a objed jej dokola a je dole nebo špachtli a podeber opatrně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj tlelka Odesláno Březen 22, 2017 Sdílet Odesláno Březen 22, 2017 Dnes som akurát menil celkom fuška originál znaky držali neskutočne dobre prplal som sa stým asi 20minut výsledok stojí zato 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Březen 23, 2017 Sdílet Odesláno Březen 23, 2017 cim si ich vybral nakoniec? tak ja som myslel, ze vymena nemoze byt nejaka na dlho a najma nie komplikovana, ale asi som sa predsa len mylil :S 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj tlelka Odesláno Březen 24, 2017 Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 srobovakorezavac A rezna struna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Březen 24, 2017 Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 a v pohode? stary znak sa ti nejako pri tej vymene neposkodil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 26, 2017 Sdílet Odesláno Březen 26, 2017 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=32378&hl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.