Berry86 Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 ahoj lidi.chci si kupovat O1 po faceliftu zřejmě rok 01, ale jsem úplný nováček a v některých pojmech se zatím neorientuji.proto bych uvítal kdyby mi je někdo mohl vysvětlit co který z nich znamená : komfortka a 3G.a ještě by mě zajímalo jestli by šel dát maxidot do 01 po facelitu.je tam ten zelenej palubní pc,ale mě se víc líbí ten maxidot,že je líp graficky udělanej.díky moc všem za odpovědi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Myslím, že kdybys to tu trochu pročetl, tak odpověď určitě najedeš, takže co se týče komfortu viz. přiložený soubor a maxidot ti do OI FL půjde namontovat bez problému ;) systém konfortni elektriky.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry86 Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Myslím, že kdybys to tu trochu pročetl, tak odpověď určitě najedeš, takže co se týče komfortu viz. přiložený soubor a maxidot ti do OI FL půjde namontovat bez problému ;) no myslím,že jsem toho tu už pročetl hodně,ale asi sem neměl štěstí na nalezení.ale díky moc za odpověd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 priste pls necituj ju.. dik at te nemusime resit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry86 Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 jasný.díky za upozornění... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry86 Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 mohl by mi ještě někdo říct od jakýho roku se dá octávka napíchnout na pc kvůli různejm úpravám atd. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Tak já bych řekl vzhledem k tomu, že napíchnout už šly i novější Favority, tak Octa snad každá...nebo se mejlím? (Samozřejmě se postupně vyvíjelo co vše šlo přes kabel sledovat a upravovat, u Fava to bylo oproti dnešku určitě hodně chudé...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry86 Odesláno Duben 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 právě proto by mě zajímalo co se dá upravovat třeba na octavii 01 roku výroby,poku má někdo zkušenosti.díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.