libor.kratas Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 proč tam nemaš to DX ko ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Červen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 No protože mi dementní autoelektrikář řekl, že do mého auta typ A nejde, že si mám koupit B nebo C a to mi přišlo s TMC boxem moc drahé, tak jsem obě dxka co jsem měl prodal a koupil toto, tak ono pokud by to navigovalo tak mi tohle bohatě stačí, ale bohužel nenaviguje :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 No protože mi dementní autoelektrikář řekl, že do mého auta typ A nejde, že si mám koupit B nebo C a to mi přišlo s TMC boxem moc drahé, tak jsem obě dxka co jsem měl prodal a koupil toto, tak ono pokud by to navigovalo tak mi tohle bohatě stačí, ale bohužel nenaviguje :( Tak to jsou fakt dementi autoelektrikaři 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 to je to auto od bráchy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Červen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 To do kterého jsi instaloval satcompass a je to mé auto brácha to s tebou pouze řešil přes tento profil a pak byl tuším v Humpolci. Dal mi to k narozeninám už nainstalované. Bohužel s nefungující navi, psal jsem ti několik zpráv, abych ti popsal co ta navi dělá, bohužel jsi neodpověděl :(. Ale za instalaci děkuji bratr říkal, že jsi dost dobrý, že celkem čuměl jak jsi to během chvíle vše udělal i s maxíkem a volantem, to vše jede krásně, ale ta navi prostě nenaviguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Tak po delší době jeden update. Přezouváme kola a měníme ložisko Za znáčky na kolech bych chtěl poděkovat uživateli Steve.rider. Stejné znaky jsou i na autě to vše vyfotím až bude přezuto a vyměněno :) Jinak navi už zhruba půl roku také naviguje problém byl ten, že byla utržená GALA tak se to vyměnilo a vše hned krásně jelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Super výběr kol! K té Tvé barvě to sedí skvěle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Ty znaky v těch kolech jsou špice :palec: :palec: Ještě nějaké většív foto prosím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Červen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Omlouvám se, že jsem zatím nedoplnil foto nějak teď přes zkoušky nebyl čas. :) Jinak rád bych se zeptal blíží se léto a přemýšlím kam vyjet, rád bych octu protáhl po Francii je tu nějaký znalec Francie co doporučí kudy je kde se ubytovat atd.? Pojedeme v partě 4 lidí. Cestu bych chtěl absolvovat cca 10 denní klidně i více. Takový prvotní návrh je přes Německo po dálnici do Paříže počítám, že se to dá za 9 hod stihnout. Po příjezdu navštívit památky přespat a navštívit Versailles. Další část cesty vést po zámcích na Loiře zde vůbec netuším kolik dní vyhradit (cca počítám 4?). Následně dovolenou zakončit někde levně u pobřeží cca 5 dní a vyrazit přes Itálii a Rakousko zpět do ČR. Má někdo tip jak to udělat případně co nezapomenout navštívit a kolik vyhradit financí??? Děkuji mnohokrát za všechny rady Menší info: jsme studenti takže se spokojíme s levnějším ubytováním, případně hotely a památky kde se dá uplatnit studentská sleva na ISIC kartu. Ještě udám finanční info. Limit by byl 15tisíc osoba což se rovná 60tisíc na auto (První natankování plné nádrže do ceny nepočítám.) Dá se to vůbec za tuto částku zvládnout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Doporučím tento dotaz vznést spíš do tohoto tématu: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Tak Octa je na prodej - Cena: 130 000 letní litá kola s pneu 135 000 letní i zimní litá kola s pneu Více info - 736610230 - Radek Kulhánek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 octa je pěkná to jo, ale 130 mi příde tady dost.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Vím, že je to moc :) to mi říkat nemusíte. Teď se to pokusím vysvětlit, proč tolik. 1) auto prodat nepotřebuji :) 2) Proč ho tedy nabízím? Jsem půl roku studijně v zahraničí, tak buď bude auto tuto dobu čekat a nebo se třeba najde někdo kdo tu částku dá 3) Proč tak přemrštěná cena? Inu ze zkušenosti vím, že svět je plný bláznů :) tudíž proč to nezkusit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Ta cena je vážně dost, ale na druhou stranu je to dobrej kousek co se týče výbavy apod.. Navíc motor s velkým výkonovým potenciálem. Akorát jsem si nikde nevšiml co je to za rok, ale počítám že to bude 2005+ :) Myslím, že kdybys ji dal za 120 tak ji prodáš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Záleží na stavu a výbavě, mě byl nabídnuto za moji benzínovou 2009-tku 120 tis. Kč na ruku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.