kraclik Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 "kujva, ta cejna je pjekna"..........clony taky moc dobry....zacinam vazne uvazovat o ty kosmetic co ji Chip doporucuje.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 kdysi jsem byl taky na vážkách ale na konec mě ta kosmetika přesvěčilá neříkám že toe top ale ještě je za rozumnou cenu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Za tu cenu si myslím, že je to hodně kvalitní kosmetika - takže nebylo o čem přemýšlet a objednal jsem :) Myslim si, že Chipovo auto a jeho přezdívka to jen potvrzuje ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 No tak trošku se snažím aby to vypadalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Duben 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Dneska padl do práce rekord spotřeby u mazla: 5,3 l/100 což je proti předchozím spotřebám na stejné trase 7,5 l/100 opravdu báječné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Prostě black kára no..:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 No vidíš já dnes jízda do Mo a z5 za 9,8L 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Duben 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 No jo no máš koně tak jim musíš dat nažrat vid? :) Hele včera jsem to nestihl ale dneska to možná výjde tak asi pak vyzvednu Tomáše a pojedu za tebou. Řikal si že nějak po 6tý budeš končit vid? Tak si kdyžtak zavoláme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 18, 2012 Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 ok Jj Tom to bude mít hotové tak kolem 19.hod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Duben 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 A konečně jsem se dokopal k zaplacení členství a jsem také členem :) a to už se tady na tom foru nepravidelně pohybuju 4 roky ... jsem ostuda hold nooo Ale jak se říká: Lepší později než-li vůbec ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Dobře pane...ještě black avatar a máš to.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Toz pekne auto... Barvu jsi vybral VELMI DOBRE... Clen klubu uz taky jsi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Jj černá je nejlepší ale to hipi víc než dobře :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 no jo vy dva..černá je taky dobrá..:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Duben 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 Toz pekne auto... Barvu jsi vybral VELMI DOBRE... Clen klubu uz taky jsi... Díky :) Není nad to být členem ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 Teda hipi dnes jsi to měl jako prase 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 malinko, ale i tak jste vybrali peknou, at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Duben 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 Já jsem ostuda já vím ... ale včera opravdu nebylo kdy. Mytí chystám na dnešek pokud vše výjde a bude klidek ;) Jinak díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 22, 2012 Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 (upraveno) No chlape to doufám to víš mi co máme černoty tak se o Ne musíme starat :) taky to dnes budu muset umýt sakra No chlape to doufám to víš mi co máme černoty tak se o Ne musíme starat :) taky to dnes budu muset umýt sakra Upraveno Duben 22, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Duben 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 Tak já jsem se do toho nakonec pustil... Nasadil jsem Megularis umyl - vysušil a použil leštěnku od želvy a výsledek je krásnej :) Díky chipe za doporučení a zároveň posílám dál, že ten Megularis opravdu stojí za to ;) - ale bohužel mi nějak nejde nahrat fotka takžeee si to zatím můžete jen představovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 22, 2012 Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 No co pak jsem ti někdy poradil někdy špatně ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Ach jo ale štve mě, že mi nejde upload fotek :( A to maj jen 700kB ... nevím Chip: To víš že neeeee :) Proto pro každou radu chodím za tebou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Hmm toe divný asi máte něco špatně pane majstr přes pc to víš nám obyc. Lidem co mají místo pc kolovratky těm to funguje bez problému :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Tak já jsem se do toho nakonec pustil...ale bohužel mi nějak nejde nahrat fotka takžeee si to zatím můžete jen představovat :D No Hipi voe ono to jde těžko když umytý ho ještě nikdo neviděl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Hmm toe divný asi máte něco špatně pane majstr přes pc to víš nám obyc. Lidem co mají místo pc kolovratky těm to funguje bez problému :) :) :) :D no ten můj majstrovský PC už má docela dost za sebou tak se mu někdy divim, že se i zapne ... No Hipi voe ono to jde těžko když umytý ho ještě nikdo neviděl.. To se povedlo jako to musím uznat :D Nááhodou teď je relativně čistá, až na to že je uplně špinavá, protože na tý černý je fakt vidět uplně všechno. To auto je naleštěný ale zaprášený - tzn.: je špinabvý :( Ale dneska nevečír zas budu mejt takže zase bude čistááá :) Jinak mi příjde barvička na brzdy ... Kvůli vzpomínce na mojí O1 jsem zůstal věrný křiklavě zelené, tak se těším až budu natírat. A mám dotaz na zkušenější :) Jak sundám chromový rám masky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Hipi tak to pošli někomu na e-mail a on ti to sem vloží když ti to nejde nahrát ;-) s.e.d.a@centrum.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Duben 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Tak jsem s Chipem zase myli auto a myslím, že mě u toho jednou vyfotil, takže on má v rukou důkaz, že to opravdu myjI, protože sem mi to nejde furt dát:( Skusim to pak ještě z pracovního PC. Seda: No jinak jsem se pokoušel ti to poslat na mail a taky to píše chybu, takže vím, že to je chyba na mojí straně :) Tak to snad výjde z té práce. Jinak zítra budu dělat ty brzdy a taky ještě jednuuuuuu tajnou věc :) Tak to pak sem rovnou nahodím .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 (upraveno) fakt jo teda že bych se k tobě přidal s tou tajnou věcí :) a tady hipi jak maká Upraveno Duben 29, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 To se mi to myje ve vypůjčeným profi kýblu a s profi hadrama :) Jinak neni problém já pojedu po práci do duxu a můžeme se pak sejít ... budu na dílně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Tak přes víkend se povedlo natřít brzdiče a skusil jsem nastříkat masku - to se moc nepovedlo, tak se to bude dělat ještě jednou a pořááádně :) Na fotká jde vidět matná černá maska bez znaku - ten jsem tam nelepil z toho důvodu, že se to bude dělat ještě jednou. Jinak jsem se také ptal ve Škodovce co ty nové znaky a technik mi řekl, že o tom nic neví, nezná datumy a ani žádné ještě neviděl - takže to, pánové, nebude jen tak hnedka ... Jinak přidávání fotek už mi jde ale jen z prac. PC :) Ten muj je už hold stařeček a můžu být rád, že vubec nějak funguje... Fotky jsou z výletu na Fláje a omlouvám se za opět néúplně čisté auto ale trošku jsem se cestou vííc projel tak se mi trošku zaprášila ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.