Přejít na obsah

Hipiho blackvagoon

Doporučené příspěvky

Guest chipmann

No chlape to doufám to víš mi co máme černoty tak se o Ne musíme starat :)

taky to dnes budu muset umýt sakra

No chlape to doufám to víš mi co máme černoty tak se o Ne musíme starat :)

taky to dnes budu muset umýt sakra

Upraveno uživatelem chipmann
Odkaz ke komentáři

Tak já jsem se do toho nakonec pustil...

Nasadil jsem Megularis umyl - vysušil a použil leštěnku od želvy a výsledek je krásnej :)

Díky chipe za doporučení a zároveň posílám dál, že ten Megularis opravdu stojí za to ;)

- ale bohužel mi nějak nejde nahrat fotka takžeee si to zatím můžete jen představovat :D

Odkaz ke komentáři

Hmm toe divný asi máte něco špatně pane majstr přes pc to víš nám obyc. Lidem co mají místo pc kolovratky těm to funguje bez problému :) :) :)

:D no ten můj majstrovský PC už má docela dost za sebou tak se mu někdy divim, že se i zapne ...

No Hipi voe ono to jde těžko když umytý ho ještě nikdo neviděl..:lol:

To se povedlo jako to musím uznat :D Nááhodou teď je relativně čistá, až na to že je uplně špinavá, protože na tý černý je fakt vidět uplně všechno. To auto je naleštěný ale zaprášený - tzn.: je špinabvý :(

Ale dneska nevečír zas budu mejt takže zase bude čistááá :)

Jinak mi příjde barvička na brzdy ... Kvůli vzpomínce na mojí O1 jsem zůstal věrný křiklavě zelené, tak se těším až budu natírat.

A mám dotaz na zkušenější :)

Jak sundám chromový rám masky?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem s Chipem zase myli auto a myslím, že mě u toho jednou vyfotil, takže on má v rukou důkaz, že to opravdu myjI, protože sem mi to nejde furt dát:(

Skusim to pak ještě z pracovního PC.

Seda: No jinak jsem se pokoušel ti to poslat na mail a taky to píše chybu, takže vím, že to je chyba na mojí straně :)

Tak to snad výjde z té práce.

Jinak zítra budu dělat ty brzdy a taky ještě jednuuuuuu tajnou věc :)

Tak to pak sem rovnou nahodím ....

Odkaz ke komentáři

Tak přes víkend se povedlo natřít brzdiče a skusil jsem nastříkat masku - to se moc nepovedlo, tak se to bude dělat ještě jednou a pořááádně :)

Na fotká jde vidět matná černá maska bez znaku - ten jsem tam nelepil z toho důvodu, že se to bude dělat ještě jednou.

Jinak jsem se také ptal ve Škodovce co ty nové znaky a technik mi řekl, že o tom nic neví, nezná datumy a ani žádné ještě neviděl - takže to, pánové, nebude jen tak hnedka ...

Jinak přidávání fotek už mi jde ale jen z prac. PC :) Ten muj je už hold stařeček a můžu být rád, že vubec nějak funguje...

Fotky jsou z výletu na Fláje a omlouvám se za opět néúplně čisté auto ale trošku jsem se cestou vííc projel tak se mi trošku zaprášila ;)

post-1094-0-42051100-1335944335_thumb.jpg

post-1094-0-60113500-1335944343_thumb.jpg

post-1094-0-88918200-1335944353_thumb.jpg

post-1094-0-43393300-1335944363_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...