Kyselinka Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 alebo z južnej Moravy? Popripade Vasa http://www.cardiagnostik.cz/index.php/provozovny 2x jsem prorazil pneu a ani jednou to nepíplo No ked prerazis pneu, tak o tom musis samozrejme hned vediet, tak ti ziadne upozornenenie snad netreba :D ako to tak citam tak sa to ani neoplati dorabat Nehovoril som ti to? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 JJ. To jsem poznal hned :-(. Nicméně jsem musel popojet asi 300m do bezpečí. Bylo to na Slánské dálnici v zimě, večer,v dešti a uzounký odstavný pruh. Sešlo se nás tam 5. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 no já sem měnil z 17 na zimní 15 a ukázalo mě to po 1km, takže spokojenost. ale jinak kdyby to nepíplo, absolutně jsem zapomněl že tam tohle mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 kyselinka : hej hej hovoril no ako vychytavka ma to zaujalo ale po vasich skusenostiach prdim na to :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Aspon usetris nejake € a mozes ich dat inam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Tak ja už som bol 1OO% rozhodnutý že to dorobím,ale čo tu teraz čítam,tak neviem,neviem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 No já vám nevím, možná to u mě funguje nějak moc dobře Ale při výměně z 15tek na 16tky i naopak mi to svítilo prakticky hned... Když mi soused auto vracel auto z přezouvání, tak ujel cca 100m a už to tam svítilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Taky se mi stalo ze mi zahlasilo poplach - zastavil jsem na benzince a tlak všude stejny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alchemix Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Tak já prorazil pneu o chybějící kus krajnice a cca po 3-4km to zahlásilo závadu. Pneu proražená z vnitřní strany, cca 5cm trhlina. Ještě jsem na té pneu dojel dalších 15km domů, páč rezervu nevozím. Jen sprej pro opravu pneu, kterej mi byl v tuhle chvíli k prdu. :-)Pneumatika rozpálená, ale ráfek v pohodě. Jinak po výměně zimních 18" za letní 18" to nezahlásilo nic, což je asi logický, když je to stejný obvod a i tlak mám stejný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Ja na to asi tiež kašlem, keby som to mal od výroby tak by som to preč nedával ale takto sa do toho neoplatí investovať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pidibalu Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Čau mistři mám na vás dotaz, koupil jsem si TPM s indexem C i s kabeláží, vedou mi z tama 4 dráty, ten nejdelší vím ale ten zbytek? Jsou to hnědý, šedý s modrým proužkem a fialový s černým proužkem, jeden z nich je kostra ale který a kam ho napojit. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Na tlačítko ASR/ESP,ktoré je hneď vedľa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pidibalu Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Tak šedý a hnědý jsem napojil na tlačítko ESP, barva na barvu ale ten fialový s proužkem nevím, takový tam není a nechci aby mi něco shořelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 ten se tahá do ABS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Ach jo.. dalsi sezen si dilenske prirucky a zapojeni tam.mas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pidibalu Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Rolbař: hnědý a šedý jsem napojil na tlačítko ESP, nejdelší fialový s konektorem jsem napojil do svorkovnice ABS na pin 27 a ještě mi zbývá jeden fialový, asi kostra jenže jsem nenašel kostřící bod. Omlouvám se ale jsem vyučený autoklempíř a číst elektrická schémata nás učitelé zapomněli naučit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Všetky 3 krátke kábliky sa pripájajú na vedľajšie tlačítko. Kostru už máš zapojenú, to je ten hnedý. Potom je tam ešte 15-tka (+ od kľúčika) a osvetlenie (+ keď svieti palubka). Podľa mňa ti chýba tá 15-tka. Nájdi na tom tlačítku káblik v ktorom je + po otočení kľúčika v zapaľovaní a napoj ten posledný. Potom by to už malo fungovať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Je to pin 4 a ten samý je i na ESP na stejné pozici. Jinak je to pojistka SC2 v palubovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dusa79 Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Ahoj, mám dotaz, mám 17" kola Alu a před nedávnem se mi rozsvítila kontrolka tlaku v pneu, zajel jsem se podívat a nikde žádný úbytek, pro jistotu jsem kola ufoukl a zase dofoukl na tu samou hodnotu a svítí stále, ani jsem neměnil ještě pneumatiky, tak jestli náhodou neví někdo a neporadí co s tím, nebo jak signalizaci vypnout. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Tlacitko TPM si skusal? Manual si pozeral? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plasis Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Ahoj, mám dotaz, mám 17" kola Alu a před nedávnem se mi rozsvítila kontrolka tlaku v pneu, zajel jsem se podívat a nikde žádný úbytek, pro jistotu jsem kola ufoukl a zase dofoukl na tu samou hodnotu a svítí stále, ani jsem neměnil ještě pneumatiky, tak jestli náhodou neví někdo a neporadí co s tím, nebo jak signalizaci vypnout. Díky Čti tady: http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/pages/octavia-1z.aspx?requestOwnersManualOnlineVersion=cz/Octavia_1Z/11-2012/Manual/Octavia/online&requestOwnersManualLanguage=cz&requestOwnersManualEditionDate=11-2012#!pageId=00438 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dusa79 Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 tlačítko jsem zmáčknul a držel, ale to zhaslo, vydalo zvukový signál a zase se rozsvítilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Ak to nechce zhasnut ani po zresetovani cez tlacitko, tak treba ist na diagnostiku, co to vypise. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.