Přejít na obsah

Kontrola tlaku v pneu

Doporučené příspěvky

• o 5 měsíců později...

Tak já prorazil pneu o chybějící kus krajnice a cca po 3-4km to zahlásilo závadu. Pneu proražená z vnitřní strany, cca 5cm trhlina. Ještě jsem na té pneu dojel dalších 15km domů, páč rezervu nevozím. Jen sprej pro opravu pneu, kterej mi byl v tuhle chvíli k prdu. :-)
Pneumatika rozpálená, ale ráfek v pohodě.
Jinak po výměně zimních 18" za letní 18" to nezahlásilo nic, což je asi logický, když je to stejný obvod a i tlak mám stejný.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Rolbař: hnědý a šedý jsem napojil na tlačítko ESP, nejdelší fialový s konektorem jsem napojil do svorkovnice ABS na pin 27 a ještě mi zbývá jeden fialový, asi kostra jenže jsem nenašel kostřící bod. Omlouvám se ale jsem vyučený autoklempíř a číst elektrická schémata nás učitelé zapomněli naučit.

Odkaz ke komentáři

Všetky 3 krátke kábliky sa pripájajú na vedľajšie tlačítko. Kostru už máš zapojenú, to je ten hnedý. Potom je tam ešte 15-tka (+ od kľúčika) a osvetlenie (+ keď svieti palubka). Podľa mňa ti chýba tá 15-tka. Nájdi na tom tlačítku káblik v ktorom je + po otočení kľúčika v zapaľovaní a napoj ten posledný. Potom by to už malo fungovať.

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Ahoj, mám dotaz, mám 17" kola Alu a před nedávnem se mi rozsvítila kontrolka tlaku v pneu, zajel jsem se podívat a nikde žádný úbytek, pro jistotu jsem kola ufoukl a zase dofoukl na tu samou hodnotu a svítí stále, ani jsem neměnil ještě pneumatiky, tak jestli náhodou neví někdo a neporadí co s tím, nebo jak signalizaci vypnout. Díky

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám dotaz, mám 17" kola Alu a před nedávnem se mi rozsvítila kontrolka tlaku v pneu, zajel jsem se podívat a nikde žádný úbytek, pro jistotu jsem kola ufoukl a zase dofoukl na tu samou hodnotu a svítí stále, ani jsem neměnil ještě pneumatiky, tak jestli náhodou neví někdo a neporadí co s tím, nebo jak signalizaci vypnout. Díky

Čti tady:

http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/pages/octavia-1z.aspx?requestOwnersManualOnlineVersion=cz/Octavia_1Z/11-2012/Manual/Octavia/online&requestOwnersManualLanguage=cz&requestOwnersManualEditionDate=11-2012#!pageId=00438

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...