Pepééé Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Zdáár, chtěl bych se pochlubit svojí kočkou.. Všechno začalo jednoho zářijového dne roku 2011 holka Felda 1.3 už dosloužila a na cesty do práce jsem si pořídl Koktu 1.9 TDi 81 KW rv. 2001 výbava elegance. Měla najeto kolem 182 000 km a byla po kompletním servisu takže paráda :-) Hned po příjezdu domů musela původní audio soustava pryč a jejím nástupcem se stalo rádio Sony xplod GT 550UI společně s výtlumením předních dveřích s repro AXTON AC26 a aktivní woofer Axton AB20A, to už hraje o o poznání lépe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Gratuluju k octavce, koukej nafotit a nahodit obrázky...jinak skvělá volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Díky.... už se na tom pracuje.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Hee jinak koukám že máš na SPZ "háčko" odkud jsi? Já jsem z náchodska Jinak audio super, taky se chystám, ale postupně, co dovolí rodinný rozpočet :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Po nějakém čase se mi na střeše odloupl kousek laku a vypadalo to otřesně...Moje volba byla bílá matná 3M folie na polepy aut:-) s tím šla ruku v ruce i chromová část na masce do matný čený:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Folie super, jak střecha tak maska Přemýšlím taky střechu, kapotu a masku potáhnout na ochranu před šutrama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 S bílou střechou a sříbrnýma alu to nevypadalo nic moc proto jsem se rozhodl pro RS Spider 17 od jajiNa sice byly zelený, ale já zvolil bílou barvu s pneu 215/45 R 17...Měl jsem dát 205.... Díky moooc, moc lidem se to nelíbilo, ale co je to každýho vkus a buď se to líbí nebo né...Jinak folie je super ale musíš koupit kvalitní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 1000 lidí, 1000 názorů, ale nedej se, je to tvoje auto, takže hlavně, že se líbí tobě. Jinak folie jsem uvažoval pouze 3M Carbon Dinoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 A jak jinak začal jsem pokukovat po RS volantu, řadičce a ručce a neodolal jsem hned jsem to musel mít...taky jsem polepil rámečky kolem rádia atd. carbonovou 3D folií a myslím, že vyslený efekt je super.. Asi tak nějak, nechci z toho udělat nějakou hrůzu jen tak decent......Jinak 3M Carbon Dinoc je super... A jinak jsem z Červenýho Kostelce :-) No a tady pár fotek jak auto vypadá teď s rs nárazníkem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Týýýýjo bomba, takhle nějak si to představuju taky, mě se ten pseudokarbon z výroby nelíbí. A jinak jsem z Český Skalice, takže co by kamene dohodil a zbytek došel pěšky To jsi lepil sám? Jak moc je to náročný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 A plány do budoucna?? Zas jen decent...Lízátko z Leona Cupry a H&R pružiny (je to vysoký jak koza:D) a možná folie na okna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Můj favorit na nové audio: A plány do budoucna?? Zas jen decent...Lízátko z Leona Cupry a H&R pružiny (je to vysoký jak koza:D) a možná folie na okna... Souhlas decent je decent. Auto mám na denní ježdění, takže žádný extrémy. Mě toho starosti s rodinnou zatím moc nedovolily. Teď neplánovaně jsem musel letní papučky BBS dát vyvařit a srovnat a ještě sháním kde bych je nechal nalakovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Tak to je opravdu kousek :D no ně taky moc né...A lepil jsem si to sám a náročný to není zas tak, ale je to piplačka no...kdyby jsi chtěl tak bych ti to klidně polepil :-) jinak Alipinu jsem taky chtěl ale jak říkáš ten rozpočet není bezednej...Mě ty kola lakoval kámoš v Praze má tam lakovnu, ale tady po okolí něco určitě najdeš :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 To by bylo fajn,musím ještě koupit folii. Kde jsi kupoval ty folii? Hele ta Alpina je letošní model a na Alze i se slevou mě vyjde na 2900,- což je na Alpinu luxus cenovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Tak to nezní vůbec špatně:-) jinak kupu odsud http://www.top-autofolie.cz/shop/folie-na-auto/9d879b31.html a klidně To pak můžu i napepit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Hoj, pěkná dýlka + barva :D Pěknej vnitřek, pěknej nárazník, pěkná maska, pěkný kola. Barva kol okay, fólie na střeše neni podle mýho gusta, ale zbytek výbornej, máme trochu společnej vkus a vizi ;) Hodně zdaru, ať slouží a máš z ní radost! Tě pic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Díky díky, koukám, že máme stejnou barvu :)no to je hlavní, aby sloužila musí mi ještě nějakej ten rok vydržet :) taky přeji ať slouží .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Tak to nezní vůbec špatně:-) jinak kupu odsud http://www.top-autofolie.cz/shop/folie-na-auto/9d879b31.html a klidně To pak můžu i napepit :) Díky za odkaz, skouknu to. Kolik jsi toho spotřeboval na ty plasty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 nemáš zač :) hele dělal jsem to ze zbytku takže toho moc nebylo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 nemáš zač :) hele dělal jsem to ze zbytku takže toho moc nebylo.... Tak to jo, koukal jsem že na aukru prodává Dinoc taky někdo a prodává to po menších čtvercích takže tam juknu a objednám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Máš to moc pěkný a sladěný. ten karbon je super, taky to mám vevnitř tak dělaný, akorát mám ještě rámečky výdechů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Vítám tě tu, octa je moc pěkná a ta kombinace bílých kol a střechy se mi moc líbí . Tak se o ni nadále hezky starej a uvidíš, že ti to vrátí bezproblémovým provozem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Tyjo tu bílou střechu jsem dělal nedávno, komusi, na stejnem laku akorat na OII face A VŮBEC se mi to nelíbí. Proč si to dělal do bílé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 každý má jiný vkus a hlavně, že se to líbí majiteli:) To je hlavní. Octa pěkná a interiér moc povedený:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Zdravim Kostelec.. ;) Ta maska je luxusní.. začínám o něčem podobnym přemejšlet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Duben 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 Táák dneska jsem se nudil a objevil od FOLIATECU dvousložkovou barvu na třmeny brzd, sice růžovou metal, ale hokus pokus....a vysledek??? Zas tak hrozný to není... No díky, díky.... o těch rámečkách výdechů taky přemýšlím ale mám strach z tepla aby se mi to neodlepilo.... Konny díky moc za pochvalu... no stím počítám je to mazlík :-) Pointfrost - no původně jsem chtěl černou mat. ale měl jsem naprd folii a pak jsem narazil na bílou tak me napadlo se trochu odlišit každej lepí černou nebo carbonou střechu, ale bílou jsem na O1 ještě neviděl a ty bílí spidery k tomu myslím nevypadaj zle....rád vyčuhuju z řady:-) JJ Maxime asi tak každý máme jiný vkus :) někomu se líbí někomu ne.... A díky za pochvalu :) Novadac - Kostelec taky zdraví, Když budeš chtít můžu Ti tu masku nalepit...Stačí jen napsat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 Sorry,že to tak napíšu,,ale takovou čuňáckou prací bych se vůbec nechlubil..bohužel nejsi jediný co to tak dělá..Když už ses nudil,tak by nebylo od věci ty brzdiče aspoň odšroubovat a natřít je celý..a né vzít štětku a ná!! Já jsem vzal druhý třmeny,komplet rozdělal,v práci si je opískoval a nastříkal,,pak složil a šup s tím na auto..je to trochu práce a i na dýl,ale výsledek je úplně někde jinde.. Je to jen můj názor na věc,tak se prosím nějak nenaštvi..jen jsem toho názoru - když už něco dělám,tak jednou a pořádně.. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Duben 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 Vpohodě nejsem naštvanej, tohle byl spíš takovej nástřel zajímalo mě jak to na tom bude vůbec vypadat proto jsem se stím nechtěl nějak víc piplat. Mám totiž v plánu zkustit ještě bílou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 Ježiš to je zas názor nad zlato, každej může vzít třmeny do práce opískovat atd. Taky bych chtěl vidět, když k autu přijdu, jak poznám ten těžkej rozdíl tvých a těhle třmenů...Jako je dobrý poradit, že opískováním, rozebráním a vším timhle to dostane jinou kultůru zase, ale ten styl co jsi napsal, no to mě podržte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 Ježiš to je zas názor nad zlato, každej může vzít třmeny do práce opískovat atd. Taky bych chtěl vidět, když k autu přijdu, jak poznám ten těžkej rozdíl tvých a těhle třmenů...Jako je dobrý poradit, že opískováním, rozebráním a vším timhle to dostane jinou kultůru zase, ale ten styl co jsi napsal, no to mě podržte Asi jsi jeden z těch,co "dělá" práci pořádně..tady vůbec nejde o to jak to vypadá na pohled přes kolo,ale o to,že až se hnou destičky ze své pozice,tak bude třeba vidět nedotřené místo..nehledě na to,že ten třmen drží pouze 2 vodící čepy,,dále mi přijde zbytečné natřít gumové části,půl brzdové destičky,odvzdušňovák atd..Prostě ikdyž to budu dělat jen na zkoušku,tak to udělám aspoň na sundanym a pořádně okartáčovanym třmenu..Tohle je práce na 30 minut i se sundánim kol..a myslim,že jen půl hodiny se nenudil.. Já jsem holt takový,že to udělám jednou a pořádně a to i v případě,že to bude jen na zkoušku.. PS. ten rozdíl mých nastříkaných třmenů a těchto natřených bys poznal i bez zdlouhavého koukání do disku..a zkus se podívat,jak to vypadá "pod" třmenem..ten bordel z destiček a prach nejsou zrovna dobrým základem pro nátěr.. A jak jsem psal,není jediný kdo to zde na clubu má takto natřený.. Nebudu tady nikoho poučovat co a jak má dělat,řekl jsem pouze názor na odvedenou práci.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.