Dakie Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Jojo, asi si koupil zámky s jiným indexem na konci :( Jaké si měl závady na STK - netěsnost motoru a převodovky, koroze podvozku? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Vymakané odemykání :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 (upraveno) Dakie udělám ti foto, ale jedná se o světla! :) Dále mi napsal jako druhé přímo toto a Já to nechápu pač tam nic není a přímo pod řidičem je to opravované a nastřikané spolu s prahem :D "Povrchová koroze kabiny, karosérie nebo nástavby vozidla" Jedinou korozi jé na levé straně kde končí nárazník na tom rožku je lem krapánek, ale to nechám opravit, samo že blatník je dojeb*nej tak stejnak pujde z domu :) koroze je velká 1x1 cm, všímavej to člověk :D A nebo něco je na podvozku to nechám zkotrolovat radši.. :D Jinak zámky opravdu neřeším, na otočení klíčku reagují všech 5 tak co... Jak jsem říkal, třeba se naseru a zajedu pro všechny 4 zámky z bouračky za 2500,- ;) A ještě aktuální novinka přímo o mně :D zítra se objednávám na odvykání kouření do Brna.. Tak tomu dáme po cca 8 letech pokoj :D Upraveno Srpen 29, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Z bouračky za 2500,- ? celkem drahé :) mám známou na vrakáčí a jeden zámek i z vložkou a klíčem mě vyšel na 400,- :D tak samotný zámek za 3 kila :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 No divný, vždyť v řidičové je celej centrální mechanismus na světýlko v interiéru atd.. prostě řídicí jednotka, jen neorigo stojí 800 v autokelly, origo nějakých 1700,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Koroze karoserie a netěsnost převodovky jsou automatické závady u aut starších 5 let A můžeš to mít v cajku jak chceš - no nepochopíš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Tak světlo je matné, musím ho nechat rozleštit, ale asi to nechám na novou sezonu ať je krasavice jak má být, druhé světlo je v pořádku :) Aha tak tady je menší problém, já vám ty světla nenastavím, když se podíváte ta stěna je malinko posunutá a já se tam tím umbusem nedostanu :D tak to jsou dva menší zádrhele na STK, ale to jsou detaily které se opraví na koleni doma :) Měl jsem trochu strach z emisí, ale když mi kamarád řekl že dělal emise na autě z roku 76 a že emise neplnijou už 3 roky staré auta byl jsem klidný a prošel jsem, nenabrečíš nic.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Jakto, že je ta stěna takhle posunutá? Není to tím, že je to předface a tys dával světla z face? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Je to tím, mám to také lehce posunuté, takže když se nastavují světla tak je to trochu makačka...ale až takhle to nemám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 (upraveno) Dakie, když bys přešel o 2 stránky z5 zjistil bys to každopádně já s tím problém nemám a na stolicu nejdu, nemá to smysl, okno se tam taky dalo nové, dát to na stolicu tak by to posunul o cca 5mm... to fakt nemá smysl.. :D A ano je to předface stěna.. Upraveno Srpen 30, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Tak tahle kočka bude mít Jéňovy kolečka jo ? Mimochodem ty jsi z Brna ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Přimo z Brna né, ale když to vemu přez D1 tak 15 minut a sem tam :D Kola budou, budou, taky jsem kvuli tomu přestal tahat 20-30 cigaret denně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Tak to je dobrá motivace , hlavně aby jsi po koupení kol s tím zase nezačal a nebo se motivovat zase něčím jiným :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Tak můžem někdy v týdnu dát nějakej srazík, jsem tu na koleji a mám ještě týden volno od školy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Konny jasně, není to jen kvuli kolum :) No Závy já su zas celej tento týden v práci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Jé tak to je škoda :( Tak jindy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Mužete mi něco k tomuto říct, odkládal jsem lakování 5tých dveří, klik, nárazníku, blatníku na září, ale jak je vidět je hnusně, furt prší a nebo fouká vítr a je pod mrakem tak čekám podzim že už tu bude.. Nevím zda-li mám do tohoto počasí nechávat lakovat auto, stálo by venku a když se nechal lakovat předek a boky tak pražilo měsíc slunko a teplota nešla pod 20 stupňu. Mám obavy že by počasí mohlo nějak poškodit lak a on by pořádně nevytvrdl. Nemám to raději nechat na to jaro na sezonu až bude hezky a bude jistota že bude teplo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Já bych to nechal na jaro, taky chci něco lakovat a nechám to na jaro.. Vždyť v zimě ten lak dost trpí, tak proč to lakovat na zimu A auto bych si po lakování stejně nechal pár dnů v lakovně aby lak vytvrdl, než to hned vystavovat povětrnostním vlivům ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Když jsi to vydržel doteď, tak ještě počkej a nech to nalakovat až na jaře, teď by ten lak zbytečně trpěl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Díky pánové :) Tak já se pustím do interiéru, volant už mám vyhlídnutej totiž pár týdnu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Jasně, přes zimu udělej interiér a exteriér, až na to bude počasí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 přesně jak říkají kluci, na zimu nemá cenu lakovat, na cestě máš plno kamínků atd, navíc když není moc počasí tak lak netvrdne atd atd...já chtěl taky lakovat komplet předek, ale nechám to až po zimě, až nebude sníh, sůl a hlavně kamínky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Jasný no, že právě lak netvrne a když by byl měkej asi by na něj ta sul měla trocha větši vliv, tak já se pustím do hledání stropnice a tapecu na dveře co mi dává nějak zabrat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 tapecy bych zkusil někde na vrakáči, mám domluvené všechny tapecy za 8 stovek z vrakáče, až bude víc peněz jedu pro ně a asi přiberu i další černé díly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Tak kdo uhádne co mi to došlo za balík, dnes mi došly Barum Polaris 3, Samsung Galaxy S3 a ten velký balík, tak kdo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Autosedačka pro prcka... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Si asi upad ne? :D Na to mám ještě dost času a ani nemám s kám bych prcka měl... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 áááá někdo nemá babu tak utrácá :-D sakra buďte rádi že nejezdíte na kole. Tam stojí plášť pomalu jak jedna pneu na auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 dobře dobře, jedná se o černý koberec do auta místo šedého :D od Sadeho.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Taky bych dával prachy do auta,kdybych neměl ženskou... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.