Steew Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 čau asi se budu ptát jako uplnej blbec ale nevim si rady a nechce se mi jezdit do servisu. mám OII combi a přestalo mi svítit světlo, tak si chci vyměnit žárovku a ouha :) sundám ten plastovej kryt a chci vytáhnout tu patici s žárovkou, ale nejde. je to tam nějak zajištěný nebo tak něco nebo se musí použít větší síla? :) i když to už sem taky zkoušel a vytáhl sem maximálně tak konektor. vůbec na to tam není vidět, takže nevím.. jen doufám, že se nemusí vyndávat celé světlo... díky za jakoukoliv radu 0 Quote Link to comment
Hydraulik Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 bez vyndaného světla se neobejdeš... Takže znova rozpoj ten konektor, pak vyšroubuješ bílou plastovou matici, zatáhneš za kovovou páku která je z vnitřní strany světlometu a světlo jde bez problému vyndat ven. K výměně žárovky je pak třeba demontovat plastový kryt na světle (máš-li xena, drží ho krom kovových drátů ještě 2 šrouby torx. odděláš kryt a jsi vevnitř. 0 Quote Link to comment
Steew Posted April 29, 2012 Author Share Posted April 29, 2012 díky díky za radu... a jestli tě můžu využít ještě k jedný radě? koukám že máš asi přehled. neporadil by si mi jak vyndat zadní světla u combíka? dík moc 0 Quote Link to comment
šulda Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 (edited) Jak vyměnit žárovky i s vyjmutím předních světel máš v manuálu od strany 244. Neuvádíš co máš tak sem jinde našel že před FL a chceš zadní světla FL (O III se opravdu ještě nevyrábí ;) ). El. Zařízení.pdf Edited April 30, 2012 by šulda 0 Quote Link to comment
Thomas 26 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Cauzarovku H7 jsem dal bez problemu,ale za boha nemuzu prijit na to jak vyndam tu parkovackuruku mam dorvanou a výsledek zadnejtak jestli někdo vi jakej figl v tom je tak prosim o radu 0 Quote Link to comment
zelo7 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Tú stačí len vytiahnuť. Skús použiť úzke kliešte. Rukou sa to vyberá ťažko, hlavne ak máš facelift. 0 Quote Link to comment
Thomas 26 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Tú stačí len vytiahnuť. Skús použiť úzke kliešte. Rukou sa to vyberá ťažko, hlavne ak máš facelift. jj mam facelift tak uz to mam hotove,me proste prislo divny za to jen zatahnout,ale je to tak kazdopadne dekuju za radu 0 Quote Link to comment
Lap Dog 1 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 neměl bys ještě manuál k vyndání fl světel? 0 Quote Link to comment
Thomas 26 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 neměl bys ještě manuál k vyndání fl světel? je to lehke 0 Quote Link to comment
dantesak Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Kyselinko super , tenhle návod pomohl i mě , a to jsem to měnil při baterce v noci :)))) 0 Quote Link to comment
Recommended Posts