Přejít na obsah

1.8 20V Turbo běží na 3 válce

Guest dj.head

Doporučené příspěvky

Guest dj.head

Zdravím. mám problém s octavii 1.8 20 VT AGU. Problém spočívá v tom, že motor běží na tři válce. Auto ještě před týdnem běželo bez jakéhokoliv problému, s autem se dojelo nechalo se dochladit chcipnulo se a potom už motor šel jen na tři válce. Zkoušel sem jiné zapalovací moduly i jiné svíčky, a nic. VAG hodí pouze jednu chybu a to chybu teplotního čidla na climatronicu,což nemá s chodem motoru nic společného. Problém je v tom když jsem vzal jiný zapalovací modul a připojil ho na válec který nejde ( čtvrtý ), a dal do zapalovacího modulu svíčku tak neháže jiskru. Když dam stejný modul na jakýkoliv jiný válec tak modul funguje. Takže v modulech ani na svíčkách chyba není, vstřik také funguje podle VAGu dává i správné dávky. A kabely jsou v pořádku. Už si s tím opravdu nevím rady :-(

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
Guest petasodl

Zdravím. mám problém s octavii 1.8 20 VT AGU. Problém spočívá v tom, že motor běží na tři válce. Auto ještě před týdnem běželo bez jakéhokoliv problému, s autem se dojelo nechalo se dochladit chcipnulo se a potom už motor šel jen na tři válce. Zkoušel sem jiné zapalovací moduly i jiné svíčky, a nic. VAG hodí pouze jednu chybu a to chybu teplotního čidla na climatronicu,což nemá s chodem motoru nic společného. Problém je v tom když jsem vzal jiný zapalovací modul a připojil ho na válec který nejde ( čtvrtý ), a dal do zapalovacího modulu svíčku tak neháže jiskru. Když dam stejný modul na jakýkoliv jiný válec tak modul funguje. Takže v modulech ani na svíčkách chyba není, vstřik také funguje podle VAGu dává i správné dávky. A kabely jsou v pořádku. Už si s tím opravdu nevím rady :-(

Zdravím tě ten samí problém mám i já už jsi to nějak vychytal?? dík za info

Odkaz ke komentáři

Dva roky dozadu som mal podobny problem a bolo to tak ako sa pise vyssie. Bolo treba vymenit riadiacu jednotku zapalovania. Nie je to zrovna najlacnejsia vecicka. Najprv som bol 3krat v autorizovanom servise vymenili palivovy filter a povedali ze je vsetko vporiadku lebo mne to slo len chvilami na 3valce cize sa to blbo zistovalo a VAG tiez nic nevyhodil.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

zdravim taky mam ten samej problem auto sem si koupil před mesícem dal sem tam noví svíčky a noví tesneni pod víko už protejkalo a vod ty doby nastartu motor beži normalne a pak tam svakne a beži na 3 valce. vubec nevim co stim nevi te co by to mohlo bejt je to rok vyroby 2001 a ma najeto 143 000km. dekuji za odpovedi

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...