Dodo-Kolín Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Njn-prostě ti tam nalil srágoru. Vypadá to, že Turbo dostává pěkně zabrat a modli se aby nebylo již na odchodu... Jako první musíš diagnostiku a zjistit kde je problém. Zkus toho týpka jestli nedělal zálohu původního SW a dát to tam zpátky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommoxt Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Přesně tak to mám v plánu, zálohu dělal. Ještě se nabízí jedna otázka, s tím autem od novýho jezdila nějaká ženská - obchoďačka pouze dálnice a turbo je prý původní. No a vzhledem k tomu že má 275 tisíc by mělo mít turbo už fakt na čase. Takže je možný, že ten soft nemusí bejt uplně špatnej. Jak jsem psal už dřív křivka momentu klesá po 3 tisících, ale po chipu jsem rozdíl v křivce proti originálu nepozoroval. Je možný, že dělá všechno tohle jen turbo? (vysokou spotřebu i to, že auto zatáhne až od 2,5 a jenom do 3 tisíc) Podotýkám, že po chipu bylo asi 8 tisíc vše v poho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Přesně tak to mám v plánu, zálohu dělal. Ještě se nabízí jedna otázka, s tím autem od novýho jezdila nějaká ženská - obchoďačka pouze dálnice a turbo je prý původní. No a vzhledem k tomu že má 275 tisíc by mělo mít turbo už fakt na čase. Takže je možný, že ten soft nemusí bejt uplně špatnej. Jak jsem psal už dřív křivka momentu klesá po 3 tisících, ale po chipu jsem rozdíl v křivce proti originálu nepozoroval. Je možný, že dělá všechno tohle jen turbo? (vysokou spotřebu i to, že auto zatáhne až od 2,5 a jenom do 3 tisíc) Podotýkám, že po chipu bylo asi 8 tisíc vše v poho. Nechcu do toho kecat ale dle meho profi firma by mela auto radne prekontrolovat, tzn. neumim si predstavit, ze nekdo dela auto bez mereni na brzde nebo dokonce bez dukladneho testu diagnostikou, tzn, ne nacteni pameti ale nahrani LIVE dat pod zatezi a kontrola krivek v celem rozsahu prubehu vykonu... Dneska se stal trend auto upravit bez ohledu na stav motoru atd. Me se tohle nelibi a nedelam to. Ale nekdo hold prodava softwer a ne upravu motoru, pak mi tady jezdej lidi a tvrdi ze jim upravce ( :-) ) rekl, ze on ma softwer v poradku. Hold individualni pristup ale co se divim, kdyz ani poradne nerozumi datum co do ecu nahrava a tim padem si neumi odladit sw ke stavu motoru. Tuner by mel vedet co si muze a nemuze dovolit a co je vhodne a co uz je spatne. Tydle firmy delaj pomalu vse co jezdi po ceste a tak to pak vypada, nevenuji se individualne ladeni urcitych systemu a nesnazi se pochopit pointu vyrobce jednotky a jak vse do sebe ma zapadat. Ale co, zase to je dobre. Pak by byly vsichni moc dobri :-)))) :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 To se mi líbí. K tomu už ani není co dodat. Za mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rachal Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Chtěl bych se zeptat.Neví někdo,proč,když jsem nedávno dělal rozvody mi stoupla spotřeba tak o dva litry? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 No tak jsou udělané špatně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 kukni si video,ktoré mám v podpise ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.