pepe.lilly Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Ahoj. Možná už se to tu někde řešilo ale já jsem to tu nikde nenašel... Když jedu třeba 80km/h a šlápnu na to tak slyšim zvuk jakoby bych měl někde v nárazníku nějakýho ptáka co dělá ,,vrruu" :lool:. Nebo když jedu rychleji tak do levotočivé zatáčky ale jen pod plynem... nevím jak přesně mám zvuk popsat... ani nahrát to nejde...nesetkal se s tim někdo?? můj automechanik mi řekl, že to slyší poprvé... ložisko vyloučil... nemůže to být třeba od převodovky? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 klidně to může dělat vrchní kryt motoru - mě to začlo taky dělat hrozné zvuky - jak uvolněný plech apod... Nebo to může také dělat homokyneticky kloub ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Už jsi to vyřešil?Já mám něco podobného.Při rychlosti kolem 80-100km/hod při prudším sešlápnutí plynu mi z toho lezou divné zvuky, jakoby něco drhlo.Pořádně to neumím popsat, je to divný zvuk.Při vyřazení na neutrál je klid.Dělá je jen při vyšší rychlosti a zátahu pod plynem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 nepripomína to náhodou havkanie psa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Ne to ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Klidně to může dělat ochranný plast zpětného zrcátka :) I ten plast motoru je hroznej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 (upraveno) Ozývá se to někde od motorového prostoru na levé straně u řidiče.Hlavně ať to není od převodovky. Možná i nějaký kloub, no nevím. Budu muset do servisu. Upraveno Květen 8, 2013 uživatelem reinxed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fuegotomass Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 Mám úplně stejný problém ,co to bylo vyřešilsto ,díky za odpověd Ozývá se to někde od motorového prostoru na levé straně u řidiče.Hlavně ať to není od převodovky.Možná i nějaký kloub, no nevím. Budu muset do servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ChrastaPeta Odesláno Březen 29, 2019 Sdílet Odesláno Březen 29, 2019 Chlapi, přišli jste na něco? Mám to samé a nevím už co s tím.... Děkuji. V 10. 5. 2016 at 9:49, fuegotomass napsal: Mám úplně stejný problém ,co to bylo vyřešilsto ,díky za odpověd Ahoj, přišel si na to čím to bylo? V 8. 5. 2013 at 20:50, reinxed napsal: Ozývá se to někde od motorového prostoru na levé straně u řidiče.Hlavně ať to není od převodovky. Možná i nějaký kloub, no nevím. Budu muset do servisu. Ahoj přišel si na to čím to bylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomastr1 Odesláno Květen 6, 2019 Sdílet Odesláno Květen 6, 2019 Jsem na tom stejně, můj poznatek je ještě jeden, mám to už druhou sezónu, přes léto se to velmi zklidnilo a vždy v zimě to dělá opět, takže je tam závislost na teplotě venku. Automechanici zatím na nic nepřišli. Prý je vše ok. A ještě k tomu musí být nerovnosti na silnici, takže v tahu pod plynem a křivá silnice. Po ubrání to ihned přestane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prudy Odesláno Červenec 10, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2019 Mám podobný problém na O2 Scout. Při akceleraci se začne ozývat divný zvuk (jako by něco drhlo, závislé na nerovnosti silnice a průjezdu zatáčkou). Mě se to ozývá spíše z pravé strany. Technik ze škodovky říkal, že by to na převodovce nemělo být (doufám). Vyměnil vnitřní kloub pravé poloosy, ale to nepomohlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kamcac Odesláno Listopad 18, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2019 Mám ten stejný problém. Zjistil někdo co to způsobuje??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kamcac Odesláno Listopad 18, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2019 To co tu všichni popisují mám na autě taky. Octavia Scout tdi 103kw. Naprosto stejny problém a zvuk v zátahu. I ta nerovnost na ceste sedí. Vyřešil to někdo?????? Díky za každý postřeh 👍😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
igi Odesláno Únor 24, 2020 Sdílet Odesláno Únor 24, 2020 Páni , mal som presne taký istý problém, ktorý som vylučovacou metódou riešil asi rok. Odporúčam výmeniť vonkajšie homokinetické klby, obidva naraz, I keď klby nevykazujú ich charakterickú závadu (hučanie pri zatáčaní),je v nich malá vôľa, ktorá zapríčiňuje pri prudkej acelerácii to vrčavé hučanie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kamcac Odesláno Únor 27, 2020 Sdílet Odesláno Únor 27, 2020 V 24. 2. 2020 at 18:46, igi napsal: Páni , mal som presne taký istý problém, ktorý som vylučovacou metódou riešil asi rok. Odporúčam výmeniť vonkajšie homokinetické klby, obidva naraz, I keď klby nevykazujú ich charakterickú závadu (hučanie pri zatáčaní),je v nich malá vôľa, ktorá zapríčiňuje pri prudkej acelerácii to vrčavé hučanie. Chystám se na to stejný a udělám i ložiska. Podle mě je právě tady problém. Je to závislý na jízdě pod plynem a rozhoupání podvozku. Uvidíme. 😊 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.