Přejít na obsah

Integrovaná Handsfree-Octavia 1999, SLX

Guest boomer

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, doufám, že nebudu za úplného idiota se svým dotazem. Mám Octávku asi měsíc, není nejnovější, ale po vyleštění a pár opravách nevypadá vůbec zle - přijde mi, že všechny Octávky vypadaj dobře ať jsou jak chtěj staré.

Nemám povědomost o autech, donedávna bych ani na takovéto forum ani nepřišel a nechápal bych ani to jak si tady povídáte o tom, co jste si kde na svém autě vylepšili - no, ale nikdy neříkej nikdy...najednou mám auto, ač staré , které se mi líbí a i když te´d nemám peníze navíc, nejraději bych vylepšoval a nakupoval - tedy věc, kterou jsem dřív fakt nechápal...:).

Tak dost politických úvodníků - mám Octávku SLX, kde je integrovaná handsfree - kouká na mě ze sloupku u stínítka asi mikrofon nebo co to je - nemohu nic o tom najít ( nebo se ptám googlu špatně ), jak to funguje - vidím mikrofon, ale nevím kam to vede, kam se dá připojit telefon , zda to mohu nějak využít nebo to je už staré a nepoužitelné.... nemám k tomu ani žádné povídání, prostě nic - můžete mi to někdo prosím vysvětlit ? Děkuji.

Jinak fajn forum !

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...