Guest Martin1982 Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Dobrý deň, vie mi niekto poradiť ako namonujem strešné lyžiny?... ten pozdĺžny nosič myslím. Viem, že potrebujem šablónu a treba vyvŕtať do strechy diery. Ale jeden kamarát mi hovoril, že tam sú už predpripravene závity, do ktorých to len našróbujem, ale ďaľší mi hovoril, že tam treba závity/matice prinitovať, alebo čo... mám octaviu II combi. Pripadne vedel by to niekto spraviť? BA kraj... ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Treba šablónu, priložiť na strechu, spraviť podľa nej diery a len našróbovať - závity tam sú. Poznám človeka, čo to už montoval, len neviem, či mal tie šablóny kúpené alebo len požičané. Je to 30 km od BA, zistím a napíšem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martin1982 Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Treba šablónu, priložiť na strechu, spraviť podľa nej diery a len našróbovať - závity tam sú. Poznám človeka, čo to už montoval, len neviem, či mal tie šablóny kúpené alebo len požičané. Je to 30 km od BA, zistím a napíšem! dakujem :)... to mi odlahlo, ze tie zavity tam su, aspon nebude treba rozoberat interier :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Take si chci dodělat hagusy.Ta šablona se dá koupit v prodejně škoda?Neviš nahodou její cenu?Nevím jestli risknout montáž bez šablony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 odměř si to z auta co to má ty hagusy, hlavně si musíš sundat ty krytky a změřit šrouby, už to tu někdo dělal a povedlo se mu to. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 (upraveno) Šablona by se měla dát koupit ve Škodovce za cca 1996,-, alespoň to tvrdí ETKA. číslo dílu LAS 620 003 Upraveno Květen 6, 2012 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 to stojí stejně jak ty hagusy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Presne tak, šablóna je dosť drahá, preto je vhodné buď si ju niekde požičať, alebo dať to spraviť do servisu niekomu ako fušku (tam šablóny v 99% prípadov majú). Alebo kúpiť aj šablóny a potom ich predať ďalej, čo by nemal byť až taký problém. Ja som zisťoval, a človek čo hagusy dorábal, tak mal šablóny požičané zo servisu na víkend - za fľašku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.