Přejít na obsah

Strešné lyžiny

Guest Martin1982

Doporučené příspěvky

Guest Martin1982

Dobrý deň, vie mi niekto poradiť ako namonujem strešné lyžiny?... ten pozdĺžny nosič myslím. Viem, že potrebujem šablónu a treba vyvŕtať do strechy diery. Ale jeden kamarát mi hovoril, že tam sú už predpripravene závity, do ktorých to len našróbujem, ale ďaľší mi hovoril, že tam treba závity/matice prinitovať, alebo čo... mám octaviu II combi. Pripadne vedel by to niekto spraviť? BA kraj... ďakujem

Odkaz ke komentáři
Guest Martin1982

Treba šablónu, priložiť na strechu, spraviť podľa nej diery a len našróbovať - závity tam sú. Poznám človeka, čo to už montoval, len neviem, či mal tie šablóny kúpené alebo len požičané. Je to 30 km od BA, zistím a napíšem!

dakujem :)... to mi odlahlo, ze tie zavity tam su, aspon nebude treba rozoberat interier :)

Odkaz ke komentáři

Presne tak, šablóna je dosť drahá, preto je vhodné buď si ju niekde požičať, alebo dať to spraviť do servisu niekomu ako fušku (tam šablóny v 99% prípadov majú). Alebo kúpiť aj šablóny a potom ich predať ďalej, čo by nemal byť až taký problém.

Ja som zisťoval, a človek čo hagusy dorábal, tak mal šablóny požičané zo servisu na víkend - za fľašku :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...