lazaruslong Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Zdarte, nemáte někdo tušení na kolik tak vyjde renovace laku? Mám stříbrnou barvu a nemůžu si pomoct-začíná matnět... Plus spousta jebek od kamínků a místy už i kveteme:-( Ví někdo o něčem na valašsku?díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 vybroušení, zavoskování 1000,- pokud někde rezaví tak jedině lakovna, bez pořádného vybroušení je to jen dočasné schování problému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 A co Štěpán 4X4? Zkus ho poptat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Za 1000 Kč bych chtěl vidět co to je za službu a jak dlouho to trvá teda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 (upraveno) To je pravda. Za 1000,- to bude bléééé Zkus Štěpána 4x4 to je profík. Můj amatérský odhad (záleží na stavu - podle toho co píšeš jestli hodně kvete, tak to bude chtít větší investice) je kolem 5000-7000 tis a den, dva, práce aby to mělo nějaký smysl a úroveň. Pravděpodobně ti Štepán nabídne umytí, clay, opravení poškození po kamíncích, strojní leštění a vosk + záleží co ten rez(opravdu jen hrubý náčrt) Jedna rada: Neboj se pořádně zainvestovat! Upraveno Srpen 27, 2012 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Mám člověka co tepuje intec, celý to umeje včetně stropu vytepuje, umyje motor všechyn plasty včetně pneu naimpregnuje, lak brousí strojně 3 druhama 3M past a pak následně applikuj ebezprašný vost Rivax , doba práce cirka 12H a cena 1500,- za auto Takže já max spokojenej. Dělal jsem scouta a jednu AR 166 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Za 1500 absolutne nechapu. Ten clovek do pul roka musi zkrachvovat nebo mu staci k obzive vydelek 5-10 tis mesicne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Já to taky nechápu, já bych to nedělal :lool: ale má super ohlasy a dveře se mu tam netrhnou, navíc mu tam vozí auta rakušáci a objednává se tak na týden dopředu :Samozřejmě záleží na typu auta ale normální auta všetně OII je 1500,- a renovace předních světel je 500,- obě Neberte to jako reklamu ale jako reference, už se mě na to pár lidí ptalo, tak to dám sem http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=24081 http://www.lestimeauta.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Aby to fakt mělo nějakej efekt, tak auto se musí NAPŘ. (a obecně): Opláchnout wapem, aktivní pěna (není důležitá ale občas se hodí), zase wap, šampón (zde já už wap nepoužiju, ale meju metodou dvou kýblů, CLAY, zase omýt a následně sušit (moje nejoblíbenější metoda pomocí ručníků) Strojní leštění, doleštění ručně. (použití různých druhů past a kotoučů závisí na míře poškození laku a taky kolik tam toho laku ještě je). Použití nějakého lehce abrazivního přípravku (příprava na vosk) a následně voskování kvalitním voskem nejlépe dvakrát (tam je ale potřeba nechat dostatečný časový odstup) Tohle byl velmi hrubý náčrt u karoserie a už tady jsme jen v materiálu minimálně za 1000,- Motor je potřeba ne jen umýt ale i kvalitně zakonzervovat. U kol platí to samé.Očistit a navoskovat, to je dalších minimálně 500,- Interier dost závisí stejně jako karoserie na míře ušpinění...celý tento laický příklad je popisován jako u velmi mírně opotřebeném autě Čím víc je auto zničené, tím víc se cena zvedá. Vevco, fakt nechápu jak si ten tvůj známej vydělá (pakliže to dělá poctivě a za 14dní tam nemusíš znova) I kdyby to lehce odbýval na materiálu, nezbude mu denně víc než 500Kč.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 JJ tak to je a není to můj známej, dostal jsem na nej kontakt od kamoše co má BMW (když přijel se svým, tak jsem to obdivol a řeč dala řeč a bylo), jezdí za ním celý klub, a přesně co jsi napsal tak dělá nejřív umeje speš šamponem, pak vysuší, pak strojně leší většinou 3x a pak ještě růčo, a plasty atd. taky, pak následnej tedy jen umeje motor, ten se nekonzervuje, kola se jen čistej a pak čímsik stříkaj celý, nevím čím, a intec normálně tepovačka + očista plastů a anásledná konzervace, a co vím co používá, tak pasty 3M, Rivax vosk, a přípravky Mafra, a ještě něco, pak nějaký mlíko, to už nevím co, a tuším, na plasty něco od coyota. Tot asi k tomu, Nechci nikohi přesvěčovat apod, samozřejmě určitě budou lidi co to dělaj líp a dělaj dýl, a voskujou kola, dutiny, kapotu zespodu a já nevím co, Ale už jsem vyzkoušel hodně firem, následně jsem si to dělal sám, a jak jsem narazil na tohohle, tak při spočítání, nákladů, jsem zjistil, že to nemá cenu abych to dělal sám :lool: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Mno některé přípravky komentovat nebudu, nepřísluší mi to (ale myslím si o nich své. Mno já když si spočítám energie + materiál + má práce za 12h. Jestli to dělá fakt pořádně, tak to musí být nějakej rentier co to dělá jen pro zábavu....ale proti gustu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Odkud je ten kouzelník ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Neřímá, že Coyote je supr, ale dá sen, jinak Na mafru nemůžu říct ani prd, už ji používám dlouho a jsem max spokojenej (myslím Supermafrasol) P.S: rozklikni si ten odkaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.