Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

tata to měl taky originální, a vydrželo to asi 3měsíce, jakmile to jednou umyl, už to bylo naprd, a pak jsem to nalepil a od té doby supr, mejem jen ručně. ;)

A tys mu to čím pak nalepil ? Tento plast je nějaký divný co se týče lepení .Na O1 jsem to lepil normálním noname sekunďákem a dodnes to je pevné jak židovská víra :D

Tady na tomto plastu jsem to zkoušel zezadu různýma lepidlama a nechce to sviňa držet. Dokonce ten noname hajzl, způsobil , že to ještě okolo zbělalo, a to i tam kde nebylo vůbec lepidlo :(

Odkaz ke komentáři

Columbus a lišty RS RED jsou v autě , akorát mám dilema BO mřížku v tom dekoru mám na radio a teď potřebuju na navigaci . A jelikož nějak neni v tomto dekoru moc k sehnání , nevím jestli dát třeba v nějakém jiném, např. černém lesklém. Myslíte , že by to k těm lištám mohlo být,... když by byla mřížka v černém lesku ?

post-2502-0-11510000-1368387259_thumb.jpg

post-2502-0-80045800-1368387279_thumb.jpg

post-2502-0-14797000-1368387378_thumb.jpg

post-2502-0-02550500-1368387413_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Já sem ho kupoval dobře na Swinga . Ale nastala změna . Otázka je , jestli by to působilo rušivě , kdyby byl střed v černé lesklé barvě. On i tak má Columbus kolem obrazovky lesklý černý rámeček, takže by to mohlo být docela v normě??? Superby mají taky třeba radio Swing nalakovéné do černé lesklé .

...takovou folii neseženeš.....

..nemohl by jste m i někdo udělat fotku, kdo má Columba s rámečkem v černém klavírním laku ??

Odkaz ke komentáři

Aha tak, uz je mi to jasne. Myslim, ze ked tam das normalny ramcek, tak to nebude vobec posobit rusivo. Popripade ho predas a kupis ten origo na columba :)

..nemohl by jste m i někdo udělat fotku, kdo má Columba s rámečkem v černém klavírním laku ??

Aj tu na fore je par Lauriniek, kde su fotky interieru, staci sa poobzerat ;)

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=17586

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=842

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...