Petas.1 Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Pokud bych věděl, že má někdo to z PUR plastu opravdu dlouhodobě odzkoušené jen nalepením asi bych to prubnul. Nerad bych ale někoho zabil, neni to prdel. Určitě je to těžší jako cihla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 je mi to jasne,no a jen se zeptam proc sis nekoupil to laminatove?Co se ti natom nelibi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 aha ;-) tak jak chces Peto nejlepe by to chtelo nejaky vykres kde jsou ty diry presne navrtane nebo to nejak primerit,ja osobne bych se to bal vyvrtat to ti reknu uprimne ;-) Jo no právě proto jsem to sem dával. Mám pocit, že k tomu křídlu dávali i tu šablonu pro instalaci / vrtání, Tu ale nemám, tak jsem se tady na vás obrátil, jestli ji někdo nemá ještě doma a nemohl by mi ji poskytnout. Nejde jen o ty díry, ale i o to přesné umístění. Lukynéé už sem ti to psal, ten laminát je nestabilní. Je to hrbaté. Přivezl jsem ho z lakovny, bylo krásně rovné, hlaďounké jako......, po 2-3 rýdnech kdy už jsem ho měl nalepené na autě se podívám a málem jsem se přehodil. Křídlo celé zvlněné ( lak) jako vodní hladina za větru.Bylo mi z toho na blití. A teď co, nalepené, takže to nejde sundat. Laminát už nechci na svém autě ani vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 (upraveno) tak jestli chceš vrtat, tak si to jednoduše rozměř ne? a nevidím důvod proč by to mamut neudržel, pokud to nalepíš "normálně".... http://www.denbraven.cz/nejprodavanejsi/0440-mamut-glue-high-tack-10-cz1.html co více dodat... Upraveno Září 14, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Aha,ja si nemuzu stezovat kridlo mam ok Tak pokud ho nikdo nema tak ve skode by ti nemeli poradit?Rikals ze tam u vas jsou ale mamlasove ze? :( Vis co ja se skusim v pondeli po praci zajet zeptat k nam do skody jestli by me nemohli tu sablonu nejak zaridit ju? Jsou u nas vpoho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Kurňa. ..."Marekczek" nemáš firmu zabývající se prodejem lepidel :D :D ? Néé é e v poho, sranda mosí byt. . Byl bych rádkdybych to nemusel vrtat a stačilo to jen přilepit, ale zase bych nerad někomu a vlastně tak i sobě ublížil kdyby to upadlo za jízdy. Aha,ja si nemuzu stezovat kridlo mam ok Tak pokud ho nikdo nema tak ve skode by ti nemeli poradit?Rikals ze tam u vas jsou ale mamlasove ze? :( Vis co ja se skusim v pondeli po praci zajet zeptat k nam do skody jestli by me nemohli tu sablonu nejak zaridit ju? Jsou u nas vpoho Díky Luky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 no já co lepím, tak vše lepím mamutem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 V pondeli po praci v 15hod jsem tam a jak prijedu dom tak ti hned pisnu co a jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 jo dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Tady máš návod + DP Demontáž a montáž úplného zadního spoileru.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Super tak uz asi nepotrebues abych tam zajel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Tady máš návod + DP Čau , díky , z diskuze je vidět, že jsem včera nakoupil , že :D Jinak tohle už měl poslední i v laku , bohužel, v bílém, takže jsem to hned cestou zavezl na lakování . ještě k tomu návodu, nebývala v té krabici s tím křídlem i šablona ? Ani ne tak na ty šrouby , to si můžu podle toho spodku udělat, ale spíš kvůli umístění toho křídla. Jak daleko má např. být posazené od hrany kapoty, aby to bylo jak má být u orig. z fabriky. Popř. nějaký bod na té kapotě od kterého to odměřit . Super tak uz asi nepotrebues abych tam zajel I tak dík. Tady máš návod + DP Beru dotaz zpět , už jsem to tam našel ........" Ustavit spoiler do předepsané polohy: a = 824 mm (měřeno od hrany skla k přední hraně spoileru) . "......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Šablona k tomu asi není a jak to odměřit máš v té DP co jsem ti sem dal Ustavit spoiler do předepsané polohy: a = 824 mm (měřeno od hrany skla k přední hraně spoileru) Vím, že někdo tu šablonu měl udělanou, ale už si nepamatuji kdo to byl :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Já sem se na to křídlo kdysi díval u prodejce Škoda , a tam bylo v té krabici něco , podle čeho se ta pozice dala přiložením jednoduše vymezit . Ale tak dá se to i tak . Díval jsem se ale na několik aut , kde to bylo z fabriky a měl jsem z toho pocit , že na každém to bylo stejně jinak . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 tak si vem metr, uhelník a je to ne ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NomadS90 Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 A takhle vypadá Tatínkova Beruška v rukácha jeho synáčka , Hold rodinka Škoda se nezapře :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Dneska jsem se rozhodl , že opustím řady milovníků vypucovaných Škodovek a přejdu k ofrouďákům a nebo aspoň k milovníkům písečných bugin . Přece jen jízda v otevřeném voze bez dveří po mořské pláži s větrem ve "VLASECH " je jiná káva :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Z toho se musí kurevsky dobře vystupovat :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Perfektně , zabrzdíš ruční brzdou a ono tě to samo vyhodí ven :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 S rucnou do lavotociveho smyku a manzelka leti na vozovku :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Jedna umělecká s podzimním odrazem sluníčka :) a pár dalších s novým křídlem na zasraném autě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 parada nakoniec si zohnal origo rs kridlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Ano , originál funglovka, jen škoda , že byl sněhobílý, takže musel jít znova do lakovny :) Ještě difuzor od BT, a do stejné barvy jako kola . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 krása :) hlavne tie elektróny tam pasujú 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Peto,super,ted to akorad kazi ten naraznik,bez kridla to bylo taky hezke! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Ten nárazník sice taky zvažuju, ale nevím jestli to neni zbytečné vyhazování peněz, bo se od sebe tento s rs moc neliší. Pozná to fajnšmekr, ale většina lidí absolutně ne. Spíš jsem mohl ty zbytečně vyhozené peníze dát na štelovák a folie.Ty mi tam fakt chybí, protože jsem na ně byl zvyklý, jelikož byly funkční (Solar Optik). Nevím ale pořàd, jestli se v tom zase nezačnou vrtat, tak furt vyčkávám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 a máš čip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 no pokud chceš dávat difuzor od bt tak ti na tenhle nárazník myslím pasovat nebude, je jen na RS nárazník pokud vím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 a co jako čip ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 no jestli sis zvýšil výkon motoru nebo jestli máš seriovku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.