Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

aha ;-) tak jak chces Peto nejlepe by to chtelo nejaky vykres kde jsou ty diry presne navrtane nebo to nejak primerit,ja osobne bych se to bal vyvrtat to ti reknu uprimne ;-)

Jo no právě proto jsem to sem dával. Mám pocit, že k tomu křídlu dávali i tu šablonu pro instalaci / vrtání, Tu ale nemám, tak jsem se tady na vás obrátil, jestli ji někdo nemá ještě doma a nemohl by mi ji poskytnout. Nejde jen o ty díry, ale i o to přesné umístění.

Lukynéé už sem ti to psal, ten laminát je nestabilní. Je to hrbaté. Přivezl jsem ho z lakovny, bylo krásně rovné, hlaďounké jako......, po 2-3 rýdnech kdy už jsem ho měl nalepené na autě se podívám a málem jsem se přehodil. Křídlo celé zvlněné ( lak) jako vodní hladina za větru.Bylo mi z toho na blití. A teď co, nalepené, takže to nejde sundat. Laminát už nechci na svém autě ani vidět.

Odkaz ke komentáři

Kurňa. ..."Marekczek" nemáš firmu zabývající se prodejem lepidel :lol: :D :D :pivo: ? Néé é e v poho, sranda mosí byt. :pivo: . Byl bych rádkdybych to nemusel vrtat a stačilo to jen přilepit, ale zase bych nerad někomu a vlastně tak i sobě ublížil kdyby to upadlo za jízdy.

Aha,ja si nemuzu stezovat kridlo mam ok :palec: Tak pokud ho nikdo nema tak ve skode by ti nemeli poradit?Rikals ze tam u vas jsou ale mamlasove ze? :wallbash: :( Vis co ja se skusim v pondeli po praci zajet zeptat k nam do skody jestli by me nemohli tu sablonu nejak zaridit ju? Jsou u nas vpoho :palec:

Díky Luky.

Odkaz ke komentáři

Tady máš návod + DP :pivo:

Čau , díky , :pivo: z diskuze je vidět, že jsem včera nakoupil , že :D Jinak tohle už měl poslední i v laku , bohužel, v bílém, takže jsem to hned cestou zavezl na lakování .

ještě k tomu návodu, nebývala v té krabici s tím křídlem i šablona ? Ani ne tak na ty šrouby , to si můžu podle toho spodku udělat, ale spíš kvůli umístění toho křídla. Jak daleko má např. být posazené od hrany kapoty, aby to bylo jak má být u orig. z fabriky. Popř. nějaký bod na té kapotě od kterého to odměřit .

Super :pivo: tak uz asi nepotrebues abych tam zajel :lol:

I tak dík.

Tady máš návod + DP :pivo:

Beru dotaz zpět , už jsem to tam našel ........" Ustavit spoiler do předepsané polohy: a =

824 mm (měřeno od hrany skla k přední

hraně spoileru) . "......... :pivo::lol:

Odkaz ke komentáři

Já sem se na to křídlo kdysi díval u prodejce Škoda , a tam bylo v té krabici něco , podle čeho se ta pozice dala přiložením jednoduše vymezit . Ale tak dá se to i tak . Díval jsem se ale na několik aut , kde to bylo z fabriky a měl jsem z toho pocit , že na každém to bylo stejně jinak . :blink:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ten nárazník sice taky zvažuju, ale nevím jestli to neni zbytečné vyhazování peněz, bo se od sebe tento s rs moc neliší. Pozná to fajnšmekr, ale většina lidí absolutně ne.

Spíš jsem mohl ty zbytečně vyhozené peníze dát na štelovák a folie.Ty mi tam fakt chybí, protože jsem na ně byl zvyklý, jelikož byly funkční (Solar Optik). Nevím ale pořàd, jestli se v tom zase nezačnou vrtat, tak furt vyčkávám.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...